Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň

Celkem 6144 recenzí

Šmoula - Gondola
1. září 2011 | 12:31

Z mojí někdejší zkušenosti - chutná jídla a milý a vstřícný personál.


Šmoula - Sedmý nebe Morávka
1. září 2011 | 02:09

S přítelkyní jsme tento podnik navšívili 2x na jaře. Z komentářů které čtu mně nezbývá nic jiného, než si myslet, že jseme narazili na jinou směnu (v kuchyni). Obsluha byla vždy milá a úslužná (což bohužel není v některých i dobrých plzeňských hospodách pravidlem). Poprvé jsem si dal koleno (někdo možná namítne, že na tom není co zkazit, jenže to není pravda) tady bylo parádní - měkké a šťavnaté a chléb, který jsem k němu dostal nebyl žádný ,,zapařený umělohmotný chudák z igeliťáku", ale voňavý a s křupavou kůrkou. Byli jsme nadšeni. Přítelkyně měla zmiňované syrečky, které byly také dobré. Rádi jsme se sem o několik týdnů později vrátili a opět se nezklamali. Samozřejmě uznávám, že se zde nekoná nějaká ,, světová" gastronomie - my ale dostali POCTIVÉ A CHUTNÉ JÍDLO ZA ODPOVÍDAJÍCÍ CENU. Howg


Nikkol - Sedmý nebe Morávka
31. srpen 2011 | 10:35

Sedmý nebe jsme navštívili někdy v květnu. Byli jsme dost hladový, ale naštěstí nás napadlo dát si jen polévku a podle ní se rozhodnem, jestli budem pokračovat. Polévka byla jako když rozpustíte ve vodě kostku masoxu. Hrozně slaná, fakt se to nedalo jíst. Tak jsme jim to řekli a bylo nám sděleno, že doteď si nikdo nestěžoval. Tam už nás nikdo neuvidí.


Mody - U Feřtů
30. srpen 2011 | 12:57

je fakt, že majitel je hodně nepříjemný... tatarák je sice dobrej, ale 200m od nich je malý podnik, kde dělají pravý škrábaný a ten je daleko lepší.


barbucha.strasidlo - Slunečnice
30. srpen 2011 | 11:13

V poslední době jsem několikrát navštívila a mohu jen doporučit! Oběd je zde pro mne opravdu zážitkem, výborná jídla připravená z ČERSTVÝCH přírodních surovin, bezvadně dochuceno, milé prostředí, obsluha velmi na úrovni. I jako vyznavač masa si zde pochutnám na vegetariánských pokrmech!


slunicko5814 - Staré časy
28. srpen 2011 | 14:46

slunicko5814

Chcete mít zkaženou oslavu, chcete mít zažívací potíže? Navštivte tento podnik!!!

Zdaleka nedostanete jídla z nabídky jídelního lístu! Ještě jsem nic tak nepoživatelného v restauraci nejedl, jak říkala má babička: "fialový hnus"!!


Markétka19 - U Feřtů
28. srpen 2011 | 11:28

Nedávno jsme zde měli sraz ze školy. Tři jsme tam byli už dřív, seděli jsme u stolu přímo proti výčepu, ale i přesto trvalo obsluze skoro 20 minut, než nám přinesla pití. Pan majitel byl velice nepříjemný, když jsme odcházeli, tak si ještě nápadně nahlas stěžoval, že jsme utratili málo peněz, nevím, jaké má standardy, ale rozhodně jsme neseděli o jednom pivu 3 hodiny! Tatarák mají sice výborný, ale příště raději půjdu někam, kde je příjemná obsluha, dívat se celý večer, jak se na nás pan Feřt tváří fakt už nechci.


SantaKarel - Restorán Cholula
27. srpen 2011 | 01:01

Když minulý týden přišel můj kolega Michal se zprávou, že byl na obědě v mexické restauraci, zpozorněli sme a vyslechli si ódu na jídlo, které měl k obědu, mluvil o tortile s mletým masem a nějakou senzační salsou.. Nedalo nám to, a v pondělí sme společně s Michalem vyrazili na oběd do této mexické restaurace. Udivila mne informace, že je tato restaurace otevřená již rok a půl a my, ač sídlíme jako firma za rohem o ní neměli ani potuchy. Další věc, která mne udivila, byl společný vstup do domu, kde je herna, jako člověk, který hazard přímo nesnáší jsem pochopil, proč sem si nikdy restaurace nevšimnul ač chodím okolo každý den...

Sejdete schodiště a najednou se ocitnete v naprosto jiném světě. Opravdu totiž máte pocit, že jste v Mexiku, nádherná výzdoba a kresby na zdech na Vás skutečně zapůsobí a napoprvé nevíte kam s očima. Ještě jsme neudělali ani dva kroky a byla u nás servírka a s tak vřelým přivítáním sem se snad ještě v žádné restauraci nesetkal, nabídla nám ať si vybereme, zda budeme sedět v restauraci nebo na zahrádce. Protože kolega kouří a tato restaurace je nekuřácká šli jsme po druhém schodišti opět nahoru a tam bylo něco co nám vyrazilo dech podruhé. Pekrásná zastřešená zahrádka ve vnitrobloku s parádním posezením. Na poledním lístku byla tři jídla a k základnímu meníčku dostanete 3 deci pití dle nabídky, polévku a hlavní jídlo, na závěr máte v ceně kávu nebo čaj. Neuvěřitelné,, to vše za 99,-kč.

Dali sme si všichni jídlo s pozoruhodným názvem:Hněv Jimenezovi tchýně. Předtím nám servírka, velice milá a ochotná servírka vysvětlila všechna jídla a jejich složení. Rozhodli sme se pro jídlo s tortilami. Už fazolová polévka, velmi netradiční nám navodila pozoruhodné chutě a očekávání. Samotné jídlo však opravdu předčilo všechna naše očekávání. Bylo vynikající a bylo ho tolik, že jsem měl skutečně problém ho sníst celé. Nakonec jsem nad ním zvítězil a pak při kávě sme rozjímali a přemýšleli o tom, jak je možné, že jsme zde nikdy předtím nebyli. Od pondělí nechodíme nikam jinam a je velice zajímavé pozorovat jak den ode dne do restaurace chodí víc a víc lidí. Dnes byla zahrada uplně plná a lidé si museli dávat jídla i dole v restauraci..

To mně vnutilo nápad vzít večer přítelkyni na nějakou specialitu do této restaurace. Zažili jsme zde několik šoků. Prvně popíšu ten nepříjemný. Restaurace byla až na dvě ženy uplně prázdná. To opravdu nemohu pochopit, že takový skvost může večer zet prázdnotou.

Šok druhý.. Ten výběr na jídelním lístku je ohromný. Jedna specialita mexické kuchyně vedle druhé, že opravdu nevíte co si vybrat. A právě v ten moment ke solu přijde servírka a vysvětlí Vám co které jídlo obsahuje, zda je pálivé a nebo jak se servíruje. Na její doporučení jsme si nakonec vybrali Quesadilas a Enchiladas. Na jídlo jsme čekali okolo 20 - 30 minut, ale slečna servírka nám vysvětlila důvod čekání, jídla se totiž připravují několikerým způsobem a nakonec se grilují pod grilem. A pak už to přišlo. Nejprve nám na stůl přinesla talíř se zeleninou a chipsy. Mysleli sme že to máme dohromady a než nám přinesla jídla pustili jsme se do zeleniny a chipsů. Jaké bylo naše překvapení, když jsme zjistili, že ta hromda zeleniny je jen pro mne k Enchiladas. Tu samou porci zeleniny a chipsů měla přítelkyně ve svém talíři s jídlem. Hodnotit ta jídla nemá cenu, to musí každý vyzkoušet prostě sám. Bylo to něco naprosto vyjímečného, sýrová omáčka a kukuřičné tortily v mém jídle byly znamenité a bylo toho tolik, že jsem s povděkem přivítal nabídku nechat si zbytek zabalit sebou. Ochutnali jsme skutečnou mexickou kuchyň. Byl to zážitek, který budeme pravidelně opakovat, přítelkyně mi hned při odchodu nabídla, že bychom mohli zajít příští týden na večeři s rodiči, už teď se těším.

Je ještě jedna věc o které bych se rád zmínil. Pan kuchař. Neměl moc práce a pohyboval se u baru. Dal sem se s ním do řeči a ještě nikdy sem neslyšel nikoho tak zasvěceně mluvit o své práci. Po rozhovoru s ním, vím, že kdykoli přijdu do této restaurace, budu spokojený.

Ten člověk tam sám vaří každý den a jeho chuť do práce je více než obdivuhodná.

Při placení nám servírka nabídla abychom zanechali kontakt na sebe, že nás zařadí do slosování o večeři za 500,-kč. Nevím, jestli k nám byla tak pozorná a vstřícná protože chodím již celý týden na obědy a zná mne, ale takový přístup opravdu nikde jinde nenajdete, od první až do poslední chvíle víte, že tam sou rádi, že ste tam a dávají Vám to patřičně znát a vy si tam připadáte opravdu jako vítaní hosté.

Ještě bych rád rozepsal proč hodnotím jak hodnotím:

Interiery a prostředí - 5x hvězdička

Obsluha a nabídka - 5x hvězdička

Jídlo a kuchař - 5x hvězdička

Celková návštěva - 5x hvězdička

Hosté, kteří dopustí, aby takový skvost mezi Plzeňskými restauracemi byl v pátek večer skoro prázdný - mínus deset hvězdiček.

Na závěr bych ještě jednou rád poděkoval za celý týden a senzační obědy, za dnešní večer a neuvěřitelnou atmosféru.

A všem ostatním opravdu vřele doporučuji návštěvu této mexické restaurace a to v poledne i večer, ještě se mi nestalo, abych odcházel hladový nebo s pochybnostmi.....

P. S.: všimnul sem si, že sem asi chodí taky majitelka této restaurace, takže bych byl nadmíru spokojený, kdyby nějakým způsobem mohla ohodnotit personál, protože ji reprezentuje více než skvěle. Možná malou, ale zárukou je to, že nás pět z naší firmy sme se stali štamgasty a nenecháme si utéct žádný oběd a určitě i spousty večerů v této restauraci.

Ještě jednou mnohokrá děkuji, Karel Šantrůček.


Venca - Formanka
25. srpen 2011 | 20:49

Podnik prošel změnou už delší dobu jsou tu zastaralé informace. Chtělo by to obnovit. :)

Restaurant Formanka je i nově vymalovaný, upravený, dobrá kuchyně a čepováné pivo je lahodné. Každopádně Vás obslouží velmi příjemná obsluha.

Webové stránky: http://www. plzenskaformanka. wz. cz/


Kadas - Pijezpi
25. srpen 2011 | 09:29

Po první návštěvě nebude mé hodnocení moc komplexní, poseděli jsme jen venku, takže nehodnotím interiér apod. Ochutnala jsem gnocchi s hlívou ústřičnou, ovčím sýrem, česnekem a jarní cibulkou. Jídlo dobré, jen mě trochu mrzelo, že i tady z polotovaru. Gnocchi by se snad daly udělat domácí. Jinak polotmavý Purkmistr výborný! A rozhodně sem zajdeme znovu!


Tomáš - Krčma u náměstí
23. srpen 2011 | 23:37

Špatné recenze a několik nabídek na slevových serverech sice vzbuzovalo obavy, jestli slevy neměly být zařazeny spíš mezi adrenalinové zážitky než gastronomii... přesto jsme zakoupili a vyrazili (154 Kč za 300g steak + ke dvěma voucherům lahev vína, nekup to :)

Obavy se zdvojnásobily při příchodu kolem kuchyně, ze které se linul kouř. Špatné odvětrání, ze kterého druhý den pěkně smrdělo šatstvo kuchyní, ale byl nakonec jediný výrazný kaz.

Interiér nenadchne, ani neurazí, prostě sklepní hospoda. Samotná servírka také zvládala bez obtíží. A steak? Kamarád si jej vysloveně pochvaloval. Já jsem bohužel nedostal krvavý podle přání (bolest většiny nespecializovaných restaurací) a nestejnoměrné propečení bylo dáno zjevně špatným uříznutím masa. Nicméně maso samotné bylo kvalitní a steak pěkně křehký.

Restauraci určitě zkusím zopakovat. Uvidíme, jak bude pokračovat, protože slevomaty jako obchodní model (stále mají další a další slevy) není trvale udržitelný, že?


vendis - Sedmý nebe Morávka
22. srpen 2011 | 19:35

děs běs, nedoporučuji




Pizza Plzeň - objednejte si křupavou pizzu od Gottiho. Rozvoz po Plzni Zdarma!

Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info