Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeňský kraj

Celkem 6701 recenzí

Tomáš - Kapsa
5. prosinec 2011 | 10:45

Po krátké odmlce je Kapsa nově otevřená. Novým majitelem je bývalý barman z Lampy. Sám obsluhuje... a to je vždy znát, když je na placu majitel = snaží se.

Interiér prokoukl, není tak omšelý, je světlejší, nové stoly.

Na čepu Rychtář 12, Klášter 11, Démon 13, Kvasar 14, Plzeň. Zatím jsem okusil Rychtáře, vynikající. Naopak Démon zklamal.

Ještě by to chtělo rozšířit nabídku k zakousnutí k pivu, měli zrovna jen nakládané karboše.

Rozhodně stojí za další průzkum :-)


Kuba1 - Klub malých pivovarů
18. leden 2011 | 17:06

Jediný mínus asi vidím v népříliš viditelným umístěný , dřív jsem chodil vedle na svijany , kde je moc příjemná mlaďoučká výčepní . Ale jednou jsem si spletl vchod a omylem jsem vlezl do "hamburku" . Překvapila mě výzdoba z pivních tácků a vstřícnost výčepního , který dokázal hezky mluvit o výberu pro mě tehdy netradičních piv ... Zlákal mi zejména višňový kriek , kvůli kterému jsem navštívil tuhle hospodu znovu s kamarádem . Pak mi překouzlily pšeničný piva a od tý doby je to pro mě hospoda s nejkvalitnějšímy pivy v Plzni .... vřele doporučuju :)))))))))


leonaXYT - Zlatý drak
15. leden 2011 | 13:59

Zatím nemám porovnání s jinou plzeňskou "čínou", ale popravdě, ani se mi jinam nechce - nejlepší kachna, kterou jsem snad kdy jedla - plus navíc když je volné místo u mořského akvaria, to je teprve zážitek..!


leonaXYT - Pizzerie Solní
15. leden 2011 | 13:54

Do téhle pizzerie jsem chodívala několikrát do měsíce, bydlela jsem co by kamenem dohodil, a vždycky ji každému doporučovala se slovy "skvělá pizza, skvělá obsluha, hezký prostředí". Ovšem vrátila jsem se po letech a změnilo se VŠE. Po poslední návštěvě, kdy jsme na pizzu čekali 70MINUT (prý "cosi" došlo) a pak dostali ošizenou placku s totálně černým okrajem kolem dokola - nikdy víc. Obsluha se taky nepřetrhla a stoly se asi utírají až když je na nich orpavdu "nastláno". Až je mi z toho smutno, protože to býval podnik na úrovni :-(


leonaXYT - Krize Bar
15. leden 2011 | 13:31

Mno.. Tak s bývalým barem U Nováků tohle nemá společnýho ani zbla, škoda.. :-( Před lety jsme sem moc rádi chodili, byl to vlastně první podnik, kterej jsem začala navštěvovat pravidelně.. Tenkrát se tam výborně vařilo, dalo se tam posedět jak odpoledne, tak večer - postupně začala klientela omlazovat a teď už je to místo úplně zabitý, krom toho na zub už si tam nedáte vůbec nic :-(


leonaXYT - Funky Monkey
15. leden 2011 | 13:26

Tenhle podnik jednoduše nechápu.. Interiér úžasnej, poloha dokonalá, nabídka široká... Tak mi někdo vysvětlete, proč tam pokaždý sedíme sami? :-O Byla jsem tu třikrát a nebyla tam ani noha:// Sice je tam dost zvláštní obsluha/neobsluha jen na baru - proč?? Ale nevěřim, že je tohle jedinej důvod, proč se tam nechodí.. Škoda, moc takhle originálních podniků v Plzni neni :-(


Harry - Pizzerie San Marino
13. leden 2011 | 23:02

Do Palackého jsme chodili s přítelkyní a pizzu tu dělali podle nás nejlepší. Poslední dobou zde ale dělají poloviční pizzy než dřív. Míň přísad míň všeho. Dřív tam byla pořádná vrstva a byla sytá a měl jsem co dělat jí vůbec dojíst a teď když jí dojím mám ještě hlad. Samozřejmě že cena zůstává.. Nevim proč takhle škudlí nic neušetří akorát ztratí zákazníky, my už tam teda nevpáchnem. Pobočka na Borech to samé. Fakt mě zklamali


martin29 - Restorán Cholula
12. leden 2011 | 21:03

Restauraci jsem navštívil na základě mnoha pozitivních recenzí, proto jsem asi měl příliš velká očekávání. Prostředí perfektní, vkusně opravený a čistý sklep. V létě pravděpodobně chládek, ale v prosinci mi bylo u stolu chladno. Jídelní a nápojový lístek slušný a bohatý, viz webovky, netřeba více rozvádět. Restaurace byla zaplněná z větší poloviny, na jídlo jsme ale čekali přes hodinu a půl. Bez předchozího upozornění je to velmi dlouhá doba. Nepříjemně dlouho se čekalo bohužel i na nápoje a v případě piva mi toto vysloveně vadí. Plzeň dobrá, dle kvality pěny ale nedobře točená. Během večera jsem měl možnost ochutnat 4-5 jídel a byly pro mě spíše zklamáním - zbytečně přesolené, chuťově a vizuálně nezajímavé. Fajitas pro mě nebyly gurmánským zážitkem (jak referuje menu) díky spoustě slaného sosu. Na druhou stranu velký výběr zajímavých přílohových omáček, ty hodnotím pozitivně. Porce jsou zbytečně veliké. Nejsem zastáncem restaurací, kde kvantita je na úroveň kvality a nejsem z těch, co mají potřebu se od stolu odvalit po jednom hlavním jídle. Cholula pro mě není vysloveně průšvihem, ale rozhodně ne příkladem vyšší kuchyně, kvůli které bych se v nejbližší době chtěl vrátit. Preferuji jiný typ přípravy a servírování jídla, ale chápu, že řadě zákazníků Cholula bude vyhovovat a asi i stojí za vyzkoušení. Nejpozitivněji hodnotím obsluhu, příjemná a slušná. Plus za odvahu být čistě nekuřáckým podnikem.


L@D@ - Bowling Plaza
12. leden 2011 | 16:41

Kvalita bowlingu je výborná. To se ovšem nedá říci o obsluze a kazí dojem z celého podniku. Myslím hlavně pánskou část obsluhy, jedním slovem TRAGEDIE!


L@D@ - Restaurace Slovany
12. leden 2011 | 16:29

Sice velký výběr jídel, ale moc si nepochutnáte. Pivo lepší průměr. Prostředí a celkový pocit z tohoto podniku je hodně špatný. Jídelnový standart s chutí startek a vůní přepáleného oleje, více nečekejte.


Barney Gumble - Ve Skále
10. leden 2011 | 16:50

Koncem roku jsem v rámci pobytu ve zdejších pivních lázních byl nucen zavítat i do tohoto podniku. Prostředí na mě udělalo skutečný dojem. Dlouhý, do skály tesaný tunel, na jehož konci najdete celkem prostornou restauraci se nevidí každý den. Cestou se nevíc můžete zastavit v recepci místního pivovaru a zakoupit nějaký ten suvenýr, případně se pokochat výstavkou o historii vaření zdejšího zlatavého moku. Rovněž sociální zařízení je na vynikající úrovni. Dál už to s hledáním pozitiv bude horší. Podnik jsme navštívili ve dvou dnech třikrát, přičemž obsluha byla většinou odpudivě nepříjemná a necítili jsme se vůbec dobře. Teprve na večeři, kdy jsme zde už byli jako oficiální hosté hotelu, se chování trochu zlepšilo, ale stále nic příjemného. Český host zde není evidentně příliš vítán. Vždy mám na paměti, že obsluha toho má za celý den dost, ale přeci jen je myslím vhodné zachovávat alespoň určitý standart chování k hostům, jinak nelze hovořit o "pohostinství". Hosté obsluhu nakonec živí, co si budem povídat. Jídelní lístek udělá dojem, nejprve bohatým výběrem lahodně znějících pokrmů, v druhé řadě pak jejich cenovou relací. Orientace na zahraničn hosty se v cenách nepokrytě odráží. Za mizerné (hodnotím bohužel i kvalitu a chuť) obložené prkénko (sýry, uzeniny, kozí rohy) se zdejší provozovatel nestydí účtovat nehorázných 165,- Kč. Na chlup stejnou porci (složením i množstvím) obdržím v každé normální hospodě a vejdu se maximálně do stokoruny. Celkem jsem ochutnal čtyři zdejší jídla a ani jedno nemohu s klidným svědomím označit za chutné. Doufám, že jsem měl prostě jen smůlu na směny a není to zde pravidlem. Pivo je dobré, osobně jsem preferoval zdejší černé, nicméně opět se točíme v začarovaném kruhu financí - za těžkého podmíráka si tu nestydí účtovat 40 korun. Výčepní by si měl dodělat školu, protože ve stylu jeho točení bylo vidět naprostý nezájem o produkt. Rychle načepovat co nejvíc piv a honem s tím na plac. Upozorňuji, že hospoda byla poloprázdná a na roznášení zde byli tři lidé. Takhle se dobré pivo nedělá, přátelé. Toto neumětelství mě dost zarazilo, když uážím, že jsme´byli přímo u zdroje (hospoda je zřízena ve sklepeních zdejšího pivovaru Chodovar). Celkově velké zklamání a za vše hovoří fakt, že na druhý oběd jsme si raději zajeli do nedaleké Plané, kde jsme na náměstí objevili velmi útulnou rybí restauraci. Ale o tom zase jindy. :)


Nataniel - U Lízala
10. leden 2011 | 15:58

Dnes už kdysi moje oblíbená restaurace. Včera jsem byl v této pseudorestauraci na večeři a dočkal jsem se nemilého překvapení. Ještě se třemi přáteli jsme si dali 4x katův šleh (býval zde jeden z nejlepších v Plzni), 2x z kuřecího a 2x z vepřového masa. Pro zkrácení recenze vypíšu pouze seznam nedostatků. Všechny tři porce hranolek byly absolutně nedosmažené, já jsem si nechal připravit šťouchané brambory a ty mi byly dodány pouze s nasekanou syrovou cibulkou, avšak to nejhorší teprve přišlo, maso v mé porci mělo divnou příchuť, kterou jsem zprvu přes omáčku nevnímal, avšak nedalo mi to a dal jsem si jeden kousek bez omáčky a k mému podivu bylo zcela nepoživatelné, nevím jestli syrové nebo zkažené. Po stížnosti kuchařům mi bylo sděleno, že maso je zcela v pořádku. Nicméně teď jsem doma s otravou jídlem. Opravdu si dejte na kuchaře z této restaurace pozor.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info