Uživatelské recenze Plzeňský kraj
Celkem 6701 recenzí
restaurace pěkná, kvalitní čepovaný Prazdroj, obsluha ochotná, jídlo je nad průměrem plzeňské gastronomické nabídky; doporučuji k návštěvě
Průměr ve všem. V jídle ? občas dobré, občas špatně připravené; v obsluze ? někdy solidní, někdy pomalá. Prostředí ale pěkné, zahrádka v létě příjemná.
Na víc než tři hvězdy to ale nebude.
Klasická hospoda v dobrém slova smyslu. Včetně salonku a terasy má docela velkou kapacitu, přesto obsluha stíhá bez problémů i v pátek večer (už jsem dlouho neviděl, číšníka tak lítat:).
Žízeň štamgastů i sportovců z volejbalových a dalších kurtů zhasí kromě Plzně a géčka i netradiční nepasterizovaný Gambrinus 12.
Jídelák není v hlavních jídlech příliš nápaditý (klasické plátky a vepřové steaky), ale kvalita na solidní úrovni. Osvěžení hledejte v pochutinách k pivu, například špekáčky na pivě nebo smažený romadůr. A pozor: uzeniny berou od Majera z Třemošné.
Hospoda si nehraje na Alcron a za poctivý přístup si zaslouží 4 hvězdy.
Do Kyšic jsme zavítali náhodou (špatné odbočení:), o to milejší byl sobotní oběd.
Už jen to, že hospoda nabízí o víkendu hotovky je v Čechách malý zázrak. Však byla zahrádka poměrně plná (posezení ve stínu využilo hodně cyklistů i místních).
Překvapením byla i nabídka piv, která kromě Svijan, Gambrinusu obsahovala i dobřanskou Modrou Hvězdu!
Jídlo hodnotit nebudu (nebyl jsem po pátku v ideální kondici), ale šlo o klasické solidní hotovky. Navíc se zrovna roztápěl gril na odpolední grilovačku...
Dobrý dojem podtrhla nefalšovaně milá obsluha. Nezbývá než znovu vyzkoušet.
Aktualizace: Opět falešné recenze ? dvě nadšené za jeden den, oba "recenzenti" mají jediný záznam a e-mail jednoho se jménem shoduje s kontaktní osobou na webu (Hohlová). Fuj!
Pokud je někdo takto nefér, asi bude nesolidní i jeho práce!?
Má původní recenze ze září 2011:
Dostal jsem chuť na mexiko a po dlouhé době vyrazil do Ixcatlanu. A ejhle, restaurace má asi nové majitele a jmenuje se Pancho´s. Pěkný stylový interiér zůstal beze změny.
V horkém dni byla jasnou volbou originální zahrádka. Přivítala nás milá servírka a tak jsem se na enchiladas opravdu těšil.
Tady ale klady končí. Po dlouhém čekání mně na stole přistálo toto: dvě malé mastné tortily. V nich ´směs´ pár kousíčků vepřového, ledového salátu (!) a špatně nakrájených rajčat, z nichž zbyly jen bubáci. K tomu mini mističky se salsou a smetanou. Prosba o přiostření byla vyslyšena v podobě nakrájené feferonky. Vše na nepraktickém malém talíři se zvednutým okrajem.
Korunu tomu dodala klasika českých čtyřek ? hrůzná obloha okurka+rajče+zelí. Cena? Bratru 180 Kč.
Sympatická servírka se po stížnostech omlouvala a nepočítala nám podprůměrnou polévku. Dojem z kuchyně ale zachránit nemůže. Jestli to byla náhoda nezjistím, na opakování nejsem dostatečný masochista.
Purkmistr si dlouhodobě drží vysoký standard. Ale abych nebyl moc stručný:
Výjimečná je na restauraci práce personálu. Skvělá organizace, zájem o hosta, rychlost ? prostě to klape a cítíte se příjemně.
Po několika náhodných večeřích jsem začal do Purkmistra chodit na obědy (změna místa zaměstnání) a po 14 dnech musím říct, že ještě ani jednou jsem neodcházel zklamaný.
Kapitolou samo o sobě je zdejší pivo, mně nejvíc chutná pšeničný písař, ale vyzkoušet musíte všechny speciály.
Podnik se celkově snaží, jídelníček občas obohatí speciální akcí nebo pořádá sezónní akce, festivaly apod.
Shrnuto: jedna z velmi mála mých pětihvězd:)
Ne první pohled nenápadnou pizzerii jsem navštívila v poslední době několikrát a mohu ji s čistým svědomím ve všech ohledech doporučit. Obsluha rychlá a příjemná, ochotně vysvětlí i italské gastronomické pojmy. Kladně hodnotit mohu i jídla, která jsem zde ochutnala, překvapivě se zde nesetkáte s eidamem, jak je běžné na ostatních plzeňských pizzách, ale s mozzarelou. Ale za naprostou lahodu považuju salsu se sušenými rajčaty a jako přílohu česnekovou pizza panne, fakt delikátní.
Zde jsem byl před cca třemi roky, ani jsem to sem nepsal, bylo to takové rozpačité a protože to bylo jen jednou, nechtěl jsem to paušalizovat (jídelák bez cen, po reklamaci ceny dost divné, přístup takový ne příliš "zákaznický").
Dnes, po zjištění, že jsou zde jiní provozovatelé, jsem zkusil zde strávit sobotní odpoledne. Budvar 10 nebyl, jen 12 (netroufl jsem si, mám na večer ještě jiné plány), ale i když to není v ceníku, byla zde nabídka G11 Excelent - ten můžu, takže OK.
Obsluha od začátku až do konce super, rozhodně nehrozí nezájem - ale byl jsem zde bohužel úplně sám, s ohledem na dále uvedené škoda, doufám že se to změní a restaurace se zaplní více.
Po přečtení novin a vypití cca 5ti piv jsem si dal jídlo - panenku s hříbkovým ragů a opečenými brambory (měl jsem vybráno předem, ale jsou tam další zajímavá jídla) - jídlo naprosto vynikající (zcela srovnatelné s podobným jídlem v Simsalabim a to je super pochvala, i když rozpečená bageta je rozpečená bageta).
Určitě sem zajdu znovu, první návštěva byla vynikající a rád bych si ověřil, že to je standard. Určitě mám z dnešního odpoledne dobrý pocit.
Z mojí někdejší zkušenosti - chutná jídla a milý a vstřícný personál.
S přítelkyní jsme tento podnik navšívili 2x na jaře. Z komentářů které čtu mně nezbývá nic jiného, než si myslet, že jseme narazili na jinou směnu (v kuchyni). Obsluha byla vždy milá a úslužná (což bohužel není v některých i dobrých plzeňských hospodách pravidlem). Poprvé jsem si dal koleno (někdo možná namítne, že na tom není co zkazit, jenže to není pravda) tady bylo parádní - měkké a šťavnaté a chléb, který jsem k němu dostal nebyl žádný ,,zapařený umělohmotný chudák z igeliťáku", ale voňavý a s křupavou kůrkou. Byli jsme nadšeni. Přítelkyně měla zmiňované syrečky, které byly také dobré. Rádi jsme se sem o několik týdnů později vrátili a opět se nezklamali. Samozřejmě uznávám, že se zde nekoná nějaká ,, světová" gastronomie - my ale dostali POCTIVÉ A CHUTNÉ JÍDLO ZA ODPOVÍDAJÍCÍ CENU. Howg
Sedmý nebe jsme navštívili někdy v květnu. Byli jsme dost hladový, ale naštěstí nás napadlo dát si jen polévku a podle ní se rozhodnem, jestli budem pokračovat. Polévka byla jako když rozpustíte ve vodě kostku masoxu. Hrozně slaná, fakt se to nedalo jíst. Tak jsme jim to řekli a bylo nám sděleno, že doteď si nikdo nestěžoval. Tam už nás nikdo neuvidí.
je fakt, že majitel je hodně nepříjemný... tatarák je sice dobrej, ale 200m od nich je malý podnik, kde dělají pravý škrábaný a ten je daleko lepší.
Okresy a kategorie
Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou
