Uživatelské recenze
Celkem 7071 recenzí
Musím říct, že toto místo je snad nejhorší, co může vůbec být. Nejsem ten tip, který si stěžuje na podnik pokaždý, kdy nejsem spokojen.. popravdě toto je moje první stížnost, kterou jsem za 26let napsal. Přišel jsem do tohoto podniku cca 2 měsíc zpětně s tím, že se budu cítit jako host a ne jako kus hadru. Obsluha no tragédie slečna, která vůbec nebyla rozeznat, že je barmanka, jelikož se bavila s nějakými svými známostmi u stolku... no popravdě asi až po 15 minutach, kdy slečna vešla za bar, jsem konečně zjistil jakou roli slečna v baru hraje. No správně by měli nosit obsluhy jak kavárny , restaurace, či baru nějakou uniformu a zástěru, ale slečna s černými vlasy a pearcingem v obličeji cca ve věku 24let,( kde musím souhlasit s p. Vladimírem) vypadala jako lehká dívka, která místo toho, aby se věnovala čistotě a hygieně jak na baru tak na place měla pravděpodobně jiné starosti. Už od baru, kde jsem si objednal byla vidět nádherná vrstva prachu na určitých policích a kávovaru. Po objednání jsem se usadil ke stolku, kde byl nevysypaný popelník... no hnus, slečna byla velice nepříjemná a připadal jsem si jako bych tam byl na obtíž... no raději jsem nedopil ani to pivo a musel jsem odejít. Bohužel nerad si někde stěžuji, ale toto byl vrchol. Přijde mi že slečna asi neví, jestli se nacházi v baru jako obsluha nebo v bordelu jako lehká holka. Zbytečně si odrazujete zákazníky.
Zvikláni slibně vypadajícím menu a vychvalováním ze strany celebrit jsme se přes poměrně vysoké ceny ve třech (a to mužích, kteří mají co do gastronomických bitev pro strach uděláno) vydali okusit krásy exotické zvěřiny v proklamovaně luxusní restauraci. Jak jsme se posléze vzácně shodli, měli jsme raději zůstat doma, případě vybrat jakýkoli jiný podnik.
Již vstup je poněkud zvláštní, když celý nóbl restaurant se nachází v jakémsi sklepení, do kterého vedou poněkud nebezpečně vyhlížející schody. Byli jsme usazeni ke stolu ve velmi potemnělé části podniku, která navíc vypadala jako ledabyle upravený fotografický ateliér - nejen že vedle našeho stolu stála na zeď namířená zřejmě dlouho nemytá lampa, vedle které byl, jsa k ní připojen, smotán podobně čistoskvoucí příliš dlouhý napájecí kabel, ale z druhé strany jsme se navíc mohli pokochat roztaženým světelným difuzérem (pravděpodobně měl zakrývat jakýsi nevzhledný kumbál, vchod do nějž se nacházel přímo za níám) a celkový dojem dotvářela kamera přišoubovaná ke stativu namířená téměř na nás. Velmi zvláštní kulisy pro restauraci. Lahve s vinětami, z nichž se na nás křenily rozličné celebrity zřejmě v minulosti restauraci nevštívivší, počáteční šok napravovaly jen částečně, zřejmě i proto, že minimálně Kristiána Kodeta jsem mezi nimi viděl asi sedmkrát. Asi se tam zajdu za čas čistě informativně podívat, jestli tam nemají také můj obličej, a mají-li, kolikrát mě rozkopírovali...
Vizuální vjem a ani číšník, z něhož lehce vyzařovala zvláštní nervozita, nás však neodradili a objednali jsme si vskutku experimentálně: krokodýlí steak, klokaní steak a steak z vysokého roštěnce (tzv. rumplsteak "Country"). Příprava jídla trvala poměrně dlouho, mezitím jsme si mohli vychutnávat přechlazený Budvar a v ničím nerušené atmosféře se dobře bavit nad zmíněnými nedostatky. Přiznávám, že v podnicích nižší cenové třídy bychom si jich třeba ani nevšimli, a všimli-li bychom si jich, tolik je nerozmazávali, ale tady by za ty prachy člověk očekával luxusní zážitek se vším všudy, a ne to, co jsme měli před sebou...
Když už nám začínala docházet témata a začínali jsme čím dál častěji vyhlížet naši krmi (možná i podvědomě zjišťpvat, jestli na nás pan vrchní nezapomněl), tato přišla. Na stůl nám přistály objednané "pochutiny". Pokusím se je co nejvěrněji popsat.
Krokodýlí steak na "cibulovém hnízdě", cituji-li název z jídelního lístku, je trochu méně pompézní, než by za tu cenu měl být. Když u pokrmu v ceně 685, 00 Kč vidím vznosný termín cibulové hnízdo, očekávám pořádnou porci cibule, ne tu trošičku, kterou malý vysušený steak prakticky celou zakryl. Nejsem ornitolog, ale z takového hnízda by asi ptáče zvící velikosti onoho steaku vypadlo dávno před dovyvinutím křídel. Alespoň zde měl kuchař trochu zabrat, když v ostatním, jak se ukázalo, měl ten den značné rezervy. Jak bylo uvedeno, steak byl malý a vysušený. Přesto ve srovnání s ostatními pochutinami, které nám byly doneseny, byl jediný jakž takž k jídlu. Budu li zcela obiter dictum hodnotit zeleninovou oblohu, nemohu ani zde personál kuchyně bezezbytku pochválit. Slovy klasika, "bude to vypadat, že pořád jenom kritizuju", ale nelze jinak - pomeranč vykrojený do tvaru hvězdičky ještě ušel, a to zejména co do vizuálního obohacení talíře - barevně tomu pomohly jemné plátky okurek a ředkviček, co byly do jednotlivých výkusů pomeranče umně vtlačeny. Neodpustím si jen drobné pošťouchnutí, kdo to má z té slupky pak dlabat. Vzpomněl jsem si na školní jídelny a fasované neloupané pomeranče... Ale listy salátu, po jejichž skousnutí jsem mezi zuby jasně rozpoznal zrnka hlíny, mi celou záležitost znechutily definitivně. Nejsem nijak zvlášť cimprlich, ale tohle bylo skutečně do nebe volající a musím podotknout, že v žádném jiném podniku jsem se s něčím takovým dosud nesetkal. Možná mám jenom štěstí...
Přejdu-li k ostatním, klokaní steak, jsa vybaven stejnou zeleninovo-ovocno-hliněnou oblohou a jakousi rozinkovou omáčkou, byl dle sdělení spolustolovníka tuhý jako podešev, měl chudák co dělat, aby jej "dopozřel". Steak z "vysokého roštěnce" byl v kontrastu s oficiálním popisem poněkud rachitický - zoufale nízký a samá flaksa. Pan vrchní se v rozporu s naprosto elementárními základy přípravy hovězího masa během objednávky vůbec nedotázal, jak chce host mít steak propečený. Chápal bych to, kdyby, jak je tomu v některých podnicích, měli zde "defaultně" úpravu medium, nicméně to, co bylo posléze naservírováno, byla placatá podrážka bez kousku cti a vlastní šťávy. Jak už bylo zmíněno, některé části "steaku" byly nepoživatelné a nerozkousatelné, proto po marném boji s chrupem zůstaly po zásluze na talíři.
Poté, co jsme zklamaně dojedli, dorazil pan vrchní a bral nám talíře. Když se podíval na ponechané zbytky vysokého roštěnce, bez jakéhokoli vyzvání začal pokyvovat hlavou a prezentovat svá moudra: "No jo, roštěnka... To bývá kližka, to se nedá rozkousat, někdy." Musím podotknout, že tímto neuvěřitelným a vzhledem k okolnostem i značně netaktním výrokem celému večeru nasadil korunu. Po placení se zeptal, zda bylo vše v pořádku. Když mu bylo jemně naznačeno, že tuhost steaků byla vyšší než by měla být, střelhbitě nás opět uzemnil pohádkou o roštěnce. Na ujištění, že tuhost opravdu stihla všechno maso, co nám naservíroval, konečně povolil a řekl, že se tedy omlouvají, a že příště to bude lepší. Dostalo se mu již jen suchého sdělení, že žádné příště nebude.
Post scriptum jen podotýkám, že po této zkušenosti jsme si ještě ten večer úžasně spravili chuť u konkurence, kterou nebudu jmenovat, aby to snad nevypadalo, že dělám reklamu. Podnik Mount steak opravdu za sebe doporučit nemohu. Není vyloučeno, že když dorazí známá celebrita, má podmínky a stravu lepší než ostatní hosté, ale já jako "ostatní host" příště za ty peníze půjdu někam, kde si je lépe užiji.
