Uživatelské recenze Plzeň
Celkem 6144 recenzí
Buď jsem měl v posledních týdnech štěstí na tu lepší směnu, nebo se ve wallisu vyměnil kuchař, tak jako tak poslední dvě návštěvy zanechaly dobrý dojem. Zatímco ještě na podzim se hojně využívalo umělých dochucovadel a omáček(dokonce i kachna byla podlitá nějakou růžovou chemií), tak v tomto měsíci jsem si pochutnal na výborně udělané kachně se zelím, a naposled výtečnou svíčkovou. A i polévky se razantně zlepšily. Přetrvávajícím problémem je teplota jídel, která by měla být podstatně vyšší.
Dobrý den, často navštevuji tento web, ale poprvé musím napsat recenzi. po včerejší návštěvě teto restaurace si zaslouží velikou pochvalu jak obsluha i ,, PAN KUCHAŘ,, Myslel jsem, že budem děje čekat na jídlo, ale opak je pravdou. I přesto že bylo poměrně plno. Jsem typ hosta, který rád počká i delší dobu. Ale zde mě mile překvapili. Opravdu klobouk dolů.
Škoda že vinárna není striktně nekuřácká. Poprvé když jsem tam byl, tak pro kouř málem nebylo vidět (bylo plno). Podruhé už jsem měl větší štěstí.
Obsluha je opravdu sympatická a vstřícná.
Víno bylo výborné, škoda jen že ho člověku nepřinesou ve džbánku... na druhou stranu když si člověk dá sudové, tak už je skoro jedno jestli si dolívá sám nebo jestli mu ho přinesou :-)
Příjemný podnik s fajn atmosférou.
s kamarádkou jsme si objednaly steak. Slečna se vůbec nezeptala jak ho chceme což nám po chvilce došlo tak jsme za ní šly k baru dokončit objednávku a objednaly jsme si ho medium-rare. To, co nám po půl hodině přinesla bylo upečené k smrti a proto jsme se ozvaly že takhle jsme to nechtěly. Slečna servírka se zmohla jen na to aby mi oznámila, že kuchaři ale říkala že to má být medium (taky špatně, mělo to být medium-rare). Naštěstí šel okolo nějaký nadřízený a slečně okamžitě nařídil jídlo odnést a přinést znovu, pokud máme čas čekat. Čas jsme měly, ovšem to co nám bylo přineseno podruhé bylo taky víc než well done. Měly jsme hlad tak jsme to snědly, ale žádná výhra. Kromě toho ani jedna porce nebyl klawsický steak ale maso krájené podivně napůl po vlákně a na něm ještě jakési přídavky (kuchař asi netrefil gramáž). Takže obrovské zklamání, myslím, že jídlo za téměř tři stovky by mělo být tak jak se patří.
V neděli jsem se konečně dostal k návštěvě a i přes info na webu v kontaktech, že jde o "TEPELNÁ ČERPADLA TEPLICE" jsem to našel - asi nějaký kreativec dělal web pomocí CTRL+C/CTRL+V :)
Prostředí fajn, toalety luxusní, nakouřeno tam nebylo (ani jsem se vlastně nepodíval, zda se tam kouří nebo ne, mě to je osobně jedno).
K pití dobrý nefiltrovaný G za 31 (na dnešní poměry cena tak akorát), jídlo vynikající (kuřecí steak se švestkovou omáčkou).
Takže se určitě zase zastavím...
V této hospodě (restaurací ani vinárnou již tento podnik nazývat nelze) jsme sice byli naposledy v době květnových oslav 2011, Ale podle všeho to tam k lepšímu zřejmě od té doby nesměruje. Šli jsme tam proto, že se prý měnil majitel, tak jsme zkusili, co se změnilo. Majitelé zřejmě mimo obor. V podniku jsme byli téměř sami, přesto personál řešil zřejmě nějaké obchody s ojetinami. Zvolili jsme nakonec jen polévku (stopro ohřívaná z mrazáku), pivo, vodu a pryč...
Tři týdny na to byli v Kajetánce příbuzní a regulérně snědli zkažené maso. To prý bylo i cítit. Protože se jednalo o oslavu výročí, ani jeden nechtěl druhému kazit radost tak to pozřeli. Čímž si rozhodně nepomohli, protože měli regulérně pokažené další tři dny. A to tak, že velmi!
Majitelům voucherů doporučuji vyčerpat co nejdříve, obávám se že je to poslední záškub před klinickou smrtí. Tak aby jste to stihli...
Pro mě Never more...
A takový fajn podnik to býval.
Jedna z lepších pizzerií v Plzni. Nadprůměrný poměr kvalita versus cena. Pizza připravovaná v dřevem vytápěné peci. Ani nevím, jestli je v Plzni podobná. Z dalších italských jídel lze určitě doporučit zapékané noky. Slevoakce se určitě podniku vyplatily, věřím, že získal další stálé hosty.
Stručně řečeno: Retropeklo. Ovšem zřejmě velice žádané. Vzduch tak 30 stupňů, který by se dal krájet. Spocená těla namačkaná jedno na druhé. Kdykoliv je třeba se dostat k baru nebo na toalety, nutno použít dost průbojnosti.
Výběr hudby je kapitola sama pro sebe. Ty nejodrbanější, nejprofláklejší, nejpokleslejší, nejhloupější a nejhorší songy z osmdesátek. A stále naprosto tytéž. Bůh ví (nebo kdo), co na tom lidi tak stále baví. A k čemu jsou tam DJ, když by stačilo jedno CD s eMPé3kama.
Pozitivem je snad jen slušný výběr pití, relativně dobré pivo a strategie podniku v tom, že filtruje u vstupu nezletilce.
Venkovní část ve své oblasti naprosto bezkonkurenční. Vnitřek hospůdky připomíná klasickou útulnou čtyřku v dobrém slova smyslu. Obsluha fajn, pivo vynikající.
Mínusem je akorát ovzduší. I kuřáci se leckdy cítí jako v udírně, proto u nekuřáků je zřejmě třeba řádné množství tolerance.
Jídlo klasická česká "fritovanina", která je ovšem stále relativně lidem českým žádaná. Takže kde je poptávka, je i nabídka. Kvalitou určitě lepší průměr. Plus/minus podobný styl jako u Lízalky a Lízala. Včetně tenkých hranolek :-) Pro toho, kdo tento typ gastronomie vyhledává, určitě dobrá volba.
Obsluha vlídná a rychlá. Pozitivní je i něco, co lze zjednodušeně nazvat zhruba jako salátový bar.
Velmi sráží úroveň dolů ovšem špatná klimatizace. Pokud se v podniku zdržíte déle jak půl hodiny, můžete si být jistí, že vaše oblečení bude muset putovat rovnou do pračky. Ani dvoudenní vyvěšení na balkoně totiž nepomáhá. Nejedná se totiž jen o cigaretový kouř ale o mastné směsi vůní a zápachů z kuchyně.
Další mínus je pivní sortiment. Anoncovaný výběr několika druhů se při dotazu směrem k obsluze smrskne ani ne na polovinu.
Nezvyklé zpřístupnění toalet tím, že se vysadí dveře, je již komentováno níže.
Toto bývala ještě donedávna moje nejoblíbenější restaurace. Říkala jsem si, že konečně někdo pochopil, že vegetariánská jídla jsou skutečně jídla bez masa. Bohužel ale nedávno začali nabízet ryby, což vážně nechápu. Mohli by alespoň změnit název, když už to takhle degradovali.. Opravdu mě to hodně zklamalo a už nemám chutˇ tam chodit - kdo ví, do čeho všeho se dostanou rybí zbytky. Škoda, protože jinak tam vaří opravdu výborně.
Ve 14 hodin už nebylo denní menu, což je normální, ale jídla z týdenní nabídky, která měla být dle slečny hned, trvala 40 minut. Gulášovka byla nakyslá, když ji téměř celou slečna odnášela, ani ji nenapadlo se omluvit. V hospodě byl stejný počet hostů jako servírek, které se vesele bavily na baru, o placení jsme si museli říct třikrát a nakonec jsme platili na baru. Škoda, hlavní chod byl chutný, ale neochota a nezájem obsluhy nás pro příště odradí.
Okresy a kategorie
Pizza Plzeň - objednejte si křupavou pizzu od Gottiho. Rozvoz po Plzni Zdarma!
Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou
