Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze

Celkem 7071 recenzí

1bad - Starobolevecká hospůdka
16. srpen 2011 | 17:38

Navštěvuji tuto restauraci skoro od začátku, přečetl jsem si stížnosti co se týkají obsluhy a nemohu stím souhlasit. Ze začátku tam byli nějaké nedostatky, které si myslím že se snaží odstranit, na jídlo si ale nemůžu vůbec stěžovat a kdykoliv jsem tam v poslední době zavítal obsluha byla vstřícná a velice milá.


Mody - Starobolevecká hospůdka
15. srpen 2011 | 08:00

Hospůdka je designově hodně povedená, jídlo v rámci možností (vysušená panenka a rozmarýn ve smetanových bramborech kazili dojem). Za ty peníze by se dalo přimhouřit oko. Obsluha musím souhlasit, že je pekelně pomalá. Na jídlo jsme čekali přes 30 minut a na placení skoro 10 minut.


canno - Starobolevecká hospůdka
15. srpen 2011 | 04:20

Jídlo a pivo dobré, ALE obsluha na facku a vyhazov. Jednou a stačilo. Měli jsme dojem po celou dobu návštěvy restaurace, že jsme tam někomu na obtíž /6 lidí/. S takovou ignorací zákazníků jsem se dlouho nesetkal. Doporučuji vyhodit celej personál.


d2011 - Hotel Výhledy - Restaurace
14. srpen 2011 | 21:27

Výborná kuchyně, skvělá obsluha, příjemné prostředí!

Děkuji, po nepříjemném zážitku v Trhanově u Sv. Jána, jste nám spravili náladu a koncovku dne!


d2011 - U Sv. Jána
14. srpen 2011 | 21:46

Návštěva 14. 8. 2011 ? první a poslední

Obsluha sice rozběhaná, ale vcelku úplně mimo...

- Pivo jsme si sice objednali vcelku v klidu, přišlo na stůl za cca 5 minut. ? OK

- Jídlo ? objednáno, po 45 min. dotaz na to jak to s jídlem vypadá, po dalších 10 ti minutách, nám bylo sděleno, že asi v kuchyni ulítla naše objednávka. TEČKA.

- Nová objednávka jídla ? dalších 10 min. ? přišla info o tom, že jídlo co chceme nemají..

- Otázka, tedy za jak dlouho nám udělají nějaké jídlo?? ? Odpověď ? Asi za dlouho..

Závěr?

- zrušení všech objednávek a placení po dalších 10ti minutách a odchod.

- celkový ztracený čas ? cca 1h 45 min.

Vzkaz ostatním ? NEDOPORUČUJI!


Jardainstalatér - Starobolevecká hospůdka
14. srpen 2011 | 20:22

Pivo dobré, ale s tak otrávenou obsluhou jsem se dlouho nesetkal. Slečna působila že je tam snad nuceně nasazená, zájem o hosty nulový. Díky, ale už nikdy.


Turbínka - Modrá Hvězda
13. srpen 2011 | 11:18

Po delší úvaze kam se vydat v okolí Plzně na oběd, vyhrála Modrá Hvězda díky svému vyhlášenému pivu, což je bohužel jediné co v restauraci za něco stojí. Po příchodu do lokálu, jsme se obsluhy na baru zeptali na místo naší rezervace, byli jsme však odbyti, jelikož rezervace měl na starosti kolega, na kterého jsme museli několik minut počkat. Zavedl nás do salónku, kde nám řekl ať si vybereme jakýkoliv stol. Bohužel na výběr bylo jen z obsazených nebo z čerstvě opuštěných stolů, kde se na ušmudlaných ubrusech válely relikty od předchozích návštěvníků. Usadili jsme se k jedinému přijatelnému stolu v rohu, kde na špinavém, dlouho nepraném ubruse našlo své místo k poslednímu odpočinku pár muších těl a několik hranolek od posledního návštěvníka. Vcelku rychle se nás ujal třetí kolega s otázkou co budeme pít, bohužel špatně se odpovídá, když jsme doposud neviděli nápojový lístek. Co se týká jídelního lístku, byl velmi nepřehledný, plný klasických českých šlicht a jen pár pomerně dobře vyhlížejících dobrot z hovězí svíčkové. Po chvilce jsme si objednali a za nedlouho na to nám byly doneseny nápoje. Pivní tácky jsme si museli sami vydolovat z pod květináče plastové hrůzy hyzdící stůl a coca ? cola se nejspíše dle Dobřanských zvyků podává teplá. Za 56 (!) minut po naší objednávce nám čtvrtý kolega přinesl objednané jídlo. Bohužel moje představa steaku na medium se značně liší od představ kuchaře, jelikož talíři vévodil steak done. A však musím uznat, že všichni čtyři jsme měli jídlo ve stejnou chvíli a teplé. Dezerty nám byly přineseny v celku rychle, jako káva ucházející Segafredo. Restaurace se snaží působit lepším dojmem, ale detaily někdy velmi podstatné trochu unikají. Bohužel jejich naprosto špičkové pivo to vyvážit nedokáže.


kulisek27 - Café Pizzeria Roma
13. srpen 2011 | 07:01

Výborná restaurace, objednám si pizzu přes internet, 2 hodiny se nic neděje a když volám na obě čísla tak mi to pro jistotu nikdo nebere. A podotýkám, že to bylo v pracovní době. Určitě zas někdy budu s nimi ztrácet čas.


kuchar - Peklo
11. srpen 2011 | 21:55

Jelikož jsem rodilý Přeštičák, mohu zhodnotit. Restaurace "docela" hezká, takový normál. Leč králík puci-puci a celý jídelníček je tady asi 156 let. Personál žádný zázrak. Při mé poslední návštěvě mě při reklamaci jídla servírka řekla:"Vždyť sem nemusíte chodit". Bohužel v Přešticích není skoro kam vyrazit s partnerkou na večeři, tak se trochu drží. Od kuchyně ale nečekejte žádný kulinářský zážitek. Není špatná, ale klasika, kterou dostanete všude


Barney Gumble - Pizzeria La Piazzetta
11. srpen 2011 | 17:08

S přítelkyní jsme tuto útulnou sklepní restauraci navštívili víceméně náhodou, když jsme sháněli kam zajít večer na pizzu. Přivítalo nás velmi příjemné prostředí a ještě příjemnější mladý číšník, dle přízvuku původem Ital. Já si dal pizzu, přítelkyně se nakonec rozhodla ochutnat zdejší kuřecí plátek sypaný parmezánem soplněný o hranolky.

To co následovalo, mohu popsat pouze jako gurmánskou nirvánu, neb takové blaho, jaké se rozhostilo v našich ústech jsem doposud v žádné restauraci nezažil. Má pizza byla naprosto perfektně připravená, těsto nádherně tenké a krásně propečené a křehké. Obrovský rozdíl proti tlustým a do černa připáleným zmetkům, které na strávníka čekají v každé druhé "pizzerii". Chuť jednotlivých ingrediencí se nádherně snoubila a nikde nic nechybělo, ani nepřebývalo. Výrazně k tomu přispěl dozajista i pravý italský sýr, použitý místo obligátního vakuovaného eidamu.

Přítelkyně si rovněž pochutnávala, proto jsem neváhal a okusil něco z jejího talíře. Chuťové blaho explodovalo na mém jazyku s novou intenzitou, neboť kuřecí maso se nádherně rozpadalo a lahodný parmezán dotvářel celkový dojem o další dimenzi. Hranolky byly rovněž úžasné, neb nebyly jen dozlatova opečené, ale zřejmě i ručně připravené z čerstvých brambor, což se na chuti samozřejmě odrazilo.

Co se cen týče, zarazilo mě, jak jsou jídla na dnešní poměry výrazně levná. Vyzdvihnout pak musím zejména skutečnost, že veškeré ceny odpovídají užitým ingrediencím. Je obrovský rozdíl, pokud si objednáte jednoduché jídlo nebo něco speciálnějšího. Pokud ve svém jídle budete chtít najít parmezán, prosciutto, mozarellu či jiné "lepší" ingredience, pak si za ně samozřejmě připlatíte. Rozdíl cen bude ale rámcově 80,- Kč -> 150,- Kč. Nestane se vám tedy, že zaplatíte jako jinde 129,- Kč ať už si dáte vepřový řízek s bramborem nebo falmbované medailonky na portském víně. Cena zkrátka odpovídá objednávce, což ve výsledku nejvíce ocení vaše chuťové pohárky.

V polovině roku 2011 tedy dávám s klidným svědomím plné hodnocení a připojuji vřelé doporučení tohoto gastronomického skvostu plzeňských nej.


Zabi - Bella Italia
11. srpen 2011 | 14:27

Lasagne už nikdy!

V naději, že restaurace, která se specializuje na italské jídlo bude tento pokrm umět, jsem si objednal Boloňské Lasagne. To co mi přinesly překonalo i mé nejhorší zážitky, které jsem s tímto jídlem zažil v různých plzeňských hospodách. To co jsem dostal v zde už Lasagne nepřipomínalo vůbec. Byla to miska plná jakési kečupové omáčky, kde navrch plavala (doslova plavala) krusta roztaveného sýra. v hlubině pod ním pluly jakési tenké plátky nestravitelného těsta. Původní záměr asi byl aby se střídali plátky a směs. Vzhledem k tekuté konzistenci celé této věci se jednotlivé vrstvy prolnuly a všechny plátky "těsta" slepili k sobě do jedné tuhé vrstvy, pod kterou se schovávala už jen nekonečná hlubina bizardní boloňské omáčky. Celé se to nedalo smysluplně nabírat žádným příborem, natož jíst. Kuchař který toto dílo přivedl k světu pravděpodobně Lasagne nikdy neviděl, nebo projevil výjimečnou drzost toto za Lasagne vydávat. V italské restauraci pro mě byl toto opravdu šok.

Velká škoda, protože prostředí (seděli jsme na zahrádce) i obsluha byli příjemné. Příště pokud sem, tak raději pouze pa pizzu.


Zabi - U Majáku
11. srpen 2011 | 15:59

Na oběd už nikdy více.

Po prohlédnutí pěkně udělaného webu jsme měli chuť vyzkoušet polední menu. Bohužel bylo to zklamání. Podnik na první pohled vypadá velice dobře, moderní i když trochu studené interiéry. Bohužel stejná je i obsluha - profesionální ale studená. Zarážející je dlouhá doba čekání na polední "hotovky". Objednali jsme si smažená játra. Dlouhou dobu se nic nedělo, pak obsluha přinesla jídlo hromadně nám i deseti dalším lidem, kteří přišli i dlouho po nás. Budiž, řekli jsme si, jsou to játra, musí se smažit, budou aspoň čerstvá. Chyba lávky! Játra byla studená a tuhá, jakoby už někde půl hodiny stála. Dalším zklamáním byly vařené brambory - suché s okoralým krajem - pravděpodobně ohřívané v mikrovlnce. To proboha v době obědů nemůžou uvařit hrnec čerstvých brambor?! Bohužel u restaurace, která se tváří, že dělá kvalitní gastronomii bych toto neodpustil. Stejné jídlo mi nabídne kdejaká kantýna v okolí. Při placení nastal obvyklý nešvar moderních restarací - účet automaticky přinesli pro celý stůl, jak jim ho vyjel počítač. Nevím, kdo je zvyklý na běžném obědě platit i za ostatní kolegy, nicméně obsluha o placení "každý zvlášť" nechtěla ani slyšet a nechala nás ať se finančně vyrovnáme mezi sebou a odevzdáme jí celou částku. Pravděpodobně sečíst ručně pět čísel je pro dnešní servírky dnes veliký problém. Už jako naprostý detail beru odmítnutí stravenek Ticket Rest. Přestože jsme předtím byli ujištěni, že stravenky berou. Celkový výsledek je takový, že už sem na oběd nikdy nepůjdu, protože můj požadavek "Dobře se najíst a jít" zde nesplnili. Je to škoda, protože podnik se určitě tváří, že má na víc. Jestli je smyslem poledního menu dělat za nízkou cenu nízkou kvalitu, nevím. Já už ale nemám chuť zkoušet jít si sem sednout ani večer.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info