Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň

Celkem 2342 recenzí

Cholula - Restorán Cholula
18. březen 2011 | 15:44

Dobrý den Vážení hosté Choluly,

předem bych Vám velice ráda poděkovala za to, že jste a že Vám stojíme za návštěvu.Nejen, že nás to velice těší, ale opravdu moc si toho považujeme.

Mnohokrát děkuji všem za recenze, snažíme si z nich brát vždy to, co by mohlo být pro podnik prospěšné a Vám tak zpříjemnit Vaše chvíle u nás.

Dnes bych velice ráda reagovala na poslední příspěvek uživatele Ponik.

1:Stravenky.Není pravdou, že stravenky nebereme.Omezeli jsme pouze platby s nimi a to do 15hodin.K tomuto kroku nás vedly interní záležitosti o kterých bych se velmi nerada rozepisovala.Na druhou stranu jak správně uvádíte a já Vám za to moc děkuji, jsou v současné době u nás nabízeny různé slevy a v plenkách je nový program, který jsme ušili na míru pro naše zákazníky, tzv. Cholulomat o kterém najdete více přímo na našich stránkách.

2.Polední menu jako taková byla zrušena.Místo nich, kdy jsme je servírovali i s polévkou, dnes nabízíme našim hostům výběr z více jak 30ti jídel a dvě polévky od ceny 65kč kompletně s přílohou.Myslím tedy, že ona hranice velmi dostupných jídel je u nás nastavena více než perfektně.

3.Měl jste na mysli zřejmě oblohy?Prezentovali jsme je našim hostům od počátku v různých formách.Ráda bych ale předeslala, že vždy nám za ně hosté nezaplatili ani korunu, protože nebyly zakalkulovány v žádném jídle.Tudíž jsme si tímto krokem nechali otevřené dveře k různým improvizacím a v poslední době jsme došli zjištění, že opravdu pozbývá smyslu nutit většině něco o co nestojí.Zbytečné náklady a plné popelnice naprosto čerstvé zeleniny jsou jen němým svědkem našeho bláhového počinu.Ale nebojte, ve velmi dohledné době se objeví v jídelním lístku možnost si porci oblohy zakoupit a dopřát si zobání dle libosti.Pak již navždy budete mít talířek zeleniny stejný.

4.K hudbě jen tolik, asi jsme nebyli dostatečně pružní a nedokázali zareagovat na poruchu CD systému dost akčně a moc mne mrzí, že jste se stal svědkem této události.Od dnešního dne už opět hrajeme jen ve stylu jižní Ameriky a Mexika.

5.K pánvičkám jen tolik, že od pondělí 21.3. bude našim hostům umožněn výběr, na čem si přejí směs servírovat.

6.S problémem webu jsem se ještě nesetkala, samozřejmě necháme prověřit u našeho poskytovatele.Prosím Vás ještě dodatek k pánvičkám.Rozpálené pánvičky zůstávají a vřdy byly u Fajitasu.Ostatní masové směsi byly po celou existenci Choluly servírovány v pánvích s pokojovou teplotou.:-))

Pan kuchař Vám velmi děkuje a slibuju, že se nezmění.Jsem moc ráda i za dodatek s robotem, protože nejen kuchařina, ale veškerá práce v gastronomii je i v dnešní době chápána tak, že zaměstnanci roboty spíše jsou.A proto mne velmi těší, že jsou hosté, kteří si připustí možnost, že tam někde u sporáku stojí jen člověk.

Velmi mne však na tomto Vašem bodu mrzí dvě věci.Píšete, že jste si vyloženě nepochutnal.To mne velice mrzí, ale nechápu jen, proč jste nám to neřekl okamžitě i s připomínkou proč a co Vám nechutná, určitě bychom zareagovali k Vaší spokojenosti.Ovšem co se týče toho masa, nebo nekvalitních surovin, to mne ale opravdu velmi mrzí, že připustíte takovouto možnost.Nebudu Vám k tomu nic vysvětlovat a ani popisovat jak pečlivě dbáme právě na kvalitu surovin, protože pokud jste nabyl takovéto poznatky, stejně bych Vám je nevyvrátila......

Za obsluhu děkuji za vyjádřenou pochvalu.Je to velmi krásné to číst, je to senzační ocenění práce našich servírek.

Nekuřácké prostředí zůstane i nadále.V létě mohou kuřáci kouřit na zahrádce a i během zimy, mohou naší zahrádku využít k ukojení nikotinové potřeby :-)))

K hvězdičkám jen tolik :-)) je jedno pokud dáte pět nebo jednu, já budu velmi šťastná, pokud i nadále zůstanete našim hostem a budete do budoucna odcházet plně spokojen.Děkuju Vám za názor a věřím, že Vás všichni v Cholule přesvědčíme, že to co Vám tu píšu, myslíme vážně.


mrozu - Restorán Cholula
22. září 2010 | 01:15

Po několika doporučeních a čtení zdejších oslavných ód jsem do této restaurace několikrát zašel na oběd a byl jsem dost zklamán. Pokud jsou zde uvedené chvalozpěvy pravdivé, určitě neplatí pro obědy. Polední menu - velikost porce nadprůměrná, chuťově OK, ale ošizené ingredience (quesadila bez sýra??), prý z důvodu, že se jedná o levnější polední menu. Obloha ze sterilované zeleniny (v létě) no comment. Na denní menu doba přípravy velmi dlouhá. K tomu ještě obsluha, sice milá, ale strašně pomalá. Na placení jsem naposled čekal přes 10 minut a nebyl jsem rozhodně sám, protější stůl už to nevydržel a šel zaplatit na bar. Takže kdo nemáte na polední pauzu vyhrazenu alespoň hodinu a půl, sem na oběd určitě ne.

-------------------------------------

Bohužel nejde přidat další komentář, odpovím na ten předchozí alespoň takto.

Velká nespokojenost je moc silné slovo, spíše jen zklamání z velkého očekávání a také možná kontrast s ostatními pozitivními komentáři. Pokaždé jsem odcházel dobře najeden. Naposled (konkrétně to bylo minulou středu) mi ale doba strávená v restauraci na oběd přišla už příliš, což mě přimělo napsat moje hodnocení, které je sice spíše výtah toho, co mě za uplynulé návštěvy zklamalo, ale to je pochopitelné, čekal jsem dokonalý podnik ;) Na druhou stranu i tak jsem hodnotil 3 hvězdičkami, což není žádný propadák :). Jen se ještě v rychlosti vyjádřím k jednotlivým bodům.

Obloha - ke zmiňované quesadile jsem dostal sterilovaný hrášek a kukuřici, pravda že byla přítomná i čerstvá zelenina.

Na sýr v quesadile jsem se osobně ptal obsluhy (už nevím přesně kdy to bylo, tipuji přelom června a července) a jako odpověď mi opravdu bylo sděleno to, co jsem psal dříve.

Co se týče rychlosti přípravy denních menu, sama píšete, že to trvá, což je pro mě i spoustu jiných lidí, co mají na oběd oficiálně vyhrazenu půlhodinu, bohužel diskvalifikující. Cholulu určitě ještě navštívím, ale spíše v době, kdy nebudu tlačen časem a budu si moci všechno v klidu vychutnat, věřím, že poté budu nucen svůj názor přehodnotit :)


pucmeloun - Modrá restaurace
21. září 2010 | 11:45

Tento podnik jsme objevili cirou nahodou a rozhodne nelituji, dobre pivo(toci i Svijany 11ku), sverazna, ale skvela obsluha a predevsim super nabidka kurdskych jidel, kterou muzete konzultovat primo s kucharem. Zkusili jsme pouze bezmase varianty predkrmu(4 druhy teplych a 4 druhy studenych) a hlavnich jidel(asi 4 druhy), ale stalo to za to. Za mou vegetarianskou karieru lemovanou predevsim ruznymi smazenymi rychlovkami to bylo jednoznacne nejlepsi jidlo, ktere jsem dostal a snad poprve jsem se opravdu najedl. Navíc za vice nez prijemnou cenu.

