Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze

Celkem 7071 recenzí

kuchar - Wallis
3. červen 2011 | 13:32

Nikdy jsem do takovýchto recenzí nepsal, ale musím se s ostatními podělit o zážitek. Byl jsem pozván rodinou na bifteky zakoupené na slevomatu. Akce byla 200g biftek z pravé argentinské svíčkové, opečené brambory a restovaná zelenina. Byla pozvána skoro celá rodina 8 lidí. Ale co jsme dostali byla ostuda a lituji že jsme do tohoto podniku kdy vkročili. Obsluha pomalá i při skoro prázdném podniku, objednanou polévku jsme dostali po skoro hodině a ještě všichni studenou. Ale to největší překvapení teprve přišlo. Při objednávání bifteků se nás servírka všech ptala, jak chceme propéct bifteky,čímž u mě trochu podnik stoupl na úrovni. Ve finále po více jak hodině jsme je dostali všichni SPÁLENÉ, brambory nebyly vůbec opečené, ale jen "ohřáte v oleji", byly ve tvaru kostek tak 1, 5 cm X 1, 5cm. Asi asi si v kuchyni řekli - byly původně do gulášovky, ale když přišli na ty bifteky ...... Já sám jsem kuchař a nikdy jsem si nemyslel o sobě buh ví co, biť jsem vařil i na několika místech v zahraničí. Ale co jsme dostali zde, byla PARODIE NA JÍDLO. A za to by jsem se STYDĚL I NA HOTELOVCE první týden na praxi v prváku. Nepochopím jak tohle vůbec servírka mohla přinést na stůl. Já by jsem to neudělal. Samozřejmě jsem se ozval, otevřeně a nahlas řekl obsluze co si myslím .... ale asi jsme nebyli první, začala se omlouvat a dostali jsme zdarma koláč. Vysvětlovali nám,že ale hotová jídla mají dobrá,že tam v poledne vaří jeden vyhlášený kuchař z Plzně. Bohužel na bifteky a minutkovou kuchyni asi mají v kuchyni zámečníka, automechanika, truhláře .... ale věřím že i ti by to uvařili podstatně lépe.

Závěrem jen dodám,že to byla moje první a POSLEDNÍ návštěva podniku. Díky své profesi jsem asi mooc kritický, ale v dnešní době chci za své peníze, které jdu utratit kvalitu. A jestli se podniku zdála naše útrata i s bifteky přes 3 500 málo, tak se omlouvám. Ale příště půjdeme jinam, kde zaplatíme 5 000, ale nebudeme se před námi pozvanými hosty stydět.


jarda13 - Šárka
3. červen 2011 | 09:07

Zavírací hodina je už o půlnoci.

Obsluha je pořád rychlá.

A točí tu taky Svijany, Svijanský Máz 11 a Svijanská Kněžna 13 tmavé.


veny - U Saského mostu
1. červen 2011 | 16:24

Tato hospůdka je takovou malou plzeňskou legendou.

vrcholnou gastronomii zde nečekejte, největší síla je tady v obsluze. Stejně tak, jak je naprosto neosobní například Potrefená husa tak pravým opakem je toto místo. Tato hospůdka je naprosto dokonalá pro večerní posezení s partou lidí. Vrchní Vám pustí, na co máte chuť a bude pít s Vámi třeba do rána. Pan Helešic je dobrý číšník, znamenitý bavič, a má vynikající pivo a slušné víno.


veny - Indigo
1. červen 2011 | 14:59

Restaurace, která v Plzni určitě patří do TOP TEN bohužel kvalitou lehce upadá.

S jídlem prakticky nikdy nebyl problém - především rok, dva zpátky byla kvalita přímo špičková.

Interiér je čistý a zajímavý.

Problémem se poslední dobou stala obsluha, která je jako den a noc - starší číšník je vynikající, má znalosti a umí Vám jídlo doporučit. Mladý číšník je problém - věci mu padají z tácu, jakmile má v restauraci 3 stoly, tak nestíhá. Klidně místo bianco Martini přinese Extra Dry, a je mu to úplně jedno.

Proto takovéto hodnocení - se starším číšníkem 4, 5 hvězdy, s mladým hvězdy dvě. Bohužel jsme v tomto měly poslední dobou smůlu - proto hvězdy tři.


Pájator - Na Potravinách
30. květen 2011 | 17:30

"Obyčejná" hospoda, ale naprosto neobyčejně nekuřácká. Výborné pivo a vstřícká a ochotná obsluha tento podnik povyšuje nad leckteré "restaurace."


zakaznice - Krčma u náměstí
30. květen 2011 | 09:09

Čím bych tak začala... tak do této hospody již rozhodně nikdy nepůjdu. Navstivili jsme ji s pritelem v září 2010 a moc se nám tam líbilo. Vyborné jídlo, obsluha, prostředí, no paráda. Po sobotní návštěvě musím říci, že otřesné. V půl 12 jsme přišli a restaurace byla uplně prázdná a hrála tam na plné pecky nějaká šílená diskotéka. Servírka byla milá, ale trochu zmatená, to by ani nevadilo. Objednali jsme si jídlo a mezitím přišli další hosté, asi tři k jednomu stolu. Po 15 minutách nám teprve servírka přišla říci, že dvě jídla z objednávky nebudou. Vybrali jsme si jiná. Uplnynulo asi 40 min a přinesli nám jen jedno jídlo a přinesli jídlo stolu, co přišel po nás. Ovšem kung-pao to tedy rozhodně nebylo, pokud tedy není nějaká receptura s knínem a obrovskými kusy cibule. Pak jsme stále čekali. Přítel šel tedy objednávku zrušit. Přišla servírka a přítelova mamka (kuchařka) jí slušně řekla, že jí to nechutná a kung-pao to rozhodně není. V tu chvíli se do nás pustitili ostatní 3 hosté (asi známý servírky) a začali nás poučovat a urážet nás. Nechápu z jakého důvodu se do toho začali motat, ale to byla poslední kapka. Takové hulvátské chování jsem nezažila. Dokonce nám jeden z pánu řekl ať vypadneme. Fuj!!! Sem už nikdy.


František - Restaurant 12°
29. květen 2011 | 21:25

Vážení přátelé, velice nás těší Vaše hodncení. Vaše názory jsou pro nás velmi důležité, i ty záporné. Omlouváme se za nefunkční webové stránky. Je to veliká chyba, kterou si uvědomujeme. Důvodem je příprava třetího provozu v domě, který bude fungovat jako celek, stejně tak jako webové stránky. Velice nás mrzí rozpory uživatelů a neradi bychom se do nich zapojovali. V našem zájmu rozhodně není, kohokoliv napadat, nebo být arogantní, jen Vás chceme ujistit, že hodnotitelé restaurantu 12° nejsou našimi zaměstnanci, ale našimi hosty. S pozdravem, František Laš, šéfkuchař restaurantu 12°.


Mill - U Prcka
29. květen 2011 | 15:28

Krčma s hustou středověkou atmosférou o kterou se postará jednak krb s ohněm, druhak štamgasti s cigárama(bohužel tu není žádné odsávání cigaretového dýmu krom komína, takže pro nekuřáka trošku silné kafe) a nakonec zbraně, zbroje a imitace listin a mincí po zdech.

Co se piva týče na obsluhu jsme čekat nemuseli a výběr byl myslím z pěti nebo šesti točených piv a osobně mě překvapil pšeničný Velen, jen nevím jestli je ve stálé nabýdce nebo byl v akci.

Na posezení s kamarádama je to dobrá hospoda. Někdy se zas přijdu podívat.


kkatka - U Majáku
29. květen 2011 | 13:28

Krásná, vkusná restaurace, elegantní prostředí. Jídlo výborné, moc jsme si pochutnali. Obshluha velice příjemná a ochotná, hlavně tedy číšník, s kterým jsme se příjemně pobavili. Ochotně se o nás celý večer staral, nestalo se,že by jsme neměli co pít. Poradil nám jak s výběrem jídla, tak s výběrem vhodného vína k jídlu. Určitě všem tuto restauraci mohu jen doporučit, večeře tam byl krásný zážitek a určitě jsme tam nebyli naposledy.


hard - Ristorante San Marino
29. květen 2011 | 10:56

Místní pizza nic moc, vzal jsem ji jen párkrát s sebou na rychlé zahnání hladu, na příjemné posezení ve dvou mi to tu totiž moc nepřipadá. Na mě je to moc přeplácaný interiér, který se ani k pizzerii nehodí.


hard - Slavia
29. květen 2011 | 10:50

Po rekonstrukci a zřejmě i výměny majitele je to jednoznačně nejlepší podnik na Borech. Perfektní terasa, kde po nějakém tom sportování pivko vždy bodne. Nefiltrovaný ležák je tu na jedničku podtrženou, uvnitř vkusný a moderní interiér, nechybí ani plazma pro sledování sportovních přenosů. Z jídel zatím jen hermelín a utopenec, ale shání kuchaře, tak se tu bude zřejmě i vařit.


Šárlej - Uctívaný Velbloud
28. květen 2011 | 15:52

Dobré pivo a hezké prostředí. To je asi vše.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info