Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň

Celkem 2342 recenzí

Marek91 - Pivovar Groll
14. prosinec 2010 | 19:41

Zkusili jsme zajíd s přáteli na oběd. Už nikdy tak neučiníme. Arogantní obsluha, nechutné jídlo, a pivo není nic extra.


Marek91 - Uctívaný Velbloud
12. prosinec 2010 | 18:57

Jedno z nejlepších piv co jsem kdy měl. Do velblouda zajdem na pívo alespoň 1 týdně :-) a na jídle si taky vždy pochutnáme


Vilda99999 - Krčma Stará Plzeň
11. prosinec 2010 | 13:10

Včera jsme zde měli Vánoční akci. Měla tu být živá kapela, ale asi někde zapadla sněhem. Pivu by se nic snad vytknout nedalo, až na to, že bylo nošeno dosti pomalu. Hospoda pro 100 lidí, bylo nás tam 20 a dvě servírky nestíhali. O jídle: První dvě porce (kachna) byly dobré, a polívka s topinkama byla taktéž dobrá, tak se nás rozhodlo jíst víc. Výsledek? Gordon: přesolený, brambory nepoživatelný., Kuřecí steak: bez chuti., 1. pizza: připálená, ale ušla. 2. pizza: Hodně spálená a našel se v ní střep (tu jsme odmítli zaplatit a kuchař nabídl jídlo jiné zadarmo) - díky, ale raději ne. Tatarák: 8 miniaturních spálených topinek, v tataráku kusy celého masa (prý se jim rozbil mixér, tak ho dělali ručně, z toho mixéru byl prý nejspíš i ten střep v pizze). Pak už nikdo nejedl až najedno odvážlivce, co si dal uzenářské prkénko, prý se na tom nedá nic zkazit. Ale kdeže klobása zkažená byla (hnus). Když jsme viděli kuchaře a kuchyň, bylo nám jasný, proč to tak je. Hrůza, nikdy bych si tam už nic nedal kromě piva. Jinak interiér celkem pěkný. Díky ochotným a milým (i když pomalým) servírkám a pěknému interiéru dávám hvězdičky dvě, jinak je to hrůza.


portorico - Posada Mexicana
7. prosinec 2010 | 14:58

Zde jsem byl jedinkrát a naposledy(je to tedy už možná půl roku nazpět), takle "příjemného" barmana(číšníka) jsem snad v životě nezažil, když jsme přišli zrovna hlasitě telefonoval a vůbec sme ho nezajímali, ikdyž si nás určitě musel všimnout. Až po chvíli dokončil hovor a rozhodl se zavítat i knám se svým suveréním, samolibým a chytráckým přístupem. Tento člověk se octl v pohostinctví snad omylem. Myslím, že jsem mu po jeho působivém projevu nenechal ani korunu diško :-))

Jídlo bylo vcelku dobré, ale s Cholulou se to nedá srovnávat. Prostředí nic moc, hlavně vstupní dveře jsou neštastně řešené. O útulnosti rači pomlčím a židle a stoly takové těžkopádné. Naopak se mi velmi líbilo, jak bylo u každého jídla znázorněno pomocí množství papriček, jak moc pálí, to by mělo být v každé mexické restauraci povinné :-)


portorico - Restorán Cholula
7. prosinec 2010 | 14:12

Cholula je útulná mexická (docela i větší) restaurace s příjemným prostředím a polohlasnou tématickou hudbou a také s moc příjemným personálem, který rád vysvětlí či porádí ve výběru jídla. Snad každé jídlo bylo v nabídce v porci 100, 200 či 300gramů a navíc ještě bylo na výběr z jakého masa si ho přejete připravit(kuřecí, vepřová panenka, hovězí). Na naše objednané jídlo jsme čekali opravdu chviličku(asi to bylo tím, že jsme byli v restauraci zrovna sami) a bylo výtečné. Hlavní jídlo bylo servírováno na velkém talíři a příloha na talíř zvlášť, plus ještě jeden talířek plný zeleniny. Stravenky berou, ale jen do 15hod. Restaurace je nekuřácká. Taková rada závěrem, když o něčem píšou nebo říkají, že je to pálivé, tak je to opravdu hodně pálivé! Vřele doporučuji.


gambrmen - Plzeňský Trpaslík
5. prosinec 2010 | 19:50

Pro me je rozhodne velkym plusem a duvodem podnik navstivit Stribrske pivo, hlavne psenice! Jidlo sem zatim nezkousel, takze nevim, ale slysel sem hodne kladnych referenci ale i reference hodne zaporne a to hlavne na poledni hotovky.


hard - Plzeňský Trpaslík
5. prosinec 2010 | 19:41

Bohužel musím říct, že jsme zde byli již třikrát a jídlo mělo vždy nějaký problém. Prvně ho přítelkyně musela doknce reklamovat, a to nejsem žádní hnidopichové. Ale maso bylo tak tvrdé, že na to běžný nůž prostě nestačil. Já zas měl vždycky špagety brutálně rozvařené, asi tak, jako když si je dáte v jídelně, kde je dělají ve velkém hrnci a neslévají je, aby vydržely teplé. Navíc příloha je také zvláštní. Dávat pomeranč k jídlu s brokolicí ? Ale jinak se tu sedí příjemně, jedna z lepších sklepních restaurací v Plzni, co se výzdoby týče. Ale rekonstruované sklepy se numusí líbit všem. Když si budete chtít dát hotovku o polední pauze, nebo budete chtít oslavit vánoční večírek, asi nebudete mít námitek, porce opravdu velké, ale na večeři ve dvou bych to směroval raději jinam. Pokud teda si teda nechcete dát jen hranolky se smažákem, na tom se zkazit nic nedá.


soniq - Indická restaurace Everest
5. prosinec 2010 | 17:37

Chicken vindaloo jak ma byt, panove z obsluhy mi prinesli v prubehu pripravy ochutnat, celkova spokojenost.


martyn - Wallis
1. prosinec 2010 | 13:34

Kulinářeké peklo. Zážitek z oběda: Polévka i hlavní jídlo studené, obsluha zmatená, čekací doba na jídlo přes 50 minut-lidé raději odcházeli, než aby čekali déle. Torelini s univerzální červenou omáčkou... Sem už ne.


jochy - Restorán Cholula
30. listopad 2010 | 21:38

Nejlepší mexická kuchyně jako jsem kdy jedl. Docela rád bych porovnal s originálem za mořem. Super obsluha, obrovské porce.


jochy - Pivovarský dvůr Plzeň
30. listopad 2010 | 21:33

Mám to tu rád, nebýt to do centra taková dálka, určitě bych zavítal častěji. Pivo vynikající, jídlo neméně. Obsluha na profesionální úrovni.


jochy - Pivnice Belvedére
30. listopad 2010 | 21:31

Dostal jsem se sem po několika letech na oběd a moc jsem si pochutnal a nestálo mě to ani 100,- včetně piva. Takže mohu jen doporučit


na začátek | «předchozí | Strana 80 z 196 | následující» | na konec

71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89


Pizza Plzeň - objednejte si křupavou pizzu od Gottiho. Rozvoz po Plzni Zdarma!

Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info