Hostinec na statrku
![Průměr 5.00/1x hodnoceno / [Index: 2.000] Hodnocení 5.00](http://www.czechpubs.cz/ikony/star5.gif)
Adresa: | Jakubov 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co to je? |
---|---|---|
Vojkovice - Ostrov ao., 36301 | ||
Telefon: | +420-608-252-595 | |
WWW: | http://www.hostinecnastatku.cz | |
email: |
Restaurace zaměřená na kvalitní a netradiční česká jídla. Přes zimu otevřená jen na akce a víkendy, v létě celoročně.
Téměř každý týden čekejte nové menu – několik zajímavých předkrmů a hlavních chodů, dva, tři domácí dezerty.
Jídelní lístek se aktuálně mění, zůstávají pokrmy, které jsou u zákazníků nejoblíbenější a těmi je hovězí kližka (líčka) na červeném víně, hovězí svíčková na smetaně nebo paštika z kachních jatýrek s koňakem.
prostředí je doopravdy na statku... kozy, prasata, psi :)
V podniku se točí - Gambrinus 10° - Plzeňský Prazdroj .
Kuchyně - česká a staročeská - národní speciality - zvěřina a ryby.
Kategorie - Restaurace - Hostince - Restaurace.
Je nám líto, ale recenzovat a hodnotit podniky mohou pouze přihlášení uživatelé! OK
Prosíme přihlašte, nebo pokud u nás nemáte vytvořené konto, můžete se registrovat.







Přesně takový koncept mám rád. Paní majitelka v kuchyni má skvělou fantazii a umí řemeslo. Výsledek ? kdykoliv projíždím Karlovarským krajem, nemohu se nezastavit.
Jídelní lístek je jeden list A4 a přesto si člověk těžko vybírá. Každý týden se mění a přesto, že používají prakticky jen české suroviny (a sezonní) jídla jsou velmi originální.
Posuďte sami ? moje poslední návštěva: dýňový muffin s kozím sýrem, kachna pečená na medu, hruška vařená ve víně se zmrzlinou a redukcí.
Jediná výtka ? k zajímavé kuchyni by se hodilo pivo z nějakého malého pivovaru, ne jen obligátní Plzeň. Ale zase plus za vodu ze studánky.
Takže dobrou chuť a tip na závěr: domácí paštička je must have!
Okresy a kategorie
Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou
