Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeňský kraj

Celkem 6701 recenzí

WineEnthusiast - Pijezpi
3. červenec 2011 | 14:01

Tenhle koncept je jedinečný tím, že nikdy nedostane co si objednáte. Až při třetí návštěvě jsem dostal správné hlavní jídlo - otázka ale je jestli jsem si nějak pomoh :) dva dny marinovane carpaccio moc marinovane nebylo (pokud tak asi ve vode), steak - místo svíčkové striploin, byl ok. Ale chtělo by to omáčku a DOMÁCÍ hranolky když už hranolky, a ne nowaco a nějaký dip asi z pixly. Inzerované domácí těstoviny domácí většinou nejsou, rozhodně ne gnocchi a ještě jedny co jsme měli si myslím že taky ne. Rigatoni domácí asi byli. Steakove hranolky mražené (pokud je menu založené na steakách a jsou k nim většinou hranolky, tak neni tak těžký udělat domácí, nebo ?)

Nevím jaký měl být původní koncept, ale asi ne založený na kvalitním jídle s nápadem... Tři návštěvy.


WineEnthusiast - Golden Fish
3. červenec 2011 | 13:30

Těžko říct co si o tom myslet. Taková trošku hra na luxus, nebo spíš navoněná bída ? Jídlo není uplně špatný, ale ani žádný zázrak. Čekal bych trochu větší kreativitu a zajímavější nabídku vzhledem k prostředí. Pár jídel, a žádný kuřata a panenky atd. Myslim že existují daleko zajímavější varianty masa (křepelky, holubi atd.) a do této cenové hladiny by se i vešli. Ale 50 jídel na menu je prostě moc na to to udržet na super úrovni kvality. Myslím že by stačila ani ne třeba třeba čtvrtina (včetně předkrmů, dezertů a polívky) ale špičkově udělaná. cca 4 nebo 5 návštěv.


WineEnthusiast - Budino Ristorante
3. červenec 2011 | 13:16

Asi 4 nebo 5 návštěv. Vždycky mi to přislo takový bez chuti bez nápadu, třeba ne uplně špatný, ale takový nijaký. Maso teda občas docela blbý. Prostředí a interier je fajn. V jednoduchosti je sice krása, ale možná všeho moc škodí. A asi i té jednoduchosti. Ale možná jsem tu kuchyni jen nepochopil, to se mohlo stát.


WineEnthusiast - Restaurant 12°
3. červenec 2011 | 14:12

Byl jsem tu jen dvakrát, ale bavilo mi to. Jednoduchých, ale dobře uělaných pár jídel. Seděli by mi tady jídla třeba jako telecí řízek přes celý talíř, nebo třeba cordon bleu (z telecího, raclettou a třeba tou vaší šunkou od kosti), samozřejmě obojí na přepuštěným másle, s domácí kaší. Až budu v Plzni rád přijdu.

Myslím, že pokud někdo má problém s tím, že restaurace nemá webovou prezentaci, tak by spíš ten podnik měl přeskočit a né hodnotit. To trošku postrádá význam... Pokud vím, že tam dostanu fajn jídlo, tak si nemusím předtim přečíst co to bude. Dokonce i spousta restaurací který se řadí k nejlepším na světě nemají na webu svoje menu. Čímž samozřejmě nemyslim že nemít webovou prezentaci restauraci automaticky řadí k nejlepším na světě :)


WineEnthusiast - El Cid
3. červenec 2011 | 13:40

El Cid býval super - první rok. Od té doby to jde soustavně do kopru. Bohužel. V současné době je to na úrovni jídelny ve fakultní nemocnici. O kvalitě surovin radši mluvit nebudu, a o čerstvosti už vůbec ne. Nechápu jak někdo může třeba dát na talíř, a někdo další odnést na stůl krevety který smrdí, a na první pohled jsou plesnivý :(

Bohužel občas sem musím jít, ale většinou se už radši najím doma. Myslím, že jsou v Plzni lidi, který dokážou ocenit kvalitu a jsou ochotný za ní zaplatit, a myslím že klidně dvojnásobek ceny než to stojí v El Cidu, ale za předpokladu že je to dobrý jídlo. Tohle je ale bohužel průser. Pokud tady (nebo v druhým El Cidu) dam 800 za oběd (předkrm, jídlo, nealko, kafe), rád bych aby to jídlo bylo aspoň kvalitně udělaný a z dobrých ČERSTVÝCH surovin a nějakým nápadem. A nechci kambalu která už je cítit, jen tak hozená na gril a k tomu brambory s "převařenou" smetanou, děkuji. Rád bych klidně připlatil, kdyby to bylo dobrý. Soudím z desítek návštěv za poslední roky.

Abych nebyl jen negativní - baví mi tam jeden dezert - čokoládový fondant.

Myslím že ani stupidní akce typu cuba libre za 25,- manhattan 39,- nebo hamburgry na poledním menu tomuhle podniku neprospějí, spíš naopak? Škoda, myslím že by nebylo od věci zapřemýšlet nad změnou managementu a personálním obsazením kuchyně.

Škoda, je to nejhezčí místo v Plzni na restauraci ! Nepisu to proto abych vám ublížil, ale aby jste se probrali a otevřeli oči.


burt - U Majáku
2. červenec 2011 | 16:15

Bohužel nikdy více... Interier velmi pěkný, příjemný, nekuřácký. Obsluha ale nemastná neslaná, slušné chování, ale působila dojmem jako téměř bez zájmu, prostě "odpracuji si svoji šichtu a jdu domů!.

Jídlo chuťově velmi dobré. Ovšem čekací doba na jídlo 1hod. 45min.!!! Podotýkám, že jsme měli rezervaci na sobotu 13hod., malé dítě u stolu a obědvali jsme ve 14. 45hod.!! Po naší urgenci byla odpověď obsluhy : "už se vám to nandavá", nic víc.

Škoda, jak příjemnou restauraci dokáže zkazit lidský přístup!


Jeník - Sedmý nebe Morávka
1. červenec 2011 | 20:57

Pivko bylo dobré, na to že to byl Gambrinus, ale obsluha, i přesto, že byla hospoda poloprázdná nějak nestíhala. K objednanému půlkikovému tataráku jsem dostali jen 4 malé kousky (půlky krajíce) chleba, záměrně nepíušu topinek, ale chleba opečeného v toustovači. Na další chleba jsem čekali dobrých 30 minut, to nepochopím. Asi se tu ještě zastavím, ale první dojem tedy nic moc.


leeloo - Jestrdej
1. červenec 2011 | 17:29

Pro obyčejný večerní pokec s přáteli a posezení u piva nic moc, ale od nonstopu toho člověk stejně moc neočekává... Jinak celkem snesitelné místo pro zakončení noci/brzkého rána, když už Vás všude odjinud vyhodili...


leeloo - Hospůdka v Sadech
1. červenec 2011 | 17:24

Klasická příjemná hospůdka, pivo dobré, obsluha milá. Celkově vzato Vás tu nic nepřekvapí, ale ani nezklame. Pro nenáročného konzumenta ideální.


vp - Zlatý drak
1. červenec 2011 | 17:19

V restauraci je smrad z kuchyně a je to kuřácká restaurace, dohromady takovej ten brrrr smrádek jak ze zaflusaný čtyřky, interiér je takovej spíš pouťovej kýč. Sushi nic moc, máte pak z něho takovej podivnej mastnej pocit. Kvalitní sushi a čistý prostředí najdete v Plzni jinde.


leeloo - Zlatý drak
1. červenec 2011 | 17:03

Vynikající jídlo, na jaké v jiné asijské restauraci v našem kraji nenarazíte, stylové prostředí, příjemná obsluha. Jen by to chtělo zapracovat na češtině obsluhy, pokud chcete něco vysvětlit- např. zda se v jídle nevyskytuje konkrétní alergen, nerozumí Vám. Bohužel naprosto neumí míchat koktejly, tutíž nechápu, proč je mají v nabídce. Jejich Mai Thai má pokáždé jinou barvu :-) Ale už jenom kvůli jejich kachně to tu stojí za návštěvu.


leeloo - U Draka
1. červenec 2011 | 16:52

Příjemná restaurace, dobrá jídla za rozumné ceny. Obsluha je neuvěřitelně milá, mluví obstojně česky, jenom by neuškodilo přidat na rychlosti, málokdy si sami všimnou, že máte dopito či dojezeno nebo že chcete platit.. Jediná, ale velká výtka..




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info