Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z

Pilotní foto Ristorante San Marino
By: pilsbot

Ristorante San Marino

172.2941I. cenová kategorie (od 26kč/pivo)
Hodnocení 2.29
Adresa:Raisova 36 Pizzerie I. cenová kategorie (od 26kč/pivo) ticket Restaurant gastroPASS Cheque Dejeuner bezbariérový přístup nekuřácký prostor rozvoz jídel Popularity: 6
Co to je?
Plzeň - Bory, 30100
Telefon:+420-377-374-835
www:není uveden
email:není uveden


Italská restaurace a pizzerie nacházející se v blízkosti vysokoškolských kolejí na Borech (další pobočka v centru města).

V podniku se točí - Plzeňský Prazdroj  - Radegast Birell .

Kuchyně - italská a řecká.

Kategorie - Pizzerie.





Ingrid
10. březen 2014 | 18:36

Nejlepsí vepřová panenka na hříbkách jakou jsem kdy jedla, obrovská porce naprosto libového masa !!! Pizzu se necháváme také vozit domu a je vždy výborná :D

vacik
24. únor 2014 | 17:38

pred rokem a pul jsem se zarekl ze uz tady nikdy jist nebudu, bohuzel jsem to porusil a objednal pizzu uplne zverstvo mi pristalo na taliri se zampiony z PLECHOVKY!!!! Totalni upadek teto restaurece zavrsil svoji cestu. Ted uz opravdu nikdy....

Tryzna
16. listopad 2013 | 12:32

Drive jsem do tohodle podniku i prez vyhrady chodil pravidelne a rad. Po zhruba pul rocni pauze jsem vcera zavital znovu. To ze byla obsluha oblecena v teplacich bych prekousnul, to ze se ani neusmeje taktez. Nicmene to co nam bylo doneseno z kuchyne, ze ktere se neustale ozyval detsky krik, to se jen tak nevidi. Paklize patrite mezi zaludecni kaskadery, tak je tendle podnik tou pravou vyzvou. Bohuzel nepatrim mezi eskamotera, ktery by prijal vyzvu a poprve v zivote jsem v restauraci jidlo nedojedl, neslo to. Veprova panenka gumova jak zvykacka, brambory rozvarene, neosolene, balkanska omacka bylo leco z plechovky s kouskem syra. Moc me mrzi kam se podnik v prubehu par let propadl.

Terra
10. srpen 2012 | 11:28

Včera jsem zde byla s kolegy na obědě. Neříkám, že zde jídlo někdy byla velká sláva, ale včerejšek předčil veškerá má očekávání. Lasagne Bolognese určitě nejsou plátky těstovin se šunkou, kečupem, sýrem a zoufalým pokusem o bešamel, ozdobené plátkem okurky a kolečkem pórku. Kromě dlouhého čekání na špatné jídlo zde bylo i dlouhé období na suchu, protože obsluha se někam vypařila a v teplém letním dni se příliš neangažovala. Za sebe nemohu doporučit.

vaculda
1. červen 2012 | 11:17

Je to zde čím dál tím horší. Nejdříve nosí jídlo opuchlá servírka, která se tváří mnohem hůř než moje tchýně a dnes se jedu najíst a na dveřích chabá cedulka od 14 do 18 a to jsem před tím koukal na internet a ani slovo o změně otevírací doby. Cestu do této restaurace už vážit nebudu.

mrozu
14. červen 2011 | 23:29

Naprostý souhlas se Sonikv, vyzkousel jsem všechny "pálivé" pizzy (celkem 4 v tu dobu), a vrchol pálivosti bylo zřejmě hodit na povrch 2 sterilované kozí rohy. Největší atrakce v této restauraci je objednat si lahvový Chodovar s patentním uzávěrem, otevřít a sledovat tupé pohledy okolí :D

Sonikv
14. červen 2011 | 21:08

Pokud někdo nazývá tzv. ďábelskou pizzou po krajích spálené těsto se skvrnami od drcených rajčat, toto pokryté třemi kolečky salámu, posypané vrstvou nízkotučného nejlevnějšího eidamu s 4 kozími rohy ze zavařovačky, nechť si toto udělá doma. Předložit něco takového hostu v pizzerii bych se však neodvážil. A pálivost? Nulová. Pokud si navíc objednáte pizzu extra pálivou, která není slaná, nemá chuť, a extra přidané "chilli" kozí rohy za 12 Kč (kolik je jich v základu na pizze - 1, 2?)vůbec nepálí, pak vězte, že v tomto podniku mne už neuvidí. "Chceme Mirindu". "Nemáme, nepřivezli". K diskomfortu přispělo i to, že naše objednávka na 2ks pizzy ďábelské v 18. 10h byla vyřízena takřka za hodinu v 18. 55h, přičemž čekání na jídlo na "zpříjemnila" těsně vedle sedící rodinka se dvěma parchantíky. Je zajímavé, že za dobu našeho čekání stačila příjít, objednat, najíst se, zkazit nám s přítelkyní náladu a odejít. Ze strany personálu ni slůvka omluvy za čekání. Při odchodu venku stojící, pokuřující a telefonující blonďatá kuchařka podtrhla dojem z návštěvy. Čtyři stovky příště rád utratím jinde.

hard
29. květen 2011 | 10:56

Místní pizza nic moc, vzal jsem ji jen párkrát s sebou na rychlé zahnání hladu, na příjemné posezení ve dvou mi to tu totiž moc nepřipadá. Na mě je to moc přeplácaný interiér, který se ani k pizzerii nehodí.

Marley
13. únor 2011 | 00:47

Hmmmm... bjvávalo.... to se sem hodí.... myslím, že doba, kdy jsem sem rád zašel na pizzu, kterou jinak moc nemusím, ale tady mi vždycky chutnala je pro tenhle čas dávno pryč.... něco se tu změnilo, nedovedu žíct co, ale kouzlo se vytratilo...škoda

Tomáš
31. leden 2011 | 22:28

Borské San Marino bývala dobrá pizzerie. Bývala. Teď, když si objednáte pizzu, dostanete nepříliš povedený slaný koláč. Lepší volba jsou zapékané těstoviny.

Příjemný interiér ani servírky tyto nedostatky nemohou vyrovnat, takže na pizzu sjeďte raději někam do centra.

hate84
30. leden 2011 | 19:04

Nedavno jsme zde byli s kamaradem. Prostředí celkem utulne, výzdoba pěkná. Jen škoda, že pizza, kterou jsme si objednali byla jedna z nejhorších co jsem kdy jedl. Těsto mílo osolené, s přísadami take šetřili a celkově pizza byla bez chutě.

doktor
5. leden 2011 | 19:31

Byli jsme na obede, pizza jednim slovem hnus (jak testo, tak vrch), kdybychom nemeli na spech, tak vratime jako nepozivatelny. Obsluha nic moc, stejne jako prostredi (topeni netopilo atd.). Proste traga, pamatuji to tam tak pred 10 lety, od te doby se nezmenilo nic, jen kvalita sla rapidne dolu.

Jena
15. květen 2010 | 18:33

Zas po letech jsem sem zasel na obed. byvala to vskutku prijemna pizzerie s vybornym jidlem a prijemnou obsluhou. Jak uz zde bylo receno, kvalita ponekud upada. Osmatlane cedulky nabizejici tatarak na stolech, ubrusy s fleky od cerveneho vina, ochmatana kycovita prostirani pod umelymi tulipany... Ze si mě obsluha nevsimla, to bych jeste zkousnul. Stane se. Ale ze jsem dostal strik do tluste skenice Mattoni, to byl prvni signal ze neco neni jako driv. Dorazila me pizza Fruti di mare, ktera jednak postradala nejakou zasadnejsi chut a navic na ni zcela nesmyslne lezely "krabi" tycinky, ktere se vyrabeji z odpadniho masa tresky. Asi jsem moc narocny, ale tohle me osobne nenadchlo. Na kavu i placeni jsem si celkem pockal a se smisenymi pocity podnik opustil mozna navzdy.

Kazdopadne obsluha byla prijemna, ale co je to platne. Sel jsem se tam najist a ne balit servirku. Jejich pobocka ve meste se kvalitou neda srovnat. Aspon doufam.

gary
25. říjen 2009 | 21:31

V této restauraci už jsem toho měl hodně a až na drobné excesy jsem byl vždy spokojen. Obsluha v pohodě. Prostředí jedinečné. Pokrmy výborné.

Geret
12. říjen 2009 | 17:09

Bývala to z mého pohledu nejlepší pizzerie v Plzni (ale i saláty a jiné pokrmy měli výborné)

Poslední dobou mám ale pocit, že jde kvalitou trošku dolů, pořád je to však je to však jednička široko daleko




Pizza Plzeň - objednejte si křupavou pizzu od Gottiho. Rozvoz po Plzni Zdarma!

Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info