Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň

Celkem 6144 recenzí

manchild - Ve Vilách
21. leden 2011 | 09:31

Z restaurací v Plzni se jedná určitě o jednu z nejlepších. Nabídka skvělých jídel, občas se poštěstí a je nějaká ta specialita - např. domácí slivovice, speciální nabídky sushi, ryb atd.

Ceny jsou v dané kategorii restaurací standardní.

Personál je nápomocen při výběru jak pokrmu tak i vína, vždy měl plnou znalost ingrediencí pokrmů a očividně ta jídla i ochutnal :)

Na dotazy ohledně slanosti, kyselosti případně pálivosti pokrmů, jsem pokaždé dostal relevantní informace.


manchild - Budino Ristorante
21. leden 2011 | 09:18

Navštívil jsem podnik s rodinou. Těstoviny byly dobré, obsluhující personál skvělý, ale chování kuchaře nepřijatelné. Objednal jsem si well-done steak. Byl mi přinesen medium-rare až medium (podle toho v jakém místě steaku). Obsluha řekla, že není problém a steak odnesla. Když mi byl donesen steak kuchařem, musel jsem si vyslechnout komentáře o tom, že tomu nerozumím a jak jsem si vůbec dovolil požádat o dodělání mého jídla...

Ty 2 hvězdy jsou za ochotu obsluhujícího personálu.

Ty 3 hvězdy mínus jsou za kuchaře.


L@D@ - Havránek
20. leden 2011 | 18:10

Pivo dobrý, jídlo taky, obsluha rychlá a ceny taky v pořádku. Podtrženo, sečteno = pohoda. Škoda jen, že to není blíže do centra.


Monika - Havránek
20. leden 2011 | 17:27

Smuteční hostina pro 35lidí dopadla skvěle!!!!!! Dobré jídlo, perfektní obsluha , doporučujeme!!! Děkují Machovi


Tomáš - Kapsa
5. prosinec 2011 | 10:45

Po krátké odmlce je Kapsa nově otevřená. Novým majitelem je bývalý barman z Lampy. Sám obsluhuje... a to je vždy znát, když je na placu majitel = snaží se.

Interiér prokoukl, není tak omšelý, je světlejší, nové stoly.

Na čepu Rychtář 12, Klášter 11, Démon 13, Kvasar 14, Plzeň. Zatím jsem okusil Rychtáře, vynikající. Naopak Démon zklamal.

Ještě by to chtělo rozšířit nabídku k zakousnutí k pivu, měli zrovna jen nakládané karboše.

Rozhodně stojí za další průzkum :-)


Kuba1 - Klub malých pivovarů
18. leden 2011 | 17:06

Jediný mínus asi vidím v népříliš viditelným umístěný , dřív jsem chodil vedle na svijany , kde je moc příjemná mlaďoučká výčepní . Ale jednou jsem si spletl vchod a omylem jsem vlezl do "hamburku" . Překvapila mě výzdoba z pivních tácků a vstřícnost výčepního , který dokázal hezky mluvit o výberu pro mě tehdy netradičních piv ... Zlákal mi zejména višňový kriek , kvůli kterému jsem navštívil tuhle hospodu znovu s kamarádem . Pak mi překouzlily pšeničný piva a od tý doby je to pro mě hospoda s nejkvalitnějšímy pivy v Plzni .... vřele doporučuju :)))))))))


leonaXYT - Zlatý drak
15. leden 2011 | 13:59

Zatím nemám porovnání s jinou plzeňskou "čínou", ale popravdě, ani se mi jinam nechce - nejlepší kachna, kterou jsem snad kdy jedla - plus navíc když je volné místo u mořského akvaria, to je teprve zážitek..!


leonaXYT - Pizzerie Solní
15. leden 2011 | 13:54

Do téhle pizzerie jsem chodívala několikrát do měsíce, bydlela jsem co by kamenem dohodil, a vždycky ji každému doporučovala se slovy "skvělá pizza, skvělá obsluha, hezký prostředí". Ovšem vrátila jsem se po letech a změnilo se VŠE. Po poslední návštěvě, kdy jsme na pizzu čekali 70MINUT (prý "cosi" došlo) a pak dostali ošizenou placku s totálně černým okrajem kolem dokola - nikdy víc. Obsluha se taky nepřetrhla a stoly se asi utírají až když je na nich orpavdu "nastláno". Až je mi z toho smutno, protože to býval podnik na úrovni :-(


leonaXYT - Krize Bar
15. leden 2011 | 13:31

Mno.. Tak s bývalým barem U Nováků tohle nemá společnýho ani zbla, škoda.. :-( Před lety jsme sem moc rádi chodili, byl to vlastně první podnik, kterej jsem začala navštěvovat pravidelně.. Tenkrát se tam výborně vařilo, dalo se tam posedět jak odpoledne, tak večer - postupně začala klientela omlazovat a teď už je to místo úplně zabitý, krom toho na zub už si tam nedáte vůbec nic :-(


leonaXYT - Funky Monkey
15. leden 2011 | 13:26

Tenhle podnik jednoduše nechápu.. Interiér úžasnej, poloha dokonalá, nabídka široká... Tak mi někdo vysvětlete, proč tam pokaždý sedíme sami? :-O Byla jsem tu třikrát a nebyla tam ani noha:// Sice je tam dost zvláštní obsluha/neobsluha jen na baru - proč?? Ale nevěřim, že je tohle jedinej důvod, proč se tam nechodí.. Škoda, moc takhle originálních podniků v Plzni neni :-(


Harry - Pizzerie San Marino
13. leden 2011 | 23:02

Do Palackého jsme chodili s přítelkyní a pizzu tu dělali podle nás nejlepší. Poslední dobou zde ale dělají poloviční pizzy než dřív. Míň přísad míň všeho. Dřív tam byla pořádná vrstva a byla sytá a měl jsem co dělat jí vůbec dojíst a teď když jí dojím mám ještě hlad. Samozřejmě že cena zůstává.. Nevim proč takhle škudlí nic neušetří akorát ztratí zákazníky, my už tam teda nevpáchnem. Pobočka na Borech to samé. Fakt mě zklamali


martin29 - Restorán Cholula
12. leden 2011 | 21:03

Restauraci jsem navštívil na základě mnoha pozitivních recenzí, proto jsem asi měl příliš velká očekávání. Prostředí perfektní, vkusně opravený a čistý sklep. V létě pravděpodobně chládek, ale v prosinci mi bylo u stolu chladno. Jídelní a nápojový lístek slušný a bohatý, viz webovky, netřeba více rozvádět. Restaurace byla zaplněná z větší poloviny, na jídlo jsme ale čekali přes hodinu a půl. Bez předchozího upozornění je to velmi dlouhá doba. Nepříjemně dlouho se čekalo bohužel i na nápoje a v případě piva mi toto vysloveně vadí. Plzeň dobrá, dle kvality pěny ale nedobře točená. Během večera jsem měl možnost ochutnat 4-5 jídel a byly pro mě spíše zklamáním - zbytečně přesolené, chuťově a vizuálně nezajímavé. Fajitas pro mě nebyly gurmánským zážitkem (jak referuje menu) díky spoustě slaného sosu. Na druhou stranu velký výběr zajímavých přílohových omáček, ty hodnotím pozitivně. Porce jsou zbytečně veliké. Nejsem zastáncem restaurací, kde kvantita je na úroveň kvality a nejsem z těch, co mají potřebu se od stolu odvalit po jednom hlavním jídle. Cholula pro mě není vysloveně průšvihem, ale rozhodně ne příkladem vyšší kuchyně, kvůli které bych se v nejbližší době chtěl vrátit. Preferuji jiný typ přípravy a servírování jídla, ale chápu, že řadě zákazníků Cholula bude vyhovovat a asi i stojí za vyzkoušení. Nejpozitivněji hodnotím obsluhu, příjemná a slušná. Plus za odvahu být čistě nekuřáckým podnikem.




Pizza Plzeň - objednejte si křupavou pizzu od Gottiho. Rozvoz po Plzni Zdarma!

Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info