Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze

Celkem 7071 recenzí

JanekP - Šenk Na Parkánu
4. červen 2013 | 13:20

O víkendu jsem tento podnik navštívil, protože jsem byl zvědavý na místní vyhlášené pivo. Pivo vynikající a asi nejlepší co jsem kdy měl možnost pít. Musím však konstatovat, že obsluha byla přímo tragická. Když už si teda to pivo nechají zaplatit 41,-- Kč za půllitr, proč mi neustále furt dokola nosí brutální podmírák? Po prvním jsem si říkal, že se spletli, ale když se to opakovalo, tak jsem si to vyfotila a pivo jsem reklamoval. Obsluha mi sice pivo vyměnila (spíš ho dotočila), ale potom mi donesla opakovaně podměrečné pivo. Navíc se mi nelíbí, že na hosty používají psychicky nátlakové metody ve stylu ještě jsi nedopil, už tu máš druhé pivo, tak pohni!

Cestou z Plzně jsem je ve vlaku s pánem, který zde v minulosti pracoval a ten mi tvrdil, že obsluha v restauraci není špatná, ale špatné je vedení, které toto toleruje a nikterak po obsluze nevyžaduje slušné chování. Škoda, restaurace tak trošku žehrá na to, že jsou svým pivem jediněční a že mají hostů dostatek.


insurgentes - Pizzerie U letňáku
2. červen 2013 | 22:42

Pizza byla bez chuti, taková pizza druhé kategorie (niva místo gorgonzoly atd. - ale aspoň to přiznají na jídelním lístku) a na to, jak byla nemastná neslaná, byla dost předražená. Výplň do žaludku bez chuťového zážitku. Cola z postmixu - to taky nesnášíme.


insurgentes - Mexiko U Kocoura
2. červen 2013 | 22:11

Příjemně nás překvapilo, že bylo otevřeno v neděli a před hospodou dokonce stály ňáký auta a uvnitř byli lidi. Jídlo celkem ušlo (na zdejší poměry), jen řízek v hotovce byl trochu cítit a na stůl rozhodně nepatřil. Polévka jarní zas byla plná chemie. Jinak smažené žampiony ok, bramboráčky z Makra, rybí filé taky docela ušlo. Mexickou kuchyni jsme fakt neriskovali.


insurgentes - Černý Orel
2. červen 2013 | 21:58

Zajímavý interiér, ale kuchař neměl svůj den, dali jsme si zapečené noky, a byl to blevajz se 4 ingrediencemi: noky, šunka, eidam a litry smetany, no hnus. Další jídlo byla pizza, totálně bez chuti, vyblitá, bledá. Kuchař zkrátka jen sype suroviny na plech a chuť je mu ukradená. Víckrát na jídlo nejdem.


MaFa - La Carreta
2. červen 2013 | 13:59

Restauraci jsme ze zvědavosti navštívili v pátek ve 22:00 h (tj. hodinu před oficiální zavíračkou) a překvapila nás velmi milá a komunikativní obsluha. Původně jsme šli pouze na drink, ale nechali jsme se přemluvit na ochutnávku mexické kuchyně. Papričky Jalapeňos byly velmi chutné a extrémně ostré (servírka předložila jídlo se slovy:,, Zítra si na nás určitě vzpomenete.´´ - a měla pravdu :-)). Dále jsme vyzkoušeli Frioles Charros, na předkrm obrovská porce.

Celkově atraktivní prostředí a ceny velmi rozumné.


MaFa - AKROPOLIS ŘECKÝ RESTAURANT
2. červen 2013 | 13:39

Restauraci jsme navštívili v pátek večer a zvolili posezení na kryté terase.

Prostředí čisté a příjemné

Obsluha milá a profesionální

Jídlo - čerstvé krevety na grilu byly velmi chutné, ale papričky Jalapeňos jako předkrm příliš nepálily.

PLNĚNÉ JEHNĚČÍ ROLKY S UZENOU PANCHETOU - velmi dobré a porce dostatečná.


nusowitz - Na Spilce
2. červen 2013 | 11:31

Měl jsem možnost navštívit podnik na finále Gambrinus ligy. Uznávám, že přeci jen to byly trošku více polní podmínky, než za běžného chodu restaurace, přesto některé věci jsou neakceptovatelné.

1) 1/2 Spilky byla rezervována pro projekci. Obsluha pouze na baru (dá se pochopit), nicméně v sestavě dvou silně protivných pinglů za pípou(když tě to Kamile nebaví, nedělej to) a obsluhy stolů (jídlo, odnos sklenic), která také ochotou nepřekypovala.

2) Jídlo je lepší průměr, avšak i ten dostanete jinde za podstatně méně a větší porci. Jediné, co se vyloženě nepovedlo, byla tlačenka.

3) Technické vybavení podniku. Hospoda nabízí wifi, ke které se prostě nepřipojíte, signál MT uvnitř není (aspoň Vodafone), což již dnes při vůli a ochotě řešit lze. Kvalita projekce byla jednoduše strašná, trhaný rozplizlý obraz, který by trumfla i stará TESLA Rubín.

Uznávám, že hodnotit vybavení podniku, které drtivá většina ostatních nemá, je trochu nefér. Na druhou stranu, pokud něco inzeruju, že fungovat bude, že jsem jedna z TOP plzeňských hospod, tak by se nemělo stávat, že něco standardně nefunguje (od minulé návštěvy před cca 2 roky se nezměnilo nic) a už vůbec by se nemělo stát to, že na zákazníka bude protivnej a drzej personál.


bc.plzen - Zulum Restaurace
2. červen 2013 | 05:35

Katastrofa - navanulé maso, obsluha si nevšímá, že nemáte co pít. Když už chcete platit, musíte si pro obsluhu dojít... Poloprázdná hospoda ale servírka je někde zalezlá...

Ceny ovšem astronomické


LucieBlaž - El Cid
1. červen 2013 | 20:29

Naprosto dokonalá restaurace, báječná obsluha a podnik, kde mi nevadí dát za kvalitní jídlo větší peníz. Stojí to za to. :)


LucieBlaž - Rango
1. červen 2013 | 20:22

Chodila jsem několikrát za rok, ale poslední tři návštěvy mě zklamaly a už nepřijdu. Přes obědy zde pobíhá od baru do výtahu nějaká "sekretářka, úřednice?" - prostě širší slečna v civilu, která očividně nikdy nedržela více jak jeden talíř na dvě ruce. Působí poněkud arogantně a nešikovně - nemá tam prostě co dělat. Zdravit také neumí. Natož nás usadit, nebo říci, že se nevejdeme. A jídlo si myslím, že je co půlroku menší a menší, horší a horší a dražší a dražší..

Plus stále padající wifi, příšerná hudba.

Škoda - prostory jsou nádherné a obsluha (Ti opravdoví číšníci) příjemní a očividně z oboru.


flendrs - Ristorante - Pizzeria v Zámku
29. květen 2013 | 19:04

Vzpomněl jsem na své mládí a chtěl zajít na dobrou pizzu.

Mělo nás varovat, že při poloprázdné restauraci (my a další 2 lidé) nám polévku donesli po půl hodině ...

Jak se vyjádřit k pizze? ...

1. Předzmražené těsto se na pizzu používá jen v supermarketech - chtělo by to vlastní...

2. Eidam do pizzy NEPATŘÍ!!!

3. Více neznamená lépe - přes vrstvu levných přísad nebyl vidět ani kečup ...

Závěrem?

Asi zajít jinam ... škoda ...


pepos-super - U Václava
25. květen 2013 | 10:44

JSEM Z HAVÍŘOVA, DO TÉTO RESTAURACE CHODÍM TAK 5 KRÁT DO ROKA A JSEM MAXIMÁLNĚ SPOKOJEN. OBSLUHA, JÍDLO A PITÍ NA ŮROVNÍ O HODNĚ DRAŽŠÍCH RESTAURACÍ. PROSTĚ SE TAM VRACÍM RÁD. JOSEF KOZÁK


na začátek | «předchozí | Strana 44 z 590 | následující» | na konec

35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info