Rekl bych, ze dobre se naji i ti, co si daji neco s masem, urcite doporucuji odpoutat se od nabidky klasickych jidel a zkusit neco z jejich kurdske sekce:)


Jana - Restorán Cholula
21. září 2010 | 09:27

Také jsme vyzkoušeli a byli jsme opravdu nadmíru spokojeni! Výborné jídlo, které jsme si ještě nesli domů, pač se to nedalo sníst a příjemná obsluha. Určitě brzy návštěvu zopakujem.


Andýsek - Krčma Stará Plzeň
14. září 2010 | 19:39

Obsluha příjemná, jídlo v syrovém stavu, nejlepší tam byl tatarák :), kuchař asi moc vařit neumí. NEDOPORUČUJI


Andýsek - Kiboko
14. září 2010 | 19:34

Hezké prostředí. Jídlo nic extra


pavliCZECH - Krčma Stará Plzeň
14. září 2010 | 19:17

Byl jsem v tomto podniku asi před rokem na svatební veselici a nemohu souhlasit se značně kritickými ohlasy na tento lokál. Obsluha příjemná, skvělá zahrádka, jídlo mi taky přišlo dobrý... Takže pokud se za ten rok nic nezměnilo, ode mě má Krčma 4 hvězdičky


máma - Krčma Stará Plzeň
14. září 2010 | 19:04

Běhající myš a létající mouchy by se ještě daly omluvit. Pokud však kuchař pošle při svatební hostině na stůl studenou polévku a cosi řídkého, hnědého a kyselého místo svíčkové, měl by vrátit výuční list, pokud ho někdy získal. Nejlepší by bylo změnit povolání.

VYHNĚTE SE OBLOUKEM !!!


Jackforest - Na Spilce
13. září 2010 | 12:28

Po delší době opět zklamání. Pivo samozřejmě výborné jak jinak. Ale důvod, proč jet třeba až z Japonska tu není. Z pěti piv, co jsem si objednal, byly 4 kousky dost pod ryskou. I u ostatních stolů měli pěkné podmíráky. Dal jsem si guláš. Nechápu jak se dá tohle jídlo takhle zkazit. Za 60Kč v obyč hospodě bude lepší! Stydím se za to, že cizinci vidí tragickou úroveň tohodle prestižního místa spjatého s tak výborným pivem Prazdroj. Stydím se za to, co tu předvádí. Když šetří na objemech natočeného piva a kvalitě jídla, tak jen předvádí to , jací jsou Češi zlodějí! Občas naúčtujou i něco navíc.

Jako Čech i jako Plzeňák navrhuji tuto ,, vyhlášenou´´ restauraci bojkotovat!!!


paja1012 - Anděl Vegetarian Restaurant
11. září 2010 | 23:22

Z hlediska menu je to dobrá volba pro ty, kteří hledají ne úplně tradiční jídla, ale dobře uvařená. Mě tam velmi chutnaly např. houbové karbanátky, špenát s ricotou nebo šťouchané brambory. Obsluha by mohla být rychlejší. Restaurace je kuřácká, pouze v době obědů se nekouří.


paja1012 - Slunečnice
11. září 2010 | 23:12

Nabízejí opravdu chutná a netradiční jídla. Pokud si chcete rozšířit obzory o nápaditou tzv. zdravou stravu, určitě sem zajděte. Vzhledem k tomu, že Slunečnice je poměrně vyhlášeným podnikem a jedním z mála (snad mimo Vegetky) podobných podniků v Plzni vůbec, je přes polední pauzu jídelna prakticky plná. V průběhu jara otevřeli také restauraci v horním patře budovy, kde jsou až do 22. hodiny. Velmi dobré mají také www stránky, kde kromě denního menu vč. cen najdete i recepty.


Kiss - Hotel Continental
8. září 2010 | 21:14

Opravdu luxusní podnik s velice profesionálním přístupem personálu. Klidná atmosféra a výbornákuchyně, výhodná polední meny, též skvělá 12. Vhodné pro obchodní schůzky.


na začátek | «předchozí | Strana 84 z 196 | následující» | na konec

75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93


Pizza Plzeň - objednejte si křupavou pizzu od Gottiho. Rozvoz po Plzni Zdarma!

Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info