Kilo tataráku v pěti lidech, čtyři z toho další noc strávili promlouváním do záchodový mísy. Nic hezkýho, už mě tam neuvidí. NIKDY VÍC!!!
Znám tento podnik, celkem často jsem ho navštěvovala. Celkem bylo vše ok, občas až na obsluhu, která Vám říkala, že Vám slánku nepřinesou, protože jídlo je už slané. Bohužel jsem několikrát potkala italského majitele, ani se neobtěžoval převléknout z kuchařského oblečení, jak nakupuje víno v Intersparu. Kupoval 1, 5l italského vína v hodnotě 99kč!! a ještě řval na prodavačku, proč jich nemá víc. při ceně vína v této pizzerii, 35kč za 0, 2dcl je to slušný výdělek. Pak jsem ho potkala v Lidlu, kde kupoval Schwarzwaldskou šunku v akci za 22kč, bohužel jí nahrazují pravou parmskou šunku na pizze, o tom jsem se bohužel přesvědčila na vlastní kůži. Tomuto podniku nehodlám dávat neskutečné peníze za údajné kvalitní suroviny, které používají při vaření:((( Už tam nikdy nepůjdu a vy se přesvědčte sami.
bylo nám velice líto když jsme v pondělí 4. 6. tr. v 10. 45h navštívili tuto restauraci, bylo nás 15, měli jsme zájem rezervovat na 13h 15 míst s jídlem a pitím a byli jsme od servírek odmítnuti, že jsme neměli rezervaci dopředu. přitom seděli u piva v celé restauraci pouze 4pánové. tak jsme šli do protější restaurace Český Dvůr kde nás mile přijali a ochotně obsloužili. je personál restaurace na Jízdárně poučen od majitele jak přijímat a "odmítat" hosty?to má tak dobré výsledky, že mu nezáleží na tržbě?
V této lochotínské hospůdce jsme se s kamarádkou ocitly čistě náhodou a byly jsme velmi mile překvapeny. Útulné prostředí, klídek, dokonce i zahrádka a jídlo... výborné!! Medailonky na divoko mě naprosto nadchly, kamarádčino kuře s třešněmi vypadalo taky skvěle. Obrovské porce, obě jsme totálně zhřešily a vše zpucovaly ;-))jídlo hezky upravené na talíři a žádné dlouhé čekání. Rozhodně se sem míníme vrátit a rozhodně sem vezmeme i svoje chlapy :-)
Byla jsem tu dvakrát, je pravda, že obsluha měla být na baru a pan barman nám to přišel říct, ale normálně nás obsloužil, koktejly jsou super. Doporučuju vyzkoušet Pick me up :-)
Výjimečná restaurace, skvělá kuchyně se zajímavý jídly a dobré pivo. Obsluha byla rychlá a milá.
Vždy jsem tuto restauraci chválil, ale dnes jsem se dost zklamal. Chtěl jsem t-bone steak a dvakrát jsem zdůraznil, aby byl krvavý. Bohužel se mi dostalo dokonale sušeného, mrtvého chudáčka. Nejsmutnější je fakt, že lidé, kteří se mnou byli u stolu a chtěli médium obdrželi steaky dokonale krvavé a já na ně jen mlsně koukal, přežvykujíce svoji "podrážku".
znovuotevřená restaurace, popisek u ní nejspíš si někdo z editorů webu vycucal z prstu a neodpovídá myšlence a myslím,že záleží na kvalitě jídel, obsluhy a cen ;) doporučuji navštívit. již se tam netočí Stella Artois ale Gambrinus 12, na letní provoz je za restaurací otevřena zahrádka
Pokud narazite na plešatýho a tlustýho čišníka mate zaručeno že vás oškube kde muze. Jídlo celkem fajn i prostředí je hezké. Navštěvu doporučuji ale vybírejte obsluhu.
Je to zde čím dál tím horší. Nejdříve nosí jídlo opuchlá servírka, která se tváří mnohem hůř než moje tchýně a dnes se jedu najíst a na dveřích chabá cedulka od 14 do 18 a to jsem před tím koukal na internet a ani slovo o změně otevírací doby. Cestu do této restaurace už vážit nebudu.
Okresy a kategorie
Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou
