Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeňský kraj

Celkem 6701 recenzí

kokomil - Májovka
27. březen 2012 | 20:55

Proseděl jsem zde střední školu. Dnes dobře poslouží na "ranní dojezdy." Strašnej pajzl, ale společně s obdobným city barem na borech mi přirostl k srdci.


kokomil - City Bar
27. březen 2012 | 20:50

Zakouřená knajpa, plná podivných individuí a studentů, líné servírky a levnej chlast. Já ten pajzl prostě miluju. :-D


kokomil - Wallis
27. březen 2012 | 20:43

Buď jsem měl v posledních týdnech štěstí na tu lepší směnu, nebo se ve wallisu vyměnil kuchař, tak jako tak poslední dvě návštěvy zanechaly dobrý dojem. Zatímco ještě na podzim se hojně využívalo umělých dochucovadel a omáček(dokonce i kachna byla podlitá nějakou růžovou chemií), tak v tomto měsíci jsem si pochutnal na výborně udělané kachně se zelím, a naposled výtečnou svíčkovou. A i polévky se razantně zlepšily. Přetrvávajícím problémem je teplota jídel, která by měla být podstatně vyšší.


KAB - U Rybiček
27. březen 2012 | 20:33

Včera jsem zavítal na pivko... Prostředí super, toalety také - venku sedělo pár cyklistů, uvnitř obsazena tak třetina míst.

Pivo znám z pivních slavností, ale pšeničné s citrónem ze skla bylo vynikající. A vůně právě na místě vařeného piva je úžasná :)

Byl jsem hlavně na pivě a omrknout místo jako sobotní výlet, k jídlu jsem si tedy dal pouze výpečky na pivě se zelím a knedlíkem (na webu uvedeny jako špalky) a musím říct, že tak dobré jsem ještě nejedl.

Obsluha všímavá, ochotná - ceny normální.


taby - U Majáku
24. březen 2012 | 11:50

Dobrý den, často navštevuji tento web, ale poprvé musím napsat recenzi. po včerejší návštěvě teto restaurace si zaslouží velikou pochvalu jak obsluha i ,, PAN KUCHAŘ,, Myslel jsem, že budem děje čekat na jídlo, ale opak je pravdou. I přesto že bylo poměrně plno. Jsem typ hosta, který rád počká i delší dobu. Ale zde mě mile překvapili. Opravdu klobouk dolů.


koubekson - U Krbu
22. březen 2012 | 17:27

Škoda že vinárna není striktně nekuřácká. Poprvé když jsem tam byl, tak pro kouř málem nebylo vidět (bylo plno). Podruhé už jsem měl větší štěstí.

Obsluha je opravdu sympatická a vstřícná.

Víno bylo výborné, škoda jen že ho člověku nepřinesou ve džbánku... na druhou stranu když si člověk dá sudové, tak už je skoro jedno jestli si dolívá sám nebo jestli mu ho přinesou :-)

Příjemný podnik s fajn atmosférou.


jitkaaa - Wallis
22. březen 2012 | 11:06

s kamarádkou jsme si objednaly steak. Slečna se vůbec nezeptala jak ho chceme což nám po chvilce došlo tak jsme za ní šly k baru dokončit objednávku a objednaly jsme si ho medium-rare. To, co nám po půl hodině přinesla bylo upečené k smrti a proto jsme se ozvaly že takhle jsme to nechtěly. Slečna servírka se zmohla jen na to aby mi oznámila, že kuchaři ale říkala že to má být medium (taky špatně, mělo to být medium-rare). Naštěstí šel okolo nějaký nadřízený a slečně okamžitě nařídil jídlo odnést a přinést znovu, pokud máme čas čekat. Čas jsme měly, ovšem to co nám bylo přineseno podruhé bylo taky víc než well done. Měly jsme hlad tak jsme to snědly, ale žádná výhra. Kromě toho ani jedna porce nebyl klawsický steak ale maso krájené podivně napůl po vlákně a na něm ještě jakési přídavky (kuchař asi netrefil gramáž). Takže obrovské zklamání, myslím, že jídlo za téměř tři stovky by mělo být tak jak se patří.


KAB - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
21. březen 2012 | 18:42

V neděli jsem se konečně dostal k návštěvě a i přes info na webu v kontaktech, že jde o "TEPELNÁ ČERPADLA TEPLICE" jsem to našel - asi nějaký kreativec dělal web pomocí CTRL+C/CTRL+V :)

Prostředí fajn, toalety luxusní, nakouřeno tam nebylo (ani jsem se vlastně nepodíval, zda se tam kouří nebo ne, mě to je osobně jedno).

K pití dobrý nefiltrovaný G za 31 (na dnešní poměry cena tak akorát), jídlo vynikající (kuřecí steak se švestkovou omáčkou).

Takže se určitě zase zastavím...


jamboox - Kajetánka
20. březen 2012 | 23:15

V této hospodě (restaurací ani vinárnou již tento podnik nazývat nelze) jsme sice byli naposledy v době květnových oslav 2011, Ale podle všeho to tam k lepšímu zřejmě od té doby nesměruje. Šli jsme tam proto, že se prý měnil majitel, tak jsme zkusili, co se změnilo. Majitelé zřejmě mimo obor. V podniku jsme byli téměř sami, přesto personál řešil zřejmě nějaké obchody s ojetinami. Zvolili jsme nakonec jen polévku (stopro ohřívaná z mrazáku), pivo, vodu a pryč...

Tři týdny na to byli v Kajetánce příbuzní a regulérně snědli zkažené maso. To prý bylo i cítit. Protože se jednalo o oslavu výročí, ani jeden nechtěl druhému kazit radost tak to pozřeli. Čímž si rozhodně nepomohli, protože měli regulérně pokažené další tři dny. A to tak, že velmi!

Majitelům voucherů doporučuji vyčerpat co nejdříve, obávám se že je to poslední záškub před klinickou smrtí. Tak aby jste to stihli...

Pro mě Never more...

A takový fajn podnik to býval.


jamboox - Pizzeria Antica
20. březen 2012 | 22:44

Jedna z lepších pizzerií v Plzni. Nadprůměrný poměr kvalita versus cena. Pizza připravovaná v dřevem vytápěné peci. Ani nevím, jestli je v Plzni podobná. Z dalších italských jídel lze určitě doporučit zapékané noky. Slevoakce se určitě podniku vyplatily, věřím, že získal další stálé hosty.


jamboox - Žumberská Stodola
20. březen 2012 | 21:18

Stručně řečeno: Retropeklo. Ovšem zřejmě velice žádané. Vzduch tak 30 stupňů, který by se dal krájet. Spocená těla namačkaná jedno na druhé. Kdykoliv je třeba se dostat k baru nebo na toalety, nutno použít dost průbojnosti.

Výběr hudby je kapitola sama pro sebe. Ty nejodrbanější, nejprofláklejší, nejpokleslejší, nejhloupější a nejhorší songy z osmdesátek. A stále naprosto tytéž. Bůh ví (nebo kdo), co na tom lidi tak stále baví. A k čemu jsou tam DJ, když by stačilo jedno CD s eMPé3kama.

Pozitivem je snad jen slušný výběr pití, relativně dobré pivo a strategie podniku v tom, že filtruje u vstupu nezletilce.


jamboox - U Pechtů
20. březen 2012 | 20:58

Venkovní část ve své oblasti naprosto bezkonkurenční. Vnitřek hospůdky připomíná klasickou útulnou čtyřku v dobrém slova smyslu. Obsluha fajn, pivo vynikající.

Mínusem je akorát ovzduší. I kuřáci se leckdy cítí jako v udírně, proto u nekuřáků je zřejmě třeba řádné množství tolerance.


na začátek | «předchozí | Strana 75 z 559 | následující» | na konec

66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info