Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň

Celkem 6144 recenzí

lofason - Perlová Čajovna
20. říjen 2010 | 22:25

Čajovna užasná, ale vzhledem ke stránce na které se nacházíme, tak dám hvězdu jednu kvůli absenci piva.


lofason - Zlatá koruna
20. říjen 2010 | 22:22

Neskutečný skok kupředu, když si to porovnám se starým Michalem, je to vážně něco. Krásně nové záchody, hodně petrý výběr piv (já osobně preferuji Granát), jídlo jsem němel, ale spolužák si ho pochvaloval, dokonce zde dělají pizzu. Obsluha přijemná. Celá hospoda je dokonce rozdělena na sekce pro kuřáky a nekuřáky.


lofason - Posada Mexicana
20. říjen 2010 | 22:20

Supr místo na volný hodiny, které zde trávíme se spolužáky. Uvnitř je to poněkud malé, ale venku na zahrádce je skvěle. Piva jsou výtečná, hlavně Porter, to je špica. Jídlo mi přijde trochu drahé, ale dobré.


lofason - Pod Lampou
20. říjen 2010 | 22:17

Nejlpeší plzenský hudební klub. Tady není o čem. 5 hvězd.


lofason - Cosmo
20. říjen 2010 | 22:15

Prazdroj dovážený z Německa, což mě odobně štve, ale chápu to. Víno jsem dostal zásadně jen teplý. Obsluha fajn a celkově společnost celkem fajn, převážně mladší lidi od patnácti let. Nemam rád hudbu co tam hraje, ale to už je o vkusu.


gambrmen - Hospoda u Mrože
18. říjen 2010 | 22:34

Po presunu a to hlavne diky moznosti kulturnich akci dostal Mroz novy rozmer. Urcite palec nahoru. PS: A ceny opravdu lidove!


teacher - Vinárna Ořechovka
15. říjen 2010 | 09:35

Za mě musím říct,že kvalita šla dolů především co se týče kuchyně. A nasše poslední akcička která se konala v přístavku u vchodu byla děs. Jediná výhoda byla že se moc neutratilo, protože na vše se čekalo neuvěřitelně dlouho, takže za nás už NIKDY ROZHODNĚ NE !


hard - Májovka
14. říjen 2010 | 23:42

Zoufalý místo pro zoufalce.


robert99 - Café Pizzeria Roma
12. říjen 2010 | 13:57

Chtěl jsem zajít do této pizzerie, restaurace nebo co to vlastně má být, každopádně po prohlednutí onoho úchvatného menu ve mě začalo kumulovat tolik frustrace jako snad nikdy. Začneme u pizzy. Pokud si nějaká restaurace troufne do svého menu zařadit pizzy , které jsou naprosto charakteristické surovinami, z kterých se připravují, měla by ona restaurace tyto suroviny používat. Jedna z prvních, do očí bijících je pizza Margherita. Tato pizza vznikla v Neapoli koncem 19. století na počest královny Margherity, jednalo se o pizzu kde ingredience symbolizovaly národní barvy Itálie. Při pohled na fotku, kterou nám nabízí tato restaurace na svém webu, nevidíme barvy Italské trikolory ( červená, bílá, zelená) dokonce ani suroviny v popisku neodpovidaji uplně přesně receptu. Na tuto klasickou pizzu patří : Rajčatová omáčka, mozzarella a lístky čerstvé bazalky. Musíte uznat , že pokud se tato pizza udělá správně bude vypadat o hodně lépe než na onom obrázku. Další a mnohem zarážející fakt, který hraničí s klamáním spotřebitele, tedy zákazníka, je skutečnost,že na pizze s názvem Prosciutto je vyfocena , tipuji, nějaká česká vařená , věpřová šunka. Už jen název nám o pizze říká, že by tam mělo být Prosciutto... ale to tam není. Někdo by si mohl říct že na tom nezáleží, přeci je to šunka jako šunka , bohužel právě toto je onen kámen úrazu. Zameříme-li se na fakt, že klasická šunka by měla být uzená, což je i u českých výrobku téměř vzácný jev, a prosciutto crudo je šunka která se osolená , opepřená, či jinak kořeněná suší na horkém vzduchu někdy i vice než rok, dostáváme , chuťově , strukturně.... absolutně jiný produkt, takže je nepřípustné používat název pizzy s charakteristickou surovinou, která se na ní nenchází. Jaké by vám to bylo dostat pod Názvem Svíčkové řezy kuřecí prsíčka? Asi byste se hodně rozčílily. Další kapitolou samu pro sebe je oddíl Těstovin. Nejenže v celé nabídce se při pokusu o italskou originalitu objevuje spagetti místo spagHetti ale jsou zde věci , které nemůžou člověka se zájmem o italskou kuchyni nechat chladným. Např, těstoviny pesto al siciliano , které už jenom svým názvem geniální pesto pocházející z Janova degradují někam do propadliště dějin italské kuchyně, k tomu stačí napsat do ingrediencí lískové oříšky a největší delikatesa je na světe. To samé fettucine al pesto, kde chybí polovina ingrediecný. Dále tu máme např. Gnocchi Quattro formaggi kde se nám záhadně objevuje smetana, eidam a mozzarella, což jsou suroviny, které v tomto jídle nemaj absolutně co pohlédavat a podobně jako u pizzy prosciutto zde máme Tagliatelle s gorgonzolou a v surovinách napsáno niva a zase tu proklatou smetanu, pak věčný problem s pasta carbonara, chybí zde sýry které se do tohoto jídla používají ( parmigiano-reggiano , pecorino,)a oregáno , které je zde úplně navíc. Takhle bych mohl pokračovat a myslím, že bych popsal ještě spousty řádků, protože přehmatů je celá řada, ať jsou to názvy jídel z hlediska italské gramatiky, či správnost surovin, po každé se dostanu zpět k tomu, že lidé, kteří takto provozují restauraci ve které chtějí nabízet jídla jedné z nejuznávanějších kuchyní na světě, by restauraci tohoto typu raději provozovat neměli.


sagrero - d
12. říjen 2010 | 01:05

Aréna prošla kompletní rekonstrukcí interiéru. :))) mě se tam líbí...


Shotice - CrossCafe Solní
10. říjen 2010 | 18:51

Tohle není místo kam se dá chodit každý den ale mít penízky a mít byt nad crossem lezu tam denně na snídaně.. líbí se mi soukromí horního patra.. a neskutečně dobrý dortíky. Doporučuji všem!


Blueflanker - 7g
10. říjen 2010 | 18:34

Super podnik, který je nekuřácký, úroveň kávy je na vysoké úrovni a celkem působí velice mile a sympaticky. Určitá protiváha Crosscafé, která mě osobně sedne víc. určitě navštivte!




Pizza Plzeň - objednejte si křupavou pizzu od Gottiho. Rozvoz po Plzni Zdarma!

Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info