Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze

Celkem 7071 recenzí

fmaxipes - U Řezníka
4. leden 2012 | 14:39

Tak Řezník taky výbornej! Nacpat pupek a zapít dobrým pivkem se vždy podaří. Doporučuji !!!


fmaxipes - Restaurace Slovany
4. leden 2012 | 14:36

Poslední dobou zajdu na hospodu ve Chválenické na dlabanec a večer při pivku na fotbalové přenosy nebo on-line přenosy hokejových Indiánů. Místo se tu vždycky najde, na plátno i na telky je vidět dobře, pivo je v pohodě.


pmira - Uctívaný Velbloud
3. leden 2012 | 16:17

Vynikající kuchyně i pivko , občas to vázne dávám 4 hvězdičky


pmira - U Řezníka
3. leden 2012 | 15:57

Jo U Řezníka to kvalita , jelikož pracuji na Lochotíně chodím celý rok na vynikající českou kuchyni nejen v době obědů , ale i večer , pivo je zde nejvyšší kvality , celý kolektiv je zde sehraný a tak to nevázne , měli jsme akci i v salonku a to byl koncert , večery jsou vyprodané chce to rezervaci , sem klidně pojedu přes celou Plzeň , jen tak dál dávám 5 hvězdiček.


1danik1 - Restaurace Slovany
1. leden 2012 | 19:49

Trošku bych poupravil tady nějaká hodnocení..... v restauraci Slovany, nebo jak se říká na " Chválendě" se dá stále za dobrý peníz i chutně najíst. měl jsem i možnost se zůčastnit se věčírku v salónku, který se nachází také tam a opravdu menu bylo bohaté. Nemohu si stěžovat ani na obsluhu.


ihonzisek - U Matasů
31. prosinec 2011 | 15:35

Dnes jsem z donucení (v Purkmistru bylo plno) navštívil tuto restauraci a mohu s jistotou řící, že to bylo naposled. Celkem příjemně vyhlížející podnik dokonale pohřbila obsluha. Po hodině a půl čekání na jídlo nám slečna naslibovala, že už se to nandavá. Za dalších čtvrt hodiny, když už jsme se začínali zvedat, přinesli alespoň dvě jídla, aby nás udrželi. Reklamovali jsme, jak je možné, že ostatní hosté, co přišli po nás už dávno dojedli a odešli. Slečna místo toho, aby na rovinu řekla, že se na nás vy...., začala lhát, že je to kvůli tomu, že jsme měli (dva lidé ze sedmi) hovězí maso a to se prostě dělá dýl (hodinu a 45 minut???).

Pověst zdejší obsluhy a tím i celé restaurace dokonale zazdil číšník, který nedokázal pořádně sečíst útratu...

Nedoporučuji


xbeja - Funky Monkey
30. prosinec 2011 | 17:07

Ja zase nesouhlasim s futur95, tenhle klub jsme objevili tepve nedavno, byli jsme tam vsehovsudy 2x a pokazdy obsluha super, obsluhovala nas normalne u stolu, i kdyz jsme vedeli, ze se chodi na bar.. :-)


futur95 - Forest Bar
27. prosinec 2011 | 14:36

Velký výběr pití, velmi dobře namíchané drinky. Vážím si milé a vstřícné obsluhy a to nejen dámské :) Rádi se budeme vracet :)


futur95 - Azyl
27. prosinec 2011 | 14:33

Chodíme sem jako rozjezd, či jen tak... prostě do azylu, kde nás nikdo neotravuje ani neruší... Doporučuji. Příjemná obsluha.


futur95 - U Pramenů
27. prosinec 2011 | 14:29

Restaurace, kterou si nechávám jen na lepší příležitosti/oslavy. Bohužel, když jsem byl na návštěvě potřetí, dostal jsem jehněčí, které bylo cítit rybinou. Věřím, že to byla jen nešťastná náhoda. Rád se budu vracet a doporučuji k návštěvě.


futur95 - U Myšáka
27. prosinec 2011 | 14:27

Jsou to srdcaři. I v podstatě v obyčejné hospodě se to dá všechno dělat dobře :)


futur95 - Starobolevecká hospůdka
13. leden 2013 | 11:41

Tak jsem se rozhodl po roce přidat druhý příspěvek.

Dostáváme se do stejné fáze, jakož se stalo již u mnoha restaurací a hospod. Jde to prostě kvalitativně dolů.

Za prvé obsluha: je to jak na houpačce. Jednou nahoru, jednou dolů a je už úplně jedno, o jakou partu se jedná.

Za druhé jídlo: stejné jako bod jedna. Pravděpodobně problém střídajících se kuchařů, kdy jeden vaří kvalitně, druhý nestíhá nebo neumí a tak obsluha donáší na půl udělané jídlo.

Za třetí: byli jsme s přáteli u vás v neděli před týdnem a kamarád se nezávisle na mne vyjádřil, že hospoda začíná jednoduše "pajzlovatět". A co že to slovo znamená? Začíná se z toho stávat zahulený pajzl, půl návštěvníků standardní hospodští povaleči, srkající jedno pivo. Nezlobte se na mne, ale pokud vám upadne kvalita, ztratíte okamžitě velkou skupinu lidí, která se prostě přesune jinam. Nepřemýšleli jste např. nad zákazem kouření? V létě ok, přesunu se ven, ale co dělat půl roku, když je venku chladno?

Bylo by také fajn, kdyby se sem k tomu vyjádřila samotná hospoda, majitel, či provozní, jinak této doposud skvělé hospodě držím palce. Píši recenzi proto, protože vás máme moc rádi.Jste součástí našich životů :) Díky Lukáš z Košutky s přáteli a rodinou.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info