Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň

Celkem 6144 recenzí

blb - J. Gotti
7. červen 2011 | 18:29

Obsluha v pohode jen by mohla lehce rychlit, a pizzu od nich mam nejradeji v Plzni, ani ostatni jidlo neni vubec spatne ba naopak. Nemuzu rici, ze bychom s kamaradkou si nekdy stezovali. Zajdete rozhodne sem nez do jine pizzerie.


blb - Pizzerie San Marino
7. červen 2011 | 18:26

Naprosto zklamana. Byla jsem zde po dlouhe dobe, opravdu jidlo slo o neco dolu, obsluha prijemna jak kdy, a vrchol byl kdyz jsem chtela ke kave vodu z kohoutu.. neni pry problem ale pry jen do trojky, a pak na uctence vydim za ni uctovano 10kc:-) ubozaci.. a navic, ze nejsou schopni nacepovat kofolu do neceho mensiho nez jen do 4dcl ?? s tim jsem nikdy nikde problem v zivote nemela.


Verus89 - Saloon Roudná
5. červen 2011 | 09:23

Byli jsme tady včera s přítelem na večeři, a luxusní=)Nemáme co vytknout=)Interiér suprovej, obsluha všímavá, milá=)Chválíme! Přijdeme zas=)


Blueflanker - Francis - Pivní retro kavárna
4. červen 2011 | 19:03

Velice povedená pivní kavárna :) s možností letního posezení, konají se zde různé grilování, možnost hraní hudby přímo z gramofonu a skvělá obsluha i atmosféra dělá z tohoto podniku nutnost k vyzkoušení


Blueflanker - Ólala Café
4. červen 2011 | 18:53

Tento podnik působí dle mého názoru rozporuplně. Nesedne mi zdejší design interiéru, ani chování obsluhy, která nás jednou chodila kontrolovat snad každých 5 minut, jestli už máme dopito ( alespoň tak to působilo) nebo pro jistotu jednou nepřišla po 10 minutách ( a to bylo poloprázdno) ani jednou. Osobně bych řekl, že je to podnik bez jakéhokoliv ducha, jakých ostatně poslední dobou v Plzni jen přibývá.


Andýsek - U Hadí vrány
3. červen 2011 | 21:53

U Hadí vrány vše o. k. obsluha příjemná, jídlo výborné a porce jeko pro obry, ceny tak akorát :)rádi se zase vrátíme :)


kuchar - U Saského mostu
3. červen 2011 | 14:01

Zdravím všechny přítomné. Prostředí velice pěkné. Kuchař se mě zdá schopný, jen ten sortiment asi zamrznul na úrovní RaJ 70-tých let. Zelný salát s cibulísi si myslím do těchto prostorů mooc nesedí, spíš do jídelny na růžku v době zabijaček. Chybí mě tady více salátů, masa na grilu, ryby ....

Číšník svérázný, pohodový, ale nechce nic měnit. Má své zajeté koleje a vše ostatní je podle něj špatné. Ona už dnes kečupová směs, bramboráky z mrazáku ... nikoho nového nepřitáhnou a proto je zde jedno heslo. "odliš se, nebo zemřeš" a v gastronomii to platí na 1000 000%. Jsem přesvědčen, že díky své poloze kousek od náměstí, interiéru a dále pak změně jídelníčku a troše reklamy by z tohoto byl jeden z nejlepších podniků v Plzni.

Ale jinak mohu tento podnik doporučit


kuchar - Wallis
3. červen 2011 | 13:32

Nikdy jsem do takovýchto recenzí nepsal, ale musím se s ostatními podělit o zážitek. Byl jsem pozván rodinou na bifteky zakoupené na slevomatu. Akce byla 200g biftek z pravé argentinské svíčkové, opečené brambory a restovaná zelenina. Byla pozvána skoro celá rodina 8 lidí. Ale co jsme dostali byla ostuda a lituji že jsme do tohoto podniku kdy vkročili. Obsluha pomalá i při skoro prázdném podniku, objednanou polévku jsme dostali po skoro hodině a ještě všichni studenou. Ale to největší překvapení teprve přišlo. Při objednávání bifteků se nás servírka všech ptala, jak chceme propéct bifteky,čímž u mě trochu podnik stoupl na úrovni. Ve finále po více jak hodině jsme je dostali všichni SPÁLENÉ, brambory nebyly vůbec opečené, ale jen "ohřáte v oleji", byly ve tvaru kostek tak 1, 5 cm X 1, 5cm. Asi asi si v kuchyni řekli - byly původně do gulášovky, ale když přišli na ty bifteky ...... Já sám jsem kuchař a nikdy jsem si nemyslel o sobě buh ví co, biť jsem vařil i na několika místech v zahraničí. Ale co jsme dostali zde, byla PARODIE NA JÍDLO. A za to by jsem se STYDĚL I NA HOTELOVCE první týden na praxi v prváku. Nepochopím jak tohle vůbec servírka mohla přinést na stůl. Já by jsem to neudělal. Samozřejmě jsem se ozval, otevřeně a nahlas řekl obsluze co si myslím .... ale asi jsme nebyli první, začala se omlouvat a dostali jsme zdarma koláč. Vysvětlovali nám,že ale hotová jídla mají dobrá,že tam v poledne vaří jeden vyhlášený kuchař z Plzně. Bohužel na bifteky a minutkovou kuchyni asi mají v kuchyni zámečníka, automechanika, truhláře .... ale věřím že i ti by to uvařili podstatně lépe.

Závěrem jen dodám,že to byla moje první a POSLEDNÍ návštěva podniku. Díky své profesi jsem asi mooc kritický, ale v dnešní době chci za své peníze, které jdu utratit kvalitu. A jestli se podniku zdála naše útrata i s bifteky přes 3 500 málo, tak se omlouvám. Ale příště půjdeme jinam, kde zaplatíme 5 000, ale nebudeme se před námi pozvanými hosty stydět.


jarda13 - Šárka
3. červen 2011 | 09:07

Zavírací hodina je už o půlnoci.

Obsluha je pořád rychlá.

A točí tu taky Svijany, Svijanský Máz 11 a Svijanská Kněžna 13 tmavé.


veny - U Saského mostu
1. červen 2011 | 16:24

Tato hospůdka je takovou malou plzeňskou legendou.

vrcholnou gastronomii zde nečekejte, největší síla je tady v obsluze. Stejně tak, jak je naprosto neosobní například Potrefená husa tak pravým opakem je toto místo. Tato hospůdka je naprosto dokonalá pro večerní posezení s partou lidí. Vrchní Vám pustí, na co máte chuť a bude pít s Vámi třeba do rána. Pan Helešic je dobrý číšník, znamenitý bavič, a má vynikající pivo a slušné víno.


veny - Indigo
1. červen 2011 | 14:59

Restaurace, která v Plzni určitě patří do TOP TEN bohužel kvalitou lehce upadá.

S jídlem prakticky nikdy nebyl problém - především rok, dva zpátky byla kvalita přímo špičková.

Interiér je čistý a zajímavý.

Problémem se poslední dobou stala obsluha, která je jako den a noc - starší číšník je vynikající, má znalosti a umí Vám jídlo doporučit. Mladý číšník je problém - věci mu padají z tácu, jakmile má v restauraci 3 stoly, tak nestíhá. Klidně místo bianco Martini přinese Extra Dry, a je mu to úplně jedno.

Proto takovéto hodnocení - se starším číšníkem 4, 5 hvězdy, s mladým hvězdy dvě. Bohužel jsme v tomto měly poslední dobou smůlu - proto hvězdy tři.


Pájator - Na Potravinách
30. květen 2011 | 17:30

"Obyčejná" hospoda, ale naprosto neobyčejně nekuřácká. Výborné pivo a vstřícká a ochotná obsluha tento podnik povyšuje nad leckteré "restaurace."




Pizza Plzeň - objednejte si křupavou pizzu od Gottiho. Rozvoz po Plzni Zdarma!

Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info