Uživatelské recenze Plzeň
Celkem 6144 recenzí
Příjemná nekuřácká kavárna s poměrně dobrým výběrem, jen ten interiér mi přišel hodně stísněný.
Jedna z nejlepších restaurací v Plzni. Výborné pivo. Skvělá obsluha. Tímto především zdravím směnu Dana a Vašíka. A ještě lepší jídlo. Tímto zdravím šéfkuchaře restaurace a celý jeho tým. Všem mohu jen doporučit. 6 hvězdiček
Perfektní obsluha, která nám (jako začátečníkům) poradila co a jak, doporučila co si dát, atd.. Prostředí příjemné jídlo fantastické!!
Nebýt nechutně zpraseného "kapučína", byl bych snad i nadšen. Výborná panenka a s obsluhou nadmíru spokojen.
restaurace pěkná, kvalitní čepovaný Prazdroj, obsluha ochotná, jídlo je nad průměrem plzeňské gastronomické nabídky; doporučuji k návštěvě
Průměr ve všem. V jídle ? občas dobré, občas špatně připravené; v obsluze ? někdy solidní, někdy pomalá. Prostředí ale pěkné, zahrádka v létě příjemná.
Na víc než tři hvězdy to ale nebude.
Klasická hospoda v dobrém slova smyslu. Včetně salonku a terasy má docela velkou kapacitu, přesto obsluha stíhá bez problémů i v pátek večer (už jsem dlouho neviděl, číšníka tak lítat:).
Žízeň štamgastů i sportovců z volejbalových a dalších kurtů zhasí kromě Plzně a géčka i netradiční nepasterizovaný Gambrinus 12.
Jídelák není v hlavních jídlech příliš nápaditý (klasické plátky a vepřové steaky), ale kvalita na solidní úrovni. Osvěžení hledejte v pochutinách k pivu, například špekáčky na pivě nebo smažený romadůr. A pozor: uzeniny berou od Majera z Třemošné.
Hospoda si nehraje na Alcron a za poctivý přístup si zaslouží 4 hvězdy.
Do Kyšic jsme zavítali náhodou (špatné odbočení:), o to milejší byl sobotní oběd.
Už jen to, že hospoda nabízí o víkendu hotovky je v Čechách malý zázrak. Však byla zahrádka poměrně plná (posezení ve stínu využilo hodně cyklistů i místních).
Překvapením byla i nabídka piv, která kromě Svijan, Gambrinusu obsahovala i dobřanskou Modrou Hvězdu!
Jídlo hodnotit nebudu (nebyl jsem po pátku v ideální kondici), ale šlo o klasické solidní hotovky. Navíc se zrovna roztápěl gril na odpolední grilovačku...
Dobrý dojem podtrhla nefalšovaně milá obsluha. Nezbývá než znovu vyzkoušet.
Aktualizace: Opět falešné recenze ? dvě nadšené za jeden den, oba "recenzenti" mají jediný záznam a e-mail jednoho se jménem shoduje s kontaktní osobou na webu (Hohlová). Fuj!
Pokud je někdo takto nefér, asi bude nesolidní i jeho práce!?
Má původní recenze ze září 2011:
Dostal jsem chuť na mexiko a po dlouhé době vyrazil do Ixcatlanu. A ejhle, restaurace má asi nové majitele a jmenuje se Pancho´s. Pěkný stylový interiér zůstal beze změny.
V horkém dni byla jasnou volbou originální zahrádka. Přivítala nás milá servírka a tak jsem se na enchiladas opravdu těšil.
Tady ale klady končí. Po dlouhém čekání mně na stole přistálo toto: dvě malé mastné tortily. V nich ´směs´ pár kousíčků vepřového, ledového salátu (!) a špatně nakrájených rajčat, z nichž zbyly jen bubáci. K tomu mini mističky se salsou a smetanou. Prosba o přiostření byla vyslyšena v podobě nakrájené feferonky. Vše na nepraktickém malém talíři se zvednutým okrajem.
Korunu tomu dodala klasika českých čtyřek ? hrůzná obloha okurka+rajče+zelí. Cena? Bratru 180 Kč.
Sympatická servírka se po stížnostech omlouvala a nepočítala nám podprůměrnou polévku. Dojem z kuchyně ale zachránit nemůže. Jestli to byla náhoda nezjistím, na opakování nejsem dostatečný masochista.
Purkmistr si dlouhodobě drží vysoký standard. Ale abych nebyl moc stručný:
Výjimečná je na restauraci práce personálu. Skvělá organizace, zájem o hosta, rychlost ? prostě to klape a cítíte se příjemně.
Po několika náhodných večeřích jsem začal do Purkmistra chodit na obědy (změna místa zaměstnání) a po 14 dnech musím říct, že ještě ani jednou jsem neodcházel zklamaný.
Kapitolou samo o sobě je zdejší pivo, mně nejvíc chutná pšeničný písař, ale vyzkoušet musíte všechny speciály.
Podnik se celkově snaží, jídelníček občas obohatí speciální akcí nebo pořádá sezónní akce, festivaly apod.
Shrnuto: jedna z velmi mála mých pětihvězd:)
Ne první pohled nenápadnou pizzerii jsem navštívila v poslední době několikrát a mohu ji s čistým svědomím ve všech ohledech doporučit. Obsluha rychlá a příjemná, ochotně vysvětlí i italské gastronomické pojmy. Kladně hodnotit mohu i jídla, která jsem zde ochutnala, překvapivě se zde nesetkáte s eidamem, jak je běžné na ostatních plzeňských pizzách, ale s mozzarelou. Ale za naprostou lahodu považuju salsu se sušenými rajčaty a jako přílohu česnekovou pizza panne, fakt delikátní.
Zde jsem byl před cca třemi roky, ani jsem to sem nepsal, bylo to takové rozpačité a protože to bylo jen jednou, nechtěl jsem to paušalizovat (jídelák bez cen, po reklamaci ceny dost divné, přístup takový ne příliš "zákaznický").
Dnes, po zjištění, že jsou zde jiní provozovatelé, jsem zkusil zde strávit sobotní odpoledne. Budvar 10 nebyl, jen 12 (netroufl jsem si, mám na večer ještě jiné plány), ale i když to není v ceníku, byla zde nabídka G11 Excelent - ten můžu, takže OK.
Obsluha od začátku až do konce super, rozhodně nehrozí nezájem - ale byl jsem zde bohužel úplně sám, s ohledem na dále uvedené škoda, doufám že se to změní a restaurace se zaplní více.
Po přečtení novin a vypití cca 5ti piv jsem si dal jídlo - panenku s hříbkovým ragů a opečenými brambory (měl jsem vybráno předem, ale jsou tam další zajímavá jídla) - jídlo naprosto vynikající (zcela srovnatelné s podobným jídlem v Simsalabim a to je super pochvala, i když rozpečená bageta je rozpečená bageta).
Určitě sem zajdu znovu, první návštěva byla vynikající a rád bych si ověřil, že to je standard. Určitě mám z dnešního odpoledne dobrý pocit.
Okresy a kategorie
Pizza Plzeň - objednejte si křupavou pizzu od Gottiho. Rozvoz po Plzni Zdarma!
Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou
