Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z

Pilotní foto Angus Steak House
By: angus

Angus Steak House

434.0465I. cenová kategorie (od 26kč/pivo)
Hodnocení 4.05
Adresa:Pražská 23 Restaurace I. cenová kategorie (od 26kč/pivo) platební karty Cheque Dejeuner nekuřácký prostor letní zahrada Popularity: 18
Co to je?
Plzeň - Centrum, 32100
Telefon:+420-725-555-631
WWW:http://www.angussteakhouse.cz
email:plzen@angus-farm.cz


Restaurace se specializuje na steaky a jiné speciality z hovězího masa plemene Angus, které je převážně z vlastního biochovu. Maso se používá pouze chlazené, dobře vyzrálé a připravuje se na dřevěném uhlí. Nachází se v centru města, je nekuřácká s kapacitou 30 míst, od jara do podzimu lze využít letní kuřáckou terasu s kapacitou 30 míst, v bezprostřední blízkosti Mlýnské strouhy.

Otevírací doba:

po-čt, ne 11:00 – 23:00

pá-so 11:00 – 24:00

V podniku se točí - Plzeňský Prazdroj .

Kuchyně - grilované speciality - Steak House.

Kategorie - Restaurace.





Petr Masožrout
3. duben 2014 | 14:12

dříve moje oblíbená steakárna dnes bohužel už ne, asi vyměnili kuchaře či co, restaurace poloprázdná i přesto jsme čekali na steak skoro hodinu, maso bylo jak žvýkačka, to jsem to chtěl medium když mi obsluha zdělila že to tak má byt bylo dílo dokonano. nikdy více

bigmaser
28. únor 2014 | 20:02

Tak zde naopak od Saloonu Roudná(prý také steakhouse) mohu návštěvu a hlavně konzumaci steaku velice doporučit. Pravdou je, že pokud natrefíte směnu obsluhy ve verzi dvě dámy (někdy kapacita mozku nepojme objednávku), ale s druhou směnou je to dokonalé.

Kokta
5. duben 2013 | 20:32

Dnes jsem navštívil steak house a mohu říci, že jsem byl velice překvapen. Obsluha milá a ochotná na jedničku, pořád se o nás někdo staral, ale tak by to mělo být v každé dobré restauraci. Pozval jsem přátele na večeři, byli jsme čtyři a dali jsme si každý jiný steak. Všichni jsme si moc pochutnali, propečenost přesně jak jsme si objednali. Ptali jsme se obsluhy na čem jsou steaky připravovány a když jsme se dozvěděli, že na dřevěném uhlí, tak před panem kuchařem smekám. Jen příště zvolím raději úpravu rare, dal jsem si medium a snesl bych o něco víc krve :-) Za dobré jídlo si musíte připlatit, ale ten zážitek za to určitě stojí. Rádi se do této restaurace vrátíme.

Hrosik
1. únor 2013 | 10:25

Čekal jsem od toho víc. Rezervace na 19 hodinu, přesto jsme čekali do 19:30. Jedna z číšnic se tvářila jak kyselá okurka, odnesla mi prázdný půllitr, aniž by se zeptala, co si dám a samozřejmě mi další nepřinesla. Taky bych čekal steakový příbor, s tímhle to nebyla žádná slast teda. Jinak steak výborný, hezky nazdobené zbytečnou zeleninou. Pepřová omáčka i bagety byly ale slabší. Prostory malé, zato nekuřácké. Suma: za ty prachy teda nic moc.

Stejně mi nejvíc steaky chutnají U Velblouda (steak, pepřová omáčka a bagetka perfektní, tanková 12°), jen kdyby to tam nebylo kuřácký. Atmosféra daleko lepší a to vše za menší prachy.

pucmeloun
26. listopad 2012 | 20:52

Byl jsem zde dvakrát a najedl jsem se i coby vegetarián, celkem dobré víno. Obsluha ochotná a milá. Kdybych jedl steaky, určitě bych tam chodil častěji:)

iivannka
30. květen 2012 | 11:36

Skvělá restaurace, skvělé místo a opravdu výborné burgery i tatarák. Doporučuji.

futur95
27. prosinec 2011 | 13:35

Do Steaku jsme chodili rádi, ale kvalita jídla, tzn. steaků šla dolů. A v čem? V tom, že pokud se jedná o specializovaný podnik, měli by VŽDY přinést to, co jste si objednali. Medium není propečený a obráceně. Dále nerozumím nehorázným cenám. Domníval jsem se, že se jedná o vlastní chov tak proč zbytečně natahovat ceny steaků? 200g/395kč je vážně trochu moc, nemyslíte?

davy
2. květen 2011 | 12:37

Steaky výborné, jen někdy zůstává v puse přliš mnoho překližky. Kombinace zeleniny a hrušky s brusinkami je podle mne gastronomický prohřešek.

Celkově příjemné prostředí, možno s dětmi, nebylo zakouřeno. Jen možná doporoučím vymést mravence z kožešiny na lavici. Doslova:-)

vendis
29. leden 2011 | 13:15

kulinářské umění se zde opravdu nekoná! nedoporučuji

manchild
21. leden 2011 | 09:55

Když na steak v Plzni, tak sem.

Steaky jsou v 90% dle objednávky (dvakrát se stalo, že bylo maso méně propečené oproti objednávce - což ovšem s omluvou pokaždé napravili).

Hamburgery mají také skvělé.

Ceny jsou dle mého odpovídají kvalitě masa.

aranek
11. listopad 2010 | 21:31

Špičkové steaky, navzdory předchozím recenzím se mi podařilo získat medium rare steak opravdu v tomto provedení. Rezervace nutná, bývá tu plno. Výborný výběr vína, máte-li rozmarný jazýček, můžete vybírat i kousky z vinotéky o patro výše. Snadno tu necháte více peněz, než předpokládáte :-)

L@D@
8. listopad 2010 | 13:33

Posezení v těsné blízkosti mlýnské strouhy je parádní. Hovězí vývar s játrovými knedlíčky možná nejlepší, co sem kdy jedl, ale to je asi konec mé chvály. Steaky, co jsme dostali rozhodně neodpovídali ceně. O velikosti by se dalo polemizovat, ale co je neodpustitelné, tak při objednání medium-rare nám přinesli medium (na hraně), spíš ještě propečenější. Zřejmě spokojenost zákazníků je závislá na směně daného kuchaře.

Mr.Scully
11. červenec 2010 | 18:06

Steaky naprosto vynikající, podle mě jasně nejlepší v Plzni, ovšem ceny tomu bohužel odpovídají. Vytknul bych poněkud línější obsluhu, ale možná se to už zlepšilo, nebyl jsem tam od loňska.

coco
17. květen 2010 | 14:21

Steak jak má být. Palec nahoru.

Nico
21. únor 2010 | 12:55

Navštívili jsem restauraci v Plzni a musím říct,že jsem byli opravdu mile překvapen. S takhle dobrou restaurací jsem se už dlouho nesetkali. Milá a profesionální obsluha, příjemná atmosféra a k tomu výborné steaky. Musím říct,že lepší steaky jsme v životě nejedli. V dnešní době už jen zřídka najdete opravdu dobrou restauraci a tahle k nim zaslouženě patří. Rádi se tam vrátíme.

Kiss
2. únor 2010 | 18:18

Velká restaurace s profesionálním personálem a velmi drahým jídlem, bohužel jsem pouze já dostal nedopečený steak a poměrně hodně mastné hranolky, ale celkový zážitek příjemný!

Křupka
19. leden 2010 | 15:10

Někdy v říjnu se nás tam šlo najíst 12. Hodlali jsme utratit dost peněz, a že jsme si je s sebou i nesli. Už při příchodu zaznělo cosi jako "no to máme radost", srazit stoly problém, na objednávku pití jsme čekali dvacet minut a na přinesení pití dalších dvacet (nepřeháním, ale neodešli jsme, protože jsme se prostě mezi sebou dobře bavili), a to jsme objednávali opravdu složité pití, celých jedenáct piv a jednu vodu! Potom jsme si asi za dalších 40 minut, kdy ani pro prázdné sklenice nikdo nepřišel, skočili dovnitř s prosbou, že už máme opravdu hlad a jestli by nás teda někdo obsloužil (vevnitř ani venku s námi nebyl nikdo jiný!), no tak se teda uvolili, ale ve finále zkazili co mohli, steaky, který měli bejt rare, byly úplně prachsprostě propečený, naprostá tragédie, která byla završena drzostí kuchaře, kterej nás vyhlásil jak nějaký smrady, co přišli na čaj (a že by to furt byli zákazníci) a né utratit litr za osobu a pak taky paní z obsluhy, co nám oznámila, že u nich je čekací doba na steaky delší. Hm. V prázdným lokále, kde se na steaky specializujou, a nejsou schopný udělat v podstatě syrový za kratší dobu než hodinu (!!!), to jsme teda nečekali. Dvacet procent slevy jsme vytřískali po dlouhým vyjednávání a odešli hladový a naštvaný. A u Salzmannů, který byli narvaný a kam jsme šli hned poté, nám kupodivu i ten steak přinesli asi tak za dvacet minut a byl jak měl bejt. Totální provar a ostuda a steak house vřele nedoporučuju!!!!!!

amy
18. červenec 2009 | 23:22

Tak odvolávám, co jsem řekla: od října 08 se dost změnilo, jídlo už nic moc, hranolky vlhké, omáčka úplně jiná, než bývala a jako zlatý hřeb - v láhvi od Heinz kečupu bylo "něco jiného". V kvelbu ani noha, po jídle je člověku jasné proč, obsluha nijak nadšená, že vyrušujem, ale snášeli nás s nadhledem, prostě dělali, jako bychom tam nebyli. No, víckrát už vyrušovat nebudeme.

říjen 08: Jídlo je výborné, hlavně domácí hranolky. Mají ale děsně nepohodlné lavice. Za ty peníze, co tam člověk nechá, mohli by nabídnout alespoň něco jiného pod zadnici než pichlavou kůži na "prokrustově sesli".

pichy
29. srpen 2008 | 13:12

Vynikající steaky a černej kozlík. Samozřejmě je nutný počítat s trošku vyšší cenou, ale určitě stojí za to připlatit si.

Drno
3. červen 2008 | 18:27

Ojedinělý steakhouse v Plzni. Aberdeen je i v malé vesničce Soběsuky u Nepomuka, restaurace je u farmy kde si šlechtěné býky sami zpracovávají. Po návštěvě Anguse v Soběsukách vám plzeňská pobočka na 5 hvězdiček nezachutná...

Drno
3. červen 2008 | 18:27

Ojedinělý steakhouse v Plzni. Aberdeen je i v malé vesničce Soběsuky u Nepomuka, restaurace je u farmy kde si šlechtěné býky sami zpracovávají. Po návštěvě Anguse v Soběsukách vám plzeňská pobočka na 5 hvězdiček nezachutná...

Johnny
17. duben 2008 | 09:34

Vynikající zkušenost: Perfektní milá, přesto profesionální obsluha zážitek z výborného jídla ještě znásobila. Prostředí sice trošku malinké, ale vkusně a stylově zařízené. Tohle si určitě jednou za čas budu dopřávat. ;)

prochy.91
10. březen 2008 | 21:25

Že to tu s hovězím myslí vážně mi došlo hned jak jsem se posadil, potah lavice byl jako kdybych seděl na krávě (naštěstí nebyla fialová). Obsluha velmi příjemná, prostředí celkem taky, ceny trochu míň, ale vzhledem k tomu že jde o nejlepší steaky v Plzni a okolí je člověk ochotnej se přes to přenést.

Vohry
21. leden 2008 | 21:58

Dobrá "stejkárna" z opravdu kvalitního masa, které si bohužel můžete dopřát zejména kvůli financím opravdu jen jednou za čas.. Jinak mohu hlavně příznivcům steaků jen doporučit.

dusevniinvalida
15. leden 2008 | 23:18

Za steak Entrecote davam 5 hvezdicek, za podnik jako takovy 3, tzn. celkove za 4




Pizza Plzeň - objednejte si křupavou pizzu od Gottiho. Rozvoz po Plzni Zdarma!

Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info