Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň

Celkem 6144 recenzí

ain - Anděl Vegetarian Restaurant
28. září 2011 | 10:26

Klady: Vynikající vegetariánská restaurace, kde konečně pochopili, že vegetariánské jídlo je opravdu jídlo bezmasé. Jídlo je výborné, výběr i menu rovněž. Prostředí restaurace je velmi příjemné!

Zápory: Restauraci by rozhodně prospělo, kdyby byla nekuřácká. Smrad z cigaret je to jediné, co kazí z téhle restaurace dojem.

P.S. 28.9.2011: Restaurace je konečně nekuřácká - zaplaťpánbůh!!!


martin29 - Pijezpi
15. červen 2011 | 10:48

Čekat na tapas (sušená šunka, rajčata atd. + bageta) 60 minut bez upozornění nebo omluvy mi připadá jako trapas. Nicméně - se vším ostatním byla naprostá spokojenost. Ceny o něco vyšší, ale servis a kvalita vysoce přesahující plzeňský průměr. Ostatně v podniku, který provozují Janák Bros., lze vysokou kvalitu čekat asi téměř vždy a u všeho. Snad jen tedy zmenšit počet snaživého personálu na place, přidat posilu v kuchyni a začít konečně podávat pitnou vodu v karafě a nebude co vytknout. Přijdu zas.


mrozu - Wallis
14. červen 2011 | 23:37

Stejná zkušenost jako anteena, navzdory negativním hodnocením mi přisly steaky zde výborné, v nejbližší době se chystám prověřit ještě polední menu, tak se uvidí ;)


mrozu - Ristorante San Marino
14. červen 2011 | 23:29

Naprostý souhlas se Sonikv, vyzkousel jsem všechny "pálivé" pizzy (celkem 4 v tu dobu), a vrchol pálivosti bylo zřejmě hodit na povrch 2 sterilované kozí rohy. Největší atrakce v této restauraci je objednat si lahvový Chodovar s patentním uzávěrem, otevřít a sledovat tupé pohledy okolí :D


Sonikv - Ristorante San Marino
14. červen 2011 | 21:08

Pokud někdo nazývá tzv. ďábelskou pizzou po krajích spálené těsto se skvrnami od drcených rajčat, toto pokryté třemi kolečky salámu, posypané vrstvou nízkotučného nejlevnějšího eidamu s 4 kozími rohy ze zavařovačky, nechť si toto udělá doma. Předložit něco takového hostu v pizzerii bych se však neodvážil. A pálivost? Nulová. Pokud si navíc objednáte pizzu extra pálivou, která není slaná, nemá chuť, a extra přidané "chilli" kozí rohy za 12 Kč (kolik je jich v základu na pizze - 1, 2?)vůbec nepálí, pak vězte, že v tomto podniku mne už neuvidí. "Chceme Mirindu". "Nemáme, nepřivezli". K diskomfortu přispělo i to, že naše objednávka na 2ks pizzy ďábelské v 18. 10h byla vyřízena takřka za hodinu v 18. 55h, přičemž čekání na jídlo na "zpříjemnila" těsně vedle sedící rodinka se dvěma parchantíky. Je zajímavé, že za dobu našeho čekání stačila příjít, objednat, najíst se, zkazit nám s přítelkyní náladu a odejít. Ze strany personálu ni slůvka omluvy za čekání. Při odchodu venku stojící, pokuřující a telefonující blonďatá kuchařka podtrhla dojem z návštěvy. Čtyři stovky příště rád utratím jinde.


Sonikv - Pizzerie San Marino
14. červen 2011 | 21:07


anteena - The PUB Plzeň II
14. červen 2011 | 17:55

Zde točí podle mého nejlepší 12ku jakou jsem kdy pila. Obsluha příjemná a pohotová, nikdy jsem zde nenašla jedinou chybičku. Mohlu by tu snad být jen více míst, abych se vždycky vešla i bez rezervace;)


anteena - Wallis
30. červen 2011 | 16:02

Náhodou jsem se podívala na hodnocení tohoto podniku a nestačím se divit. Také jsem si koupila voucher na zmiňovaný biftek s grilovanou zeleninou a bramborem a vše bylo naprosto perfektní, biftek jak jsme si ho přáli, omáčka dokonalá a příloha také. Obsluha milá a rychlá. Byla to však první a zatím poslední návštěva od změny majitele a podnik jsem navštívila již na podzim. Nyní se tam chystám a doufám, že podobnou zkušenost jako uživatel kuchar nezažiju a jednalo se pouze o vyjímečný "špatný den".

Moje další zkušenost ze začátku měsíce: jídlo - opět dobré, nezklamalo, pochutnali jsme si, obsluha tragická - při prvním objednání pití jsme museli 3x připomínat, co všechno bylo součástí objednávky a po donesení pití a následně jídla k nám už obsluha nedorazila, takže jsme dojedli a šli o kus dále...


Saddám - Gondola
13. červen 2011 | 18:25

Tragický výkon na úžasném místě, to je hřích.

Po dnešní návštěvě a ochutnávce dvou jídel jsem znechucen. Dorazili jsme okolo 15 hodin, restaurace prázdná. Úplně. Objednání nápojů a jídla proběhlo příkladně, ale tím spokojenost končí. Na jídlo jsme čekali přes určitě 30 minut.

Panenka vysušená do bezvědomí, v cibulové omáčce občas křupal písek ze špatně omyté zeleniny, vařené brambory se podivně rozpadaly, na jednom kousku nevykrojený "bubák". Za cca 200 CZK ubohost, po několika křupajících soustech jsem se rozmýšlel nad reklamací, jenže jsem měl po to tom čekání opravdu hlad.

Snoubenčiny pečené brambory ve slupce s hovězím špízem také žádná sláva. Gumové hovězí odřezky na špejli zapíchané do nevzhledných starých zcvrklých brambor - vypadaly, jak pečené v popelu. Čekal bych alespoň kousek slaniny či cibulky na tom špízu, ale nic takového.

Na placení jsme si náležitě počkali, tří-, nebo dokonce čtyřčlenný personál byl kompletně zaměstnán počítáním nádobí.

Možná smůla a špatný čas, ale tolik chyb najednou se stát prostě nesmí.


Ikonnka123 - Pannini
12. červen 2011 | 17:46

Obyčejná hospoda, ale s příjemnou obsluhou a dobrým pivem. Novinkou je nepasterizované, moooc dobré. . . Chodíme se džbánkem, ale dá se i posedět. Jídlo ujde a je levné, hlavně hotovky v poledne.


sádra - U Mže
12. červen 2011 | 10:54

je to tam perfektní. Super prostředí, dobré pití i posezení.


doktor2580 - U Mže
9. červen 2011 | 10:53

Super, super, super posezení, pivíčko jako křen a co jiného dodat. Samo i hostinská ideál.




Pizza Plzeň - objednejte si křupavou pizzu od Gottiho. Rozvoz po Plzni Zdarma!

Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info