Koliba U černého psa
Adresa: | A. Václavíka 336 |
Co to je? |
---|---|---|
Luhačovice - Luhačovicko, 76326 | ||
Telefon: | +420-577-133-232 | |
WWW: | http://www.niva.cz/koliba-u-cerneho-psa.html | |
email: |
V příjemném prostředí nabízíme jedinečnou valašskou kuchyni a krajové speciality, které jinde nenajdete. Kromě stálého jídelníčku pořádáme v průběhu roku několik gurmánských akcí jako jsou například vepřové, husí či zvěřinové hody.
Prostory jsou vhodné nejenom k posezení při skleničce dobrého vína, ale i na pořádání společenských setkání a rodinných oslav jako jsou svatební hostiny, promoce a různá výročí.
V podzemních prostorách se nachází vinotéka, která obsahuje více než 450 druhů nejlepších moravských a zahraničních vín.
Luxusní prostory pánského klubu nabízí diskrétnost pro uzavřenou společnost, obchodní jednání nebo rodinné oslavy.
V podniku se točí - Janáček Patriot 11° - Plzeňský Prazdroj .
Kuchyně - česká a staročeská - mezinárodní.
Kategorie - Restaurace - Vinárny.
Je nám líto, ale recenzovat a hodnotit podniky mohou pouze přihlášení uživatelé! OK
Prosíme přihlašte, nebo pokud u nás nemáte vytvořené konto, můžete se registrovat.
Prostředí nádherné obsluha výborná, jídlo výtečné za dobré ceny. Byly jsme moc spokojeni a rádi se vrátíme zpět
Do restaurace jsme zamířili na oběd začátkem července 2013, tedy v plné lázeňské sezóně. Hned ve dveřích nás otrávená servírka vyzvala, ať přijdeme za hodinu, ačkoli restaurace byla poloprázdná. Přesto jsme se usadili - sami. Za 20 minut, které jsme v restauraci strávili nebyla obsluha schopna sklidit stůl, u nějž jsme seděli, natož pak přinést jídelní lístky. Stejně situace vypadala i u okolních stolů, kde hosté nebyli spokojeni a věky čekali na obsluhu. Návštěva této restaurace byla bezesporu nejotřesnějším zážitek, jaký jsme v ČR doposud zažili. Návštěvu rozhodně nedoporučujeme.
KarelKarel: Dobrý den, děkujeme za Váš názor. Věřte, že jsme rovněž zklamáni. V restauraci pracuje více zaměstnanců, kteří se střídají. Pokud se někteří takto chovali k hostům, je to neomluvitelné. Při "kontrole" se samozřejmě chovají jinak... Vyvodíme důsledky.
klasik: Dobrý den, 20 minut je průměrná doba, není to klasická "hotovka" při poledním menu. Zabíjačka je naše vlastní a osobně mi chutná. Nechápou tedy vaše rozhořčení. Brambory jsou věčné téma, takto nedokážu posoudit. Gramáž a ceny jsou předem dány. Případný problém prosím sdělte na místě. Děkuji
Děkujeme Vám za názory.
... Tak s tím jsem se ještě nesetkal!!! V tak krásně a docela vkusně zařízené restauraci je obsluha, která při vstupu nepozdraví a z jejího pohledu šlehají doslova plameny, podle mého názoru s myšlenkou: "Co sem lezete?"... Po usednutí k nám cca po 5-ti min. přišla silně otrávená mladá, štíhlá servírka (podotýkám hezká, což bylo její plus), která se unuděně zeptala zda-li budeme jíst - skoro všechny přešel hlad. Po celou dobu objednávky se na barových stoličkách doslova povalovali další zaměstnanci, asi z kuchyně - podle oděvu (doslova leželi na baru otočeni k nám hostům a asi si v duchu říkali: "Co otravujete!?!" - strašné, opravdu strašné - nedá se to ani popsat!). Skutečně jsem se ve svém životě nesetkal s tak otřesným přístupem a mrzí mne to o to více, že se mi prostředí líbilo. Na základě této zkušenosti ZDE PROHLAŠUJI, ŽE MNE TAM JIŽ NIKDO NEDOSTANE a všem svým kamarádům - známým atd. návštěvu takového podniku rozmluvím.
Příjemné tam je jen prostředí. Byli jsme tam, když měli zrovna na ceduli nápis "Vepřové hody" Obsluha - katastrofa, na jídlo jsyme čekali dvacet minut, i když tam sedělo jen pár hostů, nechápu, jak hotovka - prejt s bramborama trvá tak dlouho, tlačenka byla bez chuti, to i ta nejlevnější z Kauflandu chutná lépe, prejtu troška, brambory nasládlé, zřejmě namrzlé (v červnu ještě staré brambory a ještě k tomu namrzlé, to je opravdu síla). A za tu hrůzu ještě ty ceny!!! Budeme dlouho vzpomínat, na takový "zážitek".
Okresy a kategorie
Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou