Uživatelské recenze Plzeň
Celkem 6144 recenzí
Tak od té doby co je Komín pod novým vedením je to tam opět super. Výborná zábava dobré pivko a super lidičky co víc si přát ;-)
Tenhle podnik mě donutil zaregistrovat se na tomto praktickém webu.
Pracuju po celé Plzni a znam téměř každej podnik. Tohle zařízení mi bylo doporučeno a já se docela těšil.
Prostředí parádní.
Pivo v naprostém pořádku.
Jídlo na úrovni školní jídelny a dětská porce (svíčková za 84,- jeden kousíček masa o něco větší než zippák a čtyři knedle)
Při placení se opravdu nepříjemná pinglice divila mým namitkám ohledně velikosti mé hladové porce a zarytě oponovala. Zaplatil jsem. Naposledy. Rád dám peníze jiným.
Edit - věřim, že na večeři to tam bude asi o něčem jiném, ale maj peška.
Na denní hotovky číslo jedna v Plzni. Je to pajzl, ale jídlo super.
Perfektní obsluha i pivo.
Nevýhoda - Ve dvanáct je vyjedeno. Už jsem stál i frontu před vchodem :D
Nejotřesnější pizzerie v Plzni, během půlhodiny nám nebyli schopni donést ani polévku nebo salát (byť to slíbili že je to v pohodě), stihli jen pití a to ještě popletli... Never more.
+ útulné originální prostředí
+ výborná kuchyně
- obsluha jak kdy
+ krásná terasa s výhledem
- obsluha, ceny a hlavně úroveň jídla horší než ve většině restaurací, které si na nic nehrají...
+ výborné pivo
+ netradiční nealko (zázvorová a malinovka)
+ rozmanitý jídelní lístek
- jídlo většinou za očekáváním jíd. lístku
- ceny
? obsluha od perfektní po otřesnou
+ nejlepší obsluha v Plzni
+ velmi dobrá kuchyně (česká i třeba řecká směs)
+ moc hezká terasa
- překouřeno
+ výborná pizza
- arogantní obsluha
- přemrštěné ceny
- neni ceske nealko
Moc hezké místo. Na to, že jde o podnik v okrajové části, výborná kuchyně. Nedávno jsme měli o víkendu výborný steak. Lepší než spousta "moderních" restaurací v centru.
Nejvíce legrační je, že zákulisí těchto podniků je přesně takové jako jejich projev. Z našeho povolání se vytrácí řemeslo, číšníci ztrácí vtip, jsou buzerováni mystery shoppingy, vše je orientováno na zisk, ale 99 procent zisku tvoří personál. Proto bych dal vzkaz majitelům, aby číšnické posty neblokovali rádoby odbornící a manažery se přestávali stávat ti, kteří se dobře znají s majiteli. V hospodě jako tato je třeba cítit trošku lidovosti a to nejen z jidelních a nápojových lístků... všichni si jen chrání koryto a dělají tak jako by nedělali... tak vzhůru do hospod a budou nás nadále obsluhovat kadeřnice, prodavačky a podobná prvotně špatně zaučená individua, která stejně tak jako jejich nadřízení nemají s gastronomií opravdu nic společného...
Jo přátelé, já ten billiárd před dvaceti lety stavěl. Je vůbec úspěch, že se udržel až doteď. Člověk od tohoto podniku opravdu nemůže nic moc čekat, zvlášť v době, kdy průměrní manažeři vedou hospody a mimo kuchaře, kteří si jakžtakž drží úroveň řemesla, v nich pracují lidé, kteří s gastronomií opravdu nemají nic společného. Ale z nostalgie se žíti stále nedá...
Okresy a kategorie
Pizza Plzeň - objednejte si křupavou pizzu od Gottiho. Rozvoz po Plzni Zdarma!
Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou
