Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze

Celkem 7071 recenzí

Tomáš - Lucerna
8. říjen 2015 | 15:50

Mužská část obsluhy v přízemí s permanentním výrazem "hosti mě serou". Grrr. Jinak není moc co hodnotit ? interiér haly v přítmí, jídla ohřívačky jsem nezkoušel, pivo tak tak průměr, docela zakouřeno. Kulečník ani poker nehraji, bowling solidní.


pejson - DARKSIDE Club
7. říjen 2015 | 11:38

Vybornej klub :) velmi doporučuji hodně se to povedlo

vybornej personal super ceny od otevření sem tam vzdy kdyz je otevřeno v patek sem tam jak koni těším se na další party


Chico - DARKSIDE Club
6. říjen 2015 | 17:39

je to tam pecka, kvalitní sound system, hudební live produkce (vinyl gramofony, KORGy, ...)

výborný akce každej týden


kocour - Na Statku
16. duben 2016 | 16:06

Majitelem restaurace je J.Šmíd.

Kdo se skrývá za jménem Josef Šmíd (číslo služebního průkazu 218 075)

Narozen dne 26.12.1961 v Rokycanech.

Dne 28.05.1981 ukončil maturitní zkouškou Střední průmyslovou školu stavební v Plzni, a to z velice podprůměrným prospěchem. Ještě před ukončením střední školy podává 2.12.1980 žádost o přijetí do Pohotovostního pluku SNB Praha. Jmenovaný pluk se vyznačoval zejména zásahy proti tzv. nepřátelům socialistického zřízení a svojí činnost završil brutálním zásahem na Národní třídě v Praze dne 17.11.1989. Ve své žádosti zdůrazňuje, že se mu služba u pluku líbí a slibuje, že bude poctivě sloužit socialistickému zřízení a zůstane věren všemu pracujícímu lidu. A tak dne 25.02.1982 kádrovým rozkazem velitele Pohotovostního pluku VB ČSR je J. Šmíd přijímán do služebního poměru od 01.03.1982 a jmenován do hodnosti strážmistra a současně byl ustanoven do funkce FREGVENTANT III. praporu PP VB ČSR. Jednou z podmínek pro přijetí za příslušníka SNB byla i oddanost socialistickému společenskému zřízení. Podpisem pracovní smlouvy získává i náborový příspěvek 5.000,-Kčs. Již od počátku své služby je horlivým soudruhem, který si plní své závazky na výbornou, a tak získává titul "Vzorného frekventanta". Další povýšení nenechává na sebe dlouho čekat. Přes hodnost nadstrážmistra k hodnosti podpraporčíka, kterou získal dnem 01.09.1986. Vlastnímu povýšení předcházela i jeho osobní žádost o přeložení od PP VB ČSR k oddělení StB Plzeň. A tak jeho kariéra příslušníka StB začíná dnem 01.09.1985 u 3. oddělení I. odboru správy-StB KS SNB Plzeň a od 01.03.1987 přechází do další složky StB, a to 4.oddělení I. odboru správy StB Plzeň. V témže roce ukončuje dvouletý důstojnický vzdělávací cyklus školy Federálního ministerstva vnitra se specializací "Operativní služba StB" s vyznamenáním. Povyšuje na podporučíka a svojí kariéru povyšování ukončuje dnem 01.07.1989, kdy je naposledy ve své kariéře příslušníka StB povýšen do hodnosti poručíka. Tomu všemu předchází i návrh medaile za službu vlasti, kterou získal za obětavé a iniciativní plnění služebních úkolů.

Za úspěšným služebním postupem je jeho pracovní horlivost. Každý příslušník StB měl v popisu práce nábor určitého počtu agentů a důvěrníku. Jednoduše řečeno udavačů. Ani Šmíd nebyl žádnou výjimkou.

Podívejme se na akce, na kterých se podílel on nebo celé jeho oddělení. V hledáčku StB byli nejen občané této země, ale také vysídlenci, kteří byli možným dobrým zdrojem informací ze zahraničí. V akci ?Fotograf?, která byla zaměřena na občana A.U. bývalé ČSSR, který se legální cestou vystěhoval, stačilo, aby byl na nesprávném místě v nesprávný čas a pořizoval fotografie své dcery neúmyslně v blízkosti vojenského objektu a byl v hledáčku StB. Každou svojí návštěvu rodné země pak musel příslušníkům StB odůvodňovat a strachovat se, že dojde ke kompromitaci jeho osoby v SRN. Dalším případem pro horlivého úředníka StB byla prověřovaná osoba F.S, která měla na svědomí jenom to, že obdržela od emigrantky zahraniční osobní automobil a účastnila se pietních aktů pokládání věnců k památníkům amerických vojáků padlých za II. sv. války pořádaných zastupitelským úřadem USA. V akci ?Kybernet? pak jistý vývojový pracovník S.C. vedl korespondenci s obchodním oddělením zastupitelského úřadu Kanady za účelem získání technických prospektů ze zahraničí. To stačilo, aby StB nařídila jeho předvolání a naléhala na jeho spolupráci s ní. A tak bychom mohli pokračovat dál. V akci ?Tony? se zase StB snažila získat ke spolupráci zahraniční občany, kteří navštěvovali své známé na území ČSSR.

Ani v náboru a řízení agentů nebyl Šmíd žádný nováček. Za krycími jmény jako Chameleón, Lesník, Chemik, Tonda nebo Klasa se skrývají konkrétní osoby, které se ke službě pro StB přidaly dobrovolně nebo z donucení. Ani seznam tzv. důvěrníků nepatří mezi jednořádkový dokument. Pod krycími jmény Sandra, Sklenář, Instruktor, Bavor, Atlet a další se zase skrývají skutečná jména tzv. důvěrníků, nebo-li donašečů-udavačů, kteří žijí dodnes v našem okolí. Co však je zarážející, je to, že počet prověřovaných osob, nebo-li sledovaných, je menší než počet všech těch agentů a důvěrníků na ně nasazených. Připočteme-li k tomu aktivní úlohu celé jeho rodiny (rodičů), která se podílela na veřejném vyhrožování spoluobčanů Mirošova s odkazem na svého synka u StB, tak tu máme ideální příklad ?podnikatele? bez jakéko-li morálky a sebereflexe.

Co děla poručík StB J. Šmíd dnes? Je majitelem firmy ROSSO STEEL, a.s. v Mirošově a Zaječí, majitelem společnosti Kovohutě Rokycany, a.s., a také vlastníkem vinařství Kolby, které odkoupil od společnosti Sazka, dříve vlastněné A. Hušákem. Prezentuje se jako finalista roku soutěže Podnikatel roku 2009. Kde jsou jeho sliby o jeho věrnosti k socialistickému zřízení a slib, že pro něj nasadí i život. A takoví lidé mají představovat morální hodnoty tohoto národa. Děkuji, nechci.

Zmíněnou restauraci bych přejmenoval hostinec "U estébáka". Program hostince navrhuji rozšířit o téma "Jak jsem chytal třídního nepřítele". Vyprávění soudruha poručíka a jeho kumpánu nad sklenkou vína z vlastní produkce by určitě přitáhlo zájem veřejnosti a přineslo větší zisk.


Evosheek - Sladovna
22. září 2015 | 10:56

Příjemné prostředí v jednoduše řešeném interiéru nabízí báječné posezení u dobrého piva a při skvělé kuchyni. Točí se zde vlastní pivo. K jídlu jsme si zde dali smažené olomoucké syrečky se salátem Coleslaw a krůtí stehno na víně s bramborovo-fíkovou kaší a moc jsme si pochutnali i když se nám zpočátku salát Coleslaw k smaženým syrečkům nezdál. Útrata za dva lidi včetně nápojů činila 295. - Kč, což je dle mého hlediska optimální. Myslím si, že pokud navštívíte Sladovnu, nebudete litovat.


Adela-08 - U Matasů
20. září 2015 | 06:59

Jidlo - losos - velmi chutny, velka porce, prijemna cena

Polevka- velka porce, velmi chutne, nizka cena

Pivo - kozel - dobre

Prostredi - prijemne, hezke venkovni posezeni a detsky koutek


Adela-08 - Saloon Roudná
20. září 2015 | 06:50

Byli jsme zde o vikendu na obede, i kdyz zde bylo celkem prazdno, servirka si nas nevsimala a obslouzila nas za dlouho. Stoly byli olepene a sklenicky nebyli take zrovna vylestene. Druhy cisnik, ktery nam nesl jidlo byl ok, prijemne vystupovani a velmi pozorny. Jidlo na taliri pekne naservirovane, medium steak nebyl medium ale propeceny, chut a tuhost masa - meli jsme uz lepsi, pecena zelenina jako priloha velmi chutna. Ocekavali jsme vic


Forklok - Flora Restaurant
19. září 2015 | 17:14

Dnes jsme si tam dali 4 hovězí steak z vysoké rostene a musím říci že to jídlo bylo moc dobre. Sice můj steak byl rear, ačkoliv jsme si všichni objednali médium, ale mě to moc nevadilo. Porce byli opravdu obrovské. A nebyla šance je ani sníst. Obsluha moc fajn. Za mě doporučuji a dávám 5 hvězdiček hlavně za ty porce.


varikon - Na Jízdárně
15. září 2015 | 18:30

Na jakékoli větší oslavy zcela nevhoné. O kvalitách personálu a restaurace raději pomlčím, kdo nezažil neuvěří.


smajlik - Pivnice Belvedére
18. říjen 2016 | 18:31

Taková to byla suprová hospůdka. Bohužel už je zase vše jinak. Majitelka vyházela kuchařky i číšníky a nabírá asi bezdomovce.

EDIT: No tak to netrvalo ani rok a už je zavřená.

EDIT:Teď noví majitelé a je z toho předražená úplně obyčejná hospoda.


knedlicek - Masala Ghar
15. září 2015 | 11:18

Chodím sem opakovaně. Restaurace má velkou nabídku jídel od méně pálivých po pořádně prohřívající. Velký výběr zeleninových jídel, vybrat si může i skalní vegetarián. Vždy si k jídlu objednávám mango lassi a čapáty. Co bych vytkla je používání mikrovlnky, (jak si všimnul i uživatel Onestarzz. Z kuchyně se její zvuk bohužel často ozývá a stalo se mi vícekrát, že jídlo chutnalo "ohřátě". Na chuti mu to neubralo, ale stejně... tohle do restaurace nepatří. Proto dávám i jinak chuťově výjimečné restauraci 3 hvězdy. Interiér přijatelný, spíše útulný, intimní atmosféra.


Evosheek - Na hradbách
13. září 2015 | 14:27

Přišli jsme sem s manželkou na večeři. A hned v prvních okamžicích jsem kritizoval výčepního za jeho práci s pivem. Kritika se nelíbila majiteli podniku, který byl přítomen. Když jsem mu dokázal, že mám pravdu, kritiku přijal a od tohoto okamžiku jsme si s manželkou užívali příjemného večera. K večeři jsme si dali vepřovou panenku s nivou a smažené olomoucké tvarůžky. Zapili jsme to několika půllitry 12°Budvaru a spokojeni s jídlem, obsluhou i pivem jsme zaplatili a odešli.


na začátek | «předchozí | Strana 10 z 590 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info