Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z

Pilotní foto U Řezníka
By: Jeník

U Řezníka

373.4595II. cenová kategorie (do 20-26kč/pivo)
Hodnocení 3.46
Adresa:Sokolovská 79 Restaurace II. cenová kategorie (do 20-26kč/pivo) rybí kuchyně gastroPASS Cheque Dejeuner internet/Wi-Fi TV/projekce bezbariérový přístup nekuřácký prostor letní zahrada pivo z tanku Popularity: 14
Co to je?
Plzeň - Košutka, 30100
Telefon:+420-377-537-278
WWW:http://www.ureznika.cz
email:miloslav.kus@volny.cz


wifiRestaurace U Řezníka je útulný podnik v Plzni na Lochotíně. Můžete zde strávit přijemné chvíle se svými přáteli, rodinou či obchodními partnery.

Jistě si zde vyberete ze širokého sortimentu poctivé české kuchyně, minutek i mezinárodní kuchyně. Naši kuchaři jsou pravidelně školeni v Pražském kulinářském institutu.

Pro Vaše oslavy Vám rádi připraví například pečené selátko, kachnu, kolena či jiné speciality.

Na čepu je Prazdroj, Gambrinus 10° z tanku, Gambrinus 11° Excelent a nefiltrovaný Gambrinus, bohatá je i nabídka vín, nealkoholických a teplých nápojů. V restauraci pro Vás a Vaše blízké také rádi uspořádají svatební hostinu, oslavu narozenin či jiného jubilea a firemní oslavy.

K dispozici je salonek pro 50 osob. Celkem v restauraci až 140 míst. V letních měsících můžete posedět na naší zahrádce se 40 místy.

Otevírací doba:

Po-Čt 10.00 - 23.00

Pá 10.00 - 24.00

So 11.00 - 24.00

Ne 11.00 - 22.00

V podniku se točí - Gambrinus 10° - Gambrinus Excellent 11° - Gambrinus nefiltrovaný  - Plzeňský Prazdroj .

Kategorie - Restaurace





Jeepers Creepers
17. leden 2015 | 11:48

Celkem hezká restaurace, pivo v pohodě, milá a vstřícná obsluha, nabídka piv a výběr ze stálého jídelního lístku běžný standart, dle obsazenosti zřejmě i oblíbený podnik, ale co bylo pokaždé pro mne velkým zklamáním bylo polední menu a raději na oběd zajdu do jakéhokoliv okolního konkurenčního podniku.

dino78
10. listopad 2013 | 18:05

Zde to mam rad. Pan majitel jiz par let drzi latku hezky vysoko a je to znat. Stran piva nemam vyhrad. Vzdy jsem dostal perfektni kvalitu. Obsluha v podobe slecen vzdy v dobre nalade k hostovi i kdyz nekdy za barem obcas nervozita. Sem tam vyuziju denni menu k obedu. Nikdy jsem nemel vyhrad a jidla z klasickeho jidelaku bez chyby. Snad jen vyssi cena na Lochotin, kterou ovsem dozene kvalita a gramaz pokrmu. Drzim palce jen tak dal.

Lea
28. říjen 2013 | 18:35

Výborná jídla, bohat nápojový lístek, milá obsluha.

Ceny vyšší, ale stojí to za to.

fmaxipes
4. leden 2012 | 14:39

Tak Řezník taky výbornej! Nacpat pupek a zapít dobrým pivkem se vždy podaří. Doporučuji !!!

pmira
3. leden 2012 | 15:57

Jo U Řezníka to kvalita , jelikož pracuji na Lochotíně chodím celý rok na vynikající českou kuchyni nejen v době obědů , ale i večer , pivo je zde nejvyšší kvality , celý kolektiv je zde sehraný a tak to nevázne , měli jsme akci i v salonku a to byl koncert , večery jsou vyprodané chce to rezervaci , sem klidně pojedu přes celou Plzeň , jen tak dál dávám 5 hvězdiček.

Harrym
21. prosinec 2011 | 18:05

Vzhledem k tomu, že restaurace je v blízkosti mého bydliště tak tam občas zajdu (už od jejího počátku), ale to co se tam děje poslední dobou je už víceméně odrazující a asi ne jen pro mne. V počátcích byl problém si v restauraci sednout, obsluha byla přívětivá, jídlo širokého výběru vynikající a pivo též. Dnes - restaurace prázdná, mimo obědů na které chodí většinou dělníci pracující v okolí nevalné chuti a zvláště pak univerzální přemaštěná hnědá omáčka užívaná snad na vše včetně minutek. Pan majitel omezil obsluhu na jednu servírku a ta někdy nestíhá, týdenní inventura se dělá v provozní době a tak obsluha též vázne. O pivě ani nemluvím, je točeno pod míru(zvláště pak jednou servírkou(Lucie)) a ta cena? kterou majitel stanovil 27 Kč za jedenáctku je přemrštěná - asi si myslí, že takto vydělá, ale opak asi bude pravdou, tak jako odrazuje mne tak odradí i ostatní a pak nevím jak bude vydělávat - jeho myšlení je velice krátkozraké. No asi změním stravovací zařízení.

brasilian
8. leden 2011 | 18:12

Pokud bych tu neprosel s prazdnym zaludkem, tezko by me restaurace dokazala svym vnejsim vzhledem nalakat dovnitr. Uvnitr se ovsem snaha o jakesi roubene prostredi ceni a i kdyz to neni kdovijaka nadhera, nijak to neurazi ( ten vyherni automat u jednoho z jidelnich stolu je ale fakt strasnej ). Co me ale vratilo zpet nohama na zem bylo jidlo. Mozna to byla ma chyba, protoze na tomhle miste se da pocitat, ze se kuchari budou vic orientovat v ceske kuchyni. Ja si misto toho objednal "Restovane gnocchi s kurecim masem na bylinkach a rajcatovym pyre". Jidlo jsem mel snad za osm minut ale ......... Gnocchi suchy, maso jeste sussi, ale co byl ulet nejvetsi, pyre. To jsem mel pocit, ze nekdo pouze ohral rajsky protlak a pak ho kydnul lzici doprostred talire. Takze budete vsude okolo hledat, cim by jste si tenhle paskvil ochutili. Servis to vsak prijal bez problemu a s nekolika omluvami to nechtel ani zaplatit. Proto davam dve hvezdy, ale na jidlo priste NE.

Tomáš
17. prosinec 2010 | 23:26

U Řezníka jsme nedávno dělali firemní akci. Jídlo, pivo, prostředí i rychlost obsluhy byly solidní.

Plné hospodě rozjetých lidí ale v půl 11 říct "zavíráme", bez debat s arogantními výkřiky typu "mně to nikdo nezaplatí"... fuj! Samozřejmě, že by zaplatil. Ale jsou prostě hospody, kde si hosta neváží, takže příště jinam!

ksakru
12. červenec 2010 | 20:46

Pivo vždy výborné , obsluha naprosto v pořádku , stylová hospůdka vždy ji rád navštívím.

hard
24. květen 2010 | 14:29

Nejlepší podnik na Bolevci. Pivo z tanku famozni (piju 11ctku), pizzu tu dělají výbornou, ostatní jídla spíš průměr. Obsluha fantastická, krásný servírky :) Ale mrzí mě, že často nedostanete pivo půl hodiny před zavíračkou... Ale to je detail.

Kiss
23. duben 2009 | 23:37

Především skvělé pivo a tradiční česká kuchyně, personál nevýrazný, ceny skvělé, akorát příliš kuřácké prostředí.

gary
23. duben 2009 | 20:40

Tak sem opravdu jedině na pokec a pivko, nějakýho frťana apřesun jinam. Pokud si vůbec sednete, neustále narváno k prasknutí. Jídlo průměrné. Obsluha někdy dosti drzá.

Formanka02
15. leden 2009 | 21:56

Pivo průměrné, načichlé z trubek či tanku. Obsluha s mrtvolnými výrazy ve tváři. A v neděli půl dne při vlastní obsluze vždy dělají inventuru, tudíž dlouhé čekací doby a snad od 16. hodin již nevaří.. Prostředí slušné..

jochy
26. srpen 2008 | 11:57

po kompletní rekonstrukci takřka beze změn v interiéru a bez změn v dalších věcech. Vynikající pivo i výběr z delikátní kuchyně. Na posezení s přáteli není v těchto končinách vhodnější místečko

Iks
22. srpen 2008 | 11:17

Takže jsem se zaregistroval jen abych ohodnotil řezníka :-) Jídlo je zde výborné, uvaří vám i pikantnější věci. Nejvíce si pochutnávám na čínských kuřecích nudličkách, která je ostřejší s oříšky, a nebo je také výborná kuřecí kapsa mistra řezníka. K tomu nesmí chybět opékané brambory , které jsou na plátky v poměrně slaném a palivém koření. Ještě bych rád dodal že jsou zde dva kuchaři na směny, a logicky jeden vaří líp než druhý, proto hodnotím po více jak 50 návětěvách v této hospůdce. Pivo je výborné, dobře vychlazené a není to žádný patok, ani studená voda. Mám zkušenosti s hospodami z celé Plzně a zatím sem chodím nejraději, už jenom kvůli obsluze. Na pátek doporučuji rezervaci týden předem, salónek pak minimálně 3 týdny dopředu. Už i návštěvnost hovoří o popularitě. Zahrátka nestojí za řeč, bohužel je špatně umístěna ale jinak to tady nešlo :( Jdu si zamluvit stůl :-)

Chico
5. duben 2008 | 13:35

Jedna z nejhezčích hospod na Lochotíně, bohužel je jich tam žalostně málo. Interiér dřeva mam rád, přijde mi takový teplý a přírodní. Plzeň mají dobrou, bude to těma tankama. Nejvíc mě překvapil osamoceně se krčící automat v rohu zadní části, prostě Lochotín je automatová část Plzně, tak i v dřevěné hospodě musí být automat. :-(

beton
7. březen 2008 | 16:43

Výborný podnik na posezení s přáteli, avšak na pátek večer bych doporučil rezervaci, bývá zde nabito. Jídlo je dobré, mírně dražší, pivko gut, ale obsluha často nestíhá, chvílemi by si mohli říkat "U suchánků".

beton
7. březen 2008 | 16:43

Výborný podnik na posezení s přáteli, avšak na pátek večer bych doporučil rezervaci, bývá zde nabito. Jídlo je dobré, mírně dražší, pivko gut, ale obsluha často nestíhá, chvílemi by si mohli říkat "U suchánků".

ambiente
1. březen 2007 | 17:20

Ještě jsem tomu dal šanci, hranolky i opékané brambory - vše jak má být. Výborný kuřecí plátek na pikantním koření. Nicméně mimo hlavní dobu obědu, takže v klidu připravené.

_____________

edit leden 2007:

Myslel jsem si že zde dobře vaří, ale po poslední návštěvě bych to netvrdil - studený hovězí vývar, sražená univerzální hnědá omáčka nedodělané hranolky... Sem už na na oběd rozhodně ne.

gambrmen
2. únor 2007 | 21:17

vevnitr to vypada obstojne, ale ta "zahradka"(v tomto pripade spis klec) u popelnic je otresna!

Zunic
4. říjen 2006 | 20:20

Tento podnik je dobrý na pokec. Občas dosti narvaný. Kuchyně dobře vaří a solidní obsluha.

Zoidberg
14. březen 2006 | 09:19

Docela solidne predelane reznictvi. Hospoda je celkem pekne rozdelena pomoci drevenych boxu.




Pizza Plzeň - objednejte si křupavou pizzu od Gottiho. Rozvoz po Plzni Zdarma!

Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info