Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze

Celkem 7071 recenzí

janča2006 - Pijezpi
19. červenec 2011 | 19:59

Skvělé místo , pěkné posezení , ale obsluha šílená. Všimnout si hosta po 15 minutách , když je restaurace téměř poloprázdná mi připadá velmi neprofesionální. S objednáním jídla byl také docela problém a na placení jsme čekali téměř 20 minut. No raději si steak příště odpustím.


janča2006 - Zlatý drak
19. červenec 2011 | 19:52

Nejlepší Asijská restaurace široko daleko. Nádherné prostředí , jídlo zatím nejlepší co jsem kdy jedla (nejlepší sushi ve městě ) a obsluha roztomile milá a ochotná udělat pro Vás první poslední. Možná proto nerozumím předešlé recenzi. Jako bychom byli každý v úplně jiné restauraci.Že by si VP popletl Bistro s Restaurací ... ?? Chodím ke Draku moc ráda , protože se vždy skvěle najím na vysoké úrovni a ještě k tomu za přijatelnou cenu. A to je ten důvod proč mají u Draka neustále plno a ostatní restaurace zejí prázdnotou.


josmat2006 - U Špalíka
18. červenec 2011 | 21:36

V této restauraci jsem vždy spokojen.


Oliwerie - Flora Restaurant
18. červenec 2011 | 18:03

Zašli jsme sem úplnou náhodou, ale odcházeli jsme příjemně překvapeni. Posezení na terásce, kávička a jídlo - dokonalejší úpravu kuřecích prs jsem ještě nikdy neměla, tak štavnaté... :) Obsluha lehce vláčná, ale jinak vše skvělé!!!


Oliwerie - Pivnice U dubu
18. červenec 2011 | 17:57

V posledním roce stojí za to tuto pivnici opět navštívit!!! Časté akce, výborné služby, příjemné prostředí... Prostě jednička s hvězdičkou!!!


Oliwerie - U Růže
18. červenec 2011 | 17:50

Sem vždycky rádi zajedeme na pizzu, podle mě témeř nejlepší v okolí, příjemné posezení, občas třeba zajistit stůl dopředu, minutky tedy nic moc, ale pizza bezkonkurenční!!!


barbucha.strasidlo - Plzeň
18. červenec 2011 | 17:39

Jsem pravidelným návštěvníkem podniku v době poledních menu. Za poslední měsíce šla kvalita jídla hodně nahoru! Výborná domácí kuchyně, čerstvé suroviny, vše vždy výborně připravené. Veškerý personál perfektní, ochotný - od recepční, přes obsluhu až po kuchaře, který už se několikrát přišel zeptat, jestli hostům chutná. Snad jen zapracovat na prostředí, které je pro mne hezké, ale takové nicneříkající.


marwin - Pijezpi
5. září 2011 | 15:13

Zatím jedna návštěva, VELMI oceňuji obsluhu, perfektní, po dlouhé době jsem se někde cítil vítán, bez problémů nás přestěhovali na uvolněné místo na zahrádce. Jejich pivní speciál mi připomíná Hoegaarden a velmi potěšil, s jídlem spokojenost, (mimochodem - nahřáté talíře), na Plzeň hodně dobré. A nemůžu nezmínit to, že snad poprvé v Plzni mi donesli opravdické italské espresso (tedy nikoliv hrnek okávené vody). Budu držet palce, našlápnuto mají dobře!

Aktualizace: Tak už to bylo asi 5 návštěv a vždycky spokojenej, prase v sádle je prostě špica!


Dagon - Jídlo-FLORA.cz
17. červenec 2011 | 22:23

Tato restaurace je dle mého názoru na hodně dobré úrovni. Několikrát jsem si od nich objednal na rozvoz.

1) Kvalita jídla suverénně nejlepší v Plzni (doporučuji pstruha na mandlích)

2) Rychlost dovozu je blesková cca 30 - 50 minut

3) Porce přiměřeně velké.

Trochu zamrzí nepatrně vyšší cena jídel oproti konkurenci, nicméně kvalita odpovídá ceně. Takže já to plně respektuji.


Dagon - Jídelna U Zimáku
17. červenec 2011 | 22:15

Kvalita jídla odpovídá ceně (mizerné, mizerné, mizerné)

Chování majitele při kritice jeho podniku otřesné. Doporučil mi jeho "podnik" nenavštěvovat. Doufám že takový "podnikavci" brzo zkrachují. Je to ostuda nejenom gastronomie ale i slušných podnikatelů.


Dagon - Starobolevecká hospůdka
17. červenec 2011 | 22:08

Navštívil jsem restauraci několikrát.

1) Jídlo dobré, hlavně oceňuji nápady (hovězí pupek se špenátem)

2) Prostředí pěkné.

3) Ceny naprosto v pořádku.

4) Obsluha, pomalá, na hranici zabití (přinejmenším vyhazovu).

Při poslední návštěvě jsem odešel po 30ti minutách o hladu. Čekat v poloprázdné hospodě 30 minut na předkrm je na můj vkus trochu moc.


hattori.hanz - Jabloň
17. červenec 2011 | 18:34

Jo, když to tam měla na starosti Martina Šimánková, to to byl podnik na úrovni. Teď? Sklenice oplachované ve stojaté vodě, špína kam dohlédnete, mravenci v kuchyni, toustr, který se neumývá, a ještě k tomu obsluha, která je příjemná jak týden před výplatou. Pokud chcete dostat otravu z jaru, je tohle přesně ten podnik, který hledáte. :-)




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info