Krčma Stará Plzeň
Adresa: | Hřbitovní 27 |
Co to je? |
---|---|---|
Plzeň - Doubravka, 31200 | ||
Telefon: | +420-773-947-428 | |
WWW: | http://www.krcmastaraplzen.cz | |
email: |
Nově zrekonstruovaný hotel s restaurací ve staročeském stylu a to se vším všudy, v místě, kde by to člověk opravdu nečekal, jakési průmyslově - obchodní zóně. Dokonce zde točí Stříbrské pivo. Často se pořádají středověké hudební akce. Vyhřívaná letní zahrádka v zimě a polední menu jsou zde rovněž. Na požádání jídlo na ohni.
V podniku se točí - Gambrinus 10° - Kozel Černý - Plzeňský Prazdroj .
Kuchyně - česká a staročeská - grilované speciality - národní speciality - zvěřina a ryby.
Kategorie - Restaurace - Pivnice.
Je nám líto, ale recenzovat a hodnotit podniky mohou pouze přihlášení uživatelé! OK
Prosíme přihlašte, nebo pokud u nás nemáte vytvořené konto, můžete se registrovat.
Hodnocení uživatelů
gary | gambrmen | jochy | |||
debrdy | pavliCZECH | Blueflanker | |||
ludfra | coco | Andýsek | |||
besti | slava | mevi | |||
Docelá pěkná krčma, co se týče vzhledu působíla na mě středověkým dojmem:(( ovšem k tomu by museli být na stole zapálené svíčky a servírky by mohli mít nějaký ten oděv či kroj, to ovšem krčma postrádá. vše bylo v pořádku do okamžiku , co mi přes stůl pochodoval šváb....... na to ,že mi na stole pochodoval šváb mi bylo sděleno,že už tu byli několikrát deratizátoři, ale úspěch asi nebyl dostatečný, po tomto jsem se zvedl a vím,že v této restauraci, si už žádně jídlo nikdy nedám, protože švábi opravdu jako lahůdku nepavažuji... fuj hygienu na ně.... kde to jsme,že takové podniky, již dávno nejsou zavřené
Hezká restaurace vkusně zařízená, nicméně toto k úspěchu stačit nemůže. Jídlo mě nijak nenadchlo a obsluha taky nevypadala, že by se snažila.
Včera jsme zde měli Vánoční akci. Měla tu být živá kapela, ale asi někde zapadla sněhem. Pivu by se nic snad vytknout nedalo, až na to, že bylo nošeno dosti pomalu. Hospoda pro 100 lidí, bylo nás tam 20 a dvě servírky nestíhali. O jídle: První dvě porce (kachna) byly dobré, a polívka s topinkama byla taktéž dobrá, tak se nás rozhodlo jíst víc. Výsledek? Gordon: přesolený, brambory nepoživatelný., Kuřecí steak: bez chuti., 1. pizza: připálená, ale ušla. 2. pizza: Hodně spálená a našel se v ní střep (tu jsme odmítli zaplatit a kuchař nabídl jídlo jiné zadarmo) - díky, ale raději ne. Tatarák: 8 miniaturních spálených topinek, v tataráku kusy celého masa (prý se jim rozbil mixér, tak ho dělali ručně, z toho mixéru byl prý nejspíš i ten střep v pizze). Pak už nikdo nejedl až najedno odvážlivce, co si dal uzenářské prkénko, prý se na tom nedá nic zkazit. Ale kdeže klobása zkažená byla (hnus). Když jsme viděli kuchaře a kuchyň, bylo nám jasný, proč to tak je. Hrůza, nikdy bych si tam už nic nedal kromě piva. Jinak interiér celkem pěkný. Díky ochotným a milým (i když pomalým) servírkám a pěknému interiéru dávám hvězdičky dvě, jinak je to hrůza.
Obsluha příjemná, jídlo v syrovém stavu, nejlepší tam byl tatarák :), kuchař asi moc vařit neumí. NEDOPORUČUJI
Byl jsem v tomto podniku asi před rokem na svatební veselici a nemohu souhlasit se značně kritickými ohlasy na tento lokál. Obsluha příjemná, skvělá zahrádka, jídlo mi taky přišlo dobrý... Takže pokud se za ten rok nic nezměnilo, ode mě má Krčma 4 hvězdičky
Běhající myš a létající mouchy by se ještě daly omluvit. Pokud však kuchař pošle při svatební hostině na stůl studenou polévku a cosi řídkého, hnědého a kyselého místo svíčkové, měl by vrátit výuční list, pokud ho někdy získal. Nejlepší by bylo změnit povolání.
VYHNĚTE SE OBLOUKEM !!!
Jídlo děsný - (brambory studený jak z lednice), obsluha to má na háku, u stolu se objeví velice zřídka, musí se na ně volat. Jedině to pivo ujde, když se ovšem bude roznášet samo, obsluha to nezvládá. Hospoda hezká pouze navenek, po první návštěvě už nikdy více.
Hruza, co jsem včera viděl.... kuchař sedí venku před hospodou kouří cigáro zasranej od jídla že by jste poznaly co vařil před týdnem. před hospodou skladiště no fuj hygienu na vás!!!!!!!
Vážení, jestli někdo chce dělat hospodu takhle, tak ať jde s prominutím do háje. Tahle hrůza, ze které jsem se dnes vrátil, se nesmí uživit. Jídlo přesolené, na třech jídlech stejná hnusná hnědá slaná omáčka. Pivo trubkáč, pod míru, popraskané sklenice. A obsluha... Nechají vás čekat půl hodiny, když chcete popelník, tak vám řeknou, že někde leží. Prostě hnus, humus.
LIDI, NECHOĎTE TAM!!!
no prostě hrůza. Není umění si na všechno vzít úvěr a za chvilku zkrachovat. To umí každý. Zpravil by to jenom pořádnej kuchař!!!
Bohužel musím souhlasit s "mumiz", kuchař si opravdu plete vepřovou panenku s krkovicí. Další maso tuhé, knedlíky oschlé. Do posledního jídla - Vepřový Ondráš - už nezbylo vepřové, tak tam kuchař naházel pár kousků nějakých zbytků nejspíš kuřecího masa, bramborák byl syrovej a připálenej. Po hodinovém čekání jsme dostali navíc "jídlo" studené. Velikost porcí na úkor kvality. A jídelní lístek - to se nedá popsat.
Už nikdy...
Místo vepřové panenky, kus krkovice nejspíš, další maso asi zkažené, přílohy nedopečené.. no prostě hrůza, místo jídelního lístku hromádka papírů, ještě zpřeházenejch.. jediný co se dalo bylo pivo, ale na tom se nedá nic snad ani zkazit :-/
Stříbrňák klasika, klasická česká jídla taky velice dobrá, trochu mi zde vadí "nadměrný" výběr jídel, listovat telefoním seznamem jídel opravdu nemusím. S obsluhou jsem neměl nikdy problém ( 6 návštěv ) Stojí za vyzkoušení, i když na gurmánské hody to nevidím...
Ja byl spokojen jak s jidlem a Stribrskym pivem, tak i s obsluhou (ktera mmj. i automaticky pronesla misku s vodou pro naseho psa). Skoda jen ze celou domu co jsme zde jedli a pili , jsme byli jedinymi hosty - takhle to tu dlouho nevydrzi.
Každej začátek je těžkej a rodí se v bolestech, já byl s obsluhou spokojen, protože se snažila, jídlo ušlo, pochutnal jsem si a pivo bylo skvělé, stříbrňákem se nedá nic zkazit!
Objednal jsem si jídlo, dostal jiné než sem chtěl. Servírka se mi chvilku snažila namluvit (ačkoliv tam chyběly suroviny, které tam měly být), že je to jídlo, které jsem si objednal, po chvilce chybu přiznala. Jídlo bylo na horší úrovni než ve školní jídelně, bez chuti, mdlé. Kuchař by se za tenhle výkon neměl nazývat kuchařem. Do téhle hospody už nikdy...
Tak nedávno jsem si všiml, že zde točí stříbrská piva minipivovaru U Rybiček, sice zatím jen Stříbrňáka 10 stupňů, ale i tak. Třeba přibude více typů. No budova je pěkně opravena i vevnitř. Interiér působí opravdu středověce nebo navozuje atmosféru. Obsluha byla milá. S jídlem to bylo tak napůl, polévka výborná a velká, jídlo skutečně velké porce, hotovky za skvělé ceny. Ale s hlavním jídlem sem až tak spokojen nebyl, špenát byl příliš slaný a knedlíky ohřáté ne moc dobře.
Okresy a kategorie
Pizza Plzeň - objednejte si křupavou pizzu od Gottiho. Rozvoz po Plzni Zdarma!
Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou