Uživatelské recenze Plzeň
Celkem 491 recenzí
Dobrý den, tuto pizzerii jsem nedávno navštívil a musím říct že jsem byl spokojen jak s jídlem které jsem si objednal tak s obsluhou, specialně bych chtěl poděkovat jedné všímavé servírce s tmavými dlouhými vlasy, byla velice milá a pozorná. Opravdu jsem byl s tímto podniknem spokojen a nemohu jinak než doporučit.
Není problém sem zajít jen tak na výborné pivko. Obsluha ochotná, usměvavá. Pizza kvalitní rovněž. Na oběd výborné, prostředí útulné.
Klasická take-away pizzerie, posedět se nedá. Pizzy se silnějším, ale vláčným okrajem, není to úplně pravá italská pizza, ale mě chutná velmi.
Podnik s kolísavou kvalitou pizzy, občas se vydaří, občas servírují vlhké nedopečené koláče bez chuti. Prostředí příjemné.
Verdikt - lépe naproti (Krijcos) nebo u Remusu (take-away Kmotr)
Vzhledem k tomu, že byla pizza připálená a abnormálně chudá dávám 2 hvězdičky.
Omáčka ukuchtěná z kečupu, rozvařené těstoviny navíc posypané "alternativním eidamem" by v podniku zvaném pizzerie neměly být servírovány. Obsluha milá, výtka kuchaři byla přivítána s vlídnou tváří.
Verdikt - navštívit lze na pivo, na jídlo až po zásadní proměně.
Jsem objednala syrovou pizzu na rozvos , byl to nejvetsi hnus stary parmazan , stara niva , silene korenene rajcatove pyre . KATASTROFA
Vřele doporučuji. Vynikající italské jídlo - pro mě s přítelem to byl gastronomický zážitek. Kvalita surovin za velmi dostupné ceny. Velice dobře hodnotím i styl restaurace a samozřejmě ochotnou a milou italskou obsluhu, rychlost i kuchaře.
Chtěl jsem zajít do této pizzerie, restaurace nebo co to vlastně má být, každopádně po prohlednutí onoho úchvatného menu ve mě začalo kumulovat tolik frustrace jako snad nikdy. Začneme u pizzy. Pokud si nějaká restaurace troufne do svého menu zařadit pizzy , které jsou naprosto charakteristické surovinami, z kterých se připravují, měla by ona restaurace tyto suroviny používat. Jedna z prvních, do očí bijících je pizza Margherita. Tato pizza vznikla v Neapoli koncem 19. století na počest královny Margherity, jednalo se o pizzu kde ingredience symbolizovaly národní barvy Itálie. Při pohled na fotku, kterou nám nabízí tato restaurace na svém webu, nevidíme barvy Italské trikolory ( červená, bílá, zelená) dokonce ani suroviny v popisku neodpovidaji uplně přesně receptu. Na tuto klasickou pizzu patří : Rajčatová omáčka, mozzarella a lístky čerstvé bazalky. Musíte uznat , že pokud se tato pizza udělá správně bude vypadat o hodně lépe než na onom obrázku. Další a mnohem zarážející fakt, který hraničí s klamáním spotřebitele, tedy zákazníka, je skutečnost,že na pizze s názvem Prosciutto je vyfocena , tipuji, nějaká česká vařená , věpřová šunka. Už jen název nám o pizze říká, že by tam mělo být Prosciutto... ale to tam není. Někdo by si mohl říct že na tom nezáleží, přeci je to šunka jako šunka , bohužel právě toto je onen kámen úrazu. Zameříme-li se na fakt, že klasická šunka by měla být uzená, což je i u českých výrobku téměř vzácný jev, a prosciutto crudo je šunka která se osolená , opepřená, či jinak kořeněná suší na horkém vzduchu někdy i vice než rok, dostáváme , chuťově , strukturně.... absolutně jiný produkt, takže je nepřípustné používat název pizzy s charakteristickou surovinou, která se na ní nenchází. Jaké by vám to bylo dostat pod Názvem Svíčkové řezy kuřecí prsíčka? Asi byste se hodně rozčílily. Další kapitolou samu pro sebe je oddíl Těstovin. Nejenže v celé nabídce se při pokusu o italskou originalitu objevuje spagetti místo spagHetti ale jsou zde věci , které nemůžou člověka se zájmem o italskou kuchyni nechat chladným. Např, těstoviny pesto al siciliano , které už jenom svým názvem geniální pesto pocházející z Janova degradují někam do propadliště dějin italské kuchyně, k tomu stačí napsat do ingrediencí lískové oříšky a největší delikatesa je na světe. To samé fettucine al pesto, kde chybí polovina ingrediecný. Dále tu máme např. Gnocchi Quattro formaggi kde se nám záhadně objevuje smetana, eidam a mozzarella, což jsou suroviny, které v tomto jídle nemaj absolutně co pohlédavat a podobně jako u pizzy prosciutto zde máme Tagliatelle s gorgonzolou a v surovinách napsáno niva a zase tu proklatou smetanu, pak věčný problem s pasta carbonara, chybí zde sýry které se do tohoto jídla používají ( parmigiano-reggiano , pecorino,)a oregáno , které je zde úplně navíc. Takhle bych mohl pokračovat a myslím, že bych popsal ještě spousty řádků, protože přehmatů je celá řada, ať jsou to názvy jídel z hlediska italské gramatiky, či správnost surovin, po každé se dostanu zpět k tomu, že lidé, kteří takto provozují restauraci ve které chtějí nabízet jídla jedné z nejuznávanějších kuchyní na světě, by restauraci tohoto typu raději provozovat neměli.
JájaCZ - milá JájaCZ je bývalý zaměstnanec. Pokud se v Dolce okrádali zákazníci, odpovodílo by to pstylu právě tohoto pána. Ostatní nesmysly (sklo v kávě???) jsou jen snahou pošpinit zaběhnutý podnik. Každý, kdo v Dolce byl ví, že jde o příjemný podnik s milou a profesionální obsluhou. Jídlo je dobré, za sebe doporučuji steak, palačinku a kávičku. V centru je to jeden z mých oblíbených podniků, navštěvu jej více jak 5 let a zatím vše bez potíží
Byla dobra a draha pizzerie :). Ted novy majitel a kuchar :) . Doufam ze nas prekvapi :)
No tak do téhle restaurace už nikdy v životě nezavítám. Nejenže obsluha dorazila k mému stolu cca po 15 min vykecávání se na baru, ale co bylo nejhorší je jídelní lístek!! Ten opravdu nemá co dočinění s italskou kuchyní, leda tak jen ty názvy!!
Okresy a kategorie
Pizza Plzeň - objednejte si křupavou pizzu od Gottiho. Rozvoz po Plzni Zdarma!
Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